View Full Version : Moderated: Харесах едно момиче, но незнам как да му го кажа
Харесах едно момиче но незнам как да му го кажа работа в квартална
лан мрежа и ми е клиент страх ме е че ако не тръгнар работите как ще
го приживея секи месец сте ми идва в офиса да си плаща и сте ме е срам че сам се провалил или ще бъда глупак в нейните очи или ще ме
помисли за някой курвар #-o ](*,) дайте савет
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
sladkoto_neli
06-05-2006, 11:46
ами като за начало и покажи че я харесваш(не й го казвай просто и направи някой комплимент или я заговори и й кажи нещо мило)и ако тя не ти отварне значи нема да станат нещата.но ако и тя ти покаже че те харесва действай.УСПЕХ!
като за начало ще и бъгна интернета и тя сама ще ме викне в тях да го оправа :lol:
babi_girl
06-05-2006, 19:04
като за начало ще и бъгна интернета и тя сама ще ме викне в тях да го оправа :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: незнам дали това ще проработи ама можеш да я поканиш на кафе следващия път като дойде да си плати нета
Haha...originalna ideq...Bravo...i za sled nachaloto spri da mislish tolkova....zaprilichvash na 14-godishno momiche..."oh, ama taka li ili inache, ama zashtoto kakvo hste si pomisli...ami te...ami bla bla bla".....
doctordre
06-05-2006, 19:39
е тва е баце :lol:
супер идея ако успееш и да я заговориш нещо за по-дълго и после може да я поканиш на кафенце "по приятелски" и после ако приеме още веднъж да излезете и още веднъж.............. докато не се получат нещата
skyline_207
06-05-2006, 19:56
е тва е баце :lol:
:mrgreen:
cskamoni4ka
06-05-2006, 20:01
Хахаха...не си ли достатъчно голям,че да знаеш,и се пак намекни и нещо да разбереш дали е безразлична към теб или обратното!И успех! :D