View Full Version : възможа ли е такава лЮбов?
ТОЙ ЖИВЕЕ ВЪВ ВАРНА , ТЯ РАБОТИ В СОФИЯ...
ОБИЧАТ СЕ МНОГО, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЛЮБОВТА ИМ Е ПОЧТИ НЕРЕАЛИЗИРАНА...
ВИЖДАТ СЕ ВЕДНЪЖ НА ДВЕ СЕДМИЦИ, ОТДЕЛЯТ ЦЕЛИЯ СИ УИКЕНД НА СЕКСИЗЖИВЯВАНИЯ И... ОБЯВЯВАТ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СИ ЗА ИСТИНСКА ВРЪЗКА!?
СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ДА ПОПАДАТЕ В ТАКАВА ДРАМАТИЧНА СИТУАЦИЯ?
МОЖЕ ЛИ ИЗОБЩО ДА СЕ НАРЕЧЕ ЛЮБОВ ПОДОБНА ВРЪЗКА ИЛИ ТОВА СА САМО СЕКСОТНОШЕНИЯ?
ТРЯБВА ЛИ ДВАМА ДУШИ, КОИТО СЕ ОБИЧАТ ДА СЕ СЪБЕРАТ В ЕДИН ГРАД ИЛИ МОЖЕ И ТАКА...?
БИХТЕ ЛИ НАПУСНАЛИ СКЪПО ПЛАТЕНА РАБОТА, В ИМЕТО НА ЛЮБОВТА И СКЪСЯВАНЕ НА РАЗСТОЯНИЯТА?
mnogomili4kata-sf
06-05-2006, 13:51
Ми аз лично,ако наистина съм убедена,че това е човекът на живота ми и виждам бъдеще пред себе си, бих рискувала
ne`znaina
06-10-2006, 00:19
ми ако наистна го обичаш и това е човека за които би направила всичко.. ама наистина всичко няма кво да се чудиш... отивай при него.. но и работата(и то ое повече че е скъпо платена) трябва да помислиш добре.. хубаво ще се съберете но трябват и пари.. мисли разумно,...Успех
anito_{}
06-10-2006, 06:43
mi ne tochno sega moq priqtel shte uchi v vt az az v rodniq mi grad i shte se vijdame samo prez uikenda mnogo shte mi bude tujno i nz dali shte izdurja no znam che mnogo go obicham i durja na nego mnogo !!!!!!!!!!!!!!!!
Според мене до някъде е възможно, до някъде не... всичко според зависи от хората.
Едно приятелче от моя град се беше влюбил много в едно момиче от Велико Търново, вярно всеки ден се чуваха, чатиха си по интернет, но се оказа, че накрая въпроното момиче му изневерява и затова според зависи от хората иначе, защо да не е възможно :-k
Krem4eto
06-11-2006, 16:57
Честно казано това е едно голямо мъчение!!!
И какво като са в различни градове?!Аз и приятеля ми сме разделени и се виждаме също през две седмици и това не ни пречи да имаме връзка.Разтоянията понякога не разделят ,а сплотяват повече хората.Различните градове са изпитания за любовта.Не виждам никакъв проблем ,че момичето и момчето са разделени.Тъкмо няма да си омръзват като се виждат всеки ден.
MNogo zavisi ot otnosheniqta m/u nas i neznam v momenta tochno kakvo bix napravila. Spored men ti nai-tochno mojesh da precenish dali tova e lubov ili e samo seks. Kogato si s tozi chovek useshtash li purxaneto na peperudite vuv sromaxa ti ili samo jelanie da izpulnish seksualnite si fantazii. Ako ima lubov i tq e istinska bix otishla i na krai sveta ,za da sum s choveka!!!
He3HauKa
06-12-2006, 06:01
Chesno kazano za men nqma smisal..Dali mejdo vas dvamata ima doverie kato videlqt kilometri rastoqnie .. Znaesh li toi kakvo pravi tam.. S koi e ... Az ne bih mogla .... Sled vreme shte se poqvi drug i shte sajalqvash che si pojertvala badeshteto si...
priti_kiti
06-12-2006, 08:25
Във връзката ви няма нищо лошо,стига да не жертваш работата заради нея.Просто не си струва и ще го разбереш след време.
~Amalia~
06-12-2006, 14:40
Vrazkata ot razstoqnie e mnogo trudna.nai-malkoto koeto e ne mojete da budete edin do drug kogato imate nujda.izivqvala sam takova neshto i beshe ujasno trudno dokato v edin moment razbrah che ne moga poveche.I ti nqma da mojesh da izdarjish mnogo dalgo vreme no vse pak uspeh
Chesno kazano za men nqma smisal..Dali mejdo vas dvamata ima doverie kato videlqt kilometri rastoqnie .. Znaesh li toi kakvo pravi tam.. S koi e ... Az ne bih mogla .... Sled vreme shte se poqvi drug i shte sajalqvash che si pojertvala badeshteto si... =;
ashly besnata
06-12-2006, 15:28
Mii donqkude e vuzmojno,noo edva li!!
sladkoto_neli
06-12-2006, 15:32
аз лично мисля че едва ли е възможно или ако е възможно едва ли ще продалжи дълго.но все пак живота си е твой и ти решаваш какво с кого и каде да правиш.така че решението си е твое
awe na koi shte gi razpravqt takiva?tova ne e nikakva liubov spored men.nito toi znae kakvo pravi tq,nito tq toi.palna iznevqra,ot kadeto i da go poglednesh.svidetelka sam na takova neshto.i dvamata se lajat vi kazvam ta se pushek vdiga,taka da se kaje. :? ami istina e?kakvo?kato si doide toi,mlqskat se prez celiq den i tova sa im otnosheniqta.pak na drugiq den toi se mlqska s drga,a tq kazva na nqkoe momche che go obicha.......alo?kade e vrazkata?neshto ne razbiram.spored men liubov ot razstoqnie NQMA! [-X [-X [-X :smt019 :smt011 :mrgreen: