View Full Version : Да продължа ли?
Не знаех всъщност къде да пусна тази тема, но мисля че тука й е мястото. Моят проблем е, че... Не, всъщност не е точно проблем. По-точно ми е някакво странно. Аз съм на 15, а ходя с 30 годишен. Много го обичам и желая, чувствам се добре в прегръдките му. До сега не съм харесвала много по-големи от мен, но той е специален, единствен. Няма друг такъв. Нормално ли е това? Вече нз кво да си мисля, никога не ми се е случвало.. :| Обожавам да го целувам, да се натискаме и т.н, привлича ме сексуално много, дори бих спала с него.. и той го иска, обаче не е много редно, нали? Дори никой не знае за връзката ни, а и не искам и да разберат..
Кво да правя, да продължа ли да ходя с него, да кажа ли на някой.., мн ми е странно.. обаче много го обичам..
miss_hot_kiss
06-05-2006, 16:57
Не знаех всъщност къде да пусна тази тема, но мисля че тука й е мястото. Моят проблем е, че... Не, всъщност не е точно проблем. По-точно ми е някакво странно. Аз съм на 15, а ходя с 30 годишен. Много го обичам и желая, чувствам се добре в прегръдките му. До сега не съм харесвала много по-големи от мен, но той е специален, единствен. Няма друг такъв. Нормално ли е това? Вече нз кво да си мисля, никога не ми се е случвало.. :| Обожавам да го целувам, да се натискаме и т.н, привлича ме сексуално много, дори бих спала с него.. и той го иска, обаче не е много редно, нали? Дори никой не знае за връзката ни, а и не искам и да разберат..
Кво да правя, да продължа ли да ходя с него, да кажа ли на някой.., мн ми е странно.. обаче много го обичам..
по въпроса за това дали е нормално или не-не,не е нормално...все пак говорим за разлика от 15год...попринцип съм на мнение че любовта няма граници,но говорим за голяма разлика...разбирам ти да си на 20,25 и той да е доста по-голям,но все пак ти си още на 15.от друга страна,щом го обичаш не мисля че трябва да го оставяш,но все пак във вашата ситуация възрастта има значение...!Все пак не ми е приятно да го казвам,но мисля че все пак дето се вика той е мъж за женене,а ти...още младо момиче...незнам,миличка,нез ам какво да ти кажа,все пак успех!!! :wink:
Kakvo ima stava na vsichki momicheta na tazi vyzrast ne moga da razbera i se izumqvam vseki den poveche i poveche. Bravo pone, che vse oshte ne si spala s nego. Razbiram, che momchetata na tvoqta vyzrast sa vse na chereshata i neseriozni, obache...Ti seriozno li mislish, che toi te obicha? Kakvo edin zrql myj shte nameri vyv vse oshte nedorasla teenagerka? Ne se samozalygvai momiche...Na 15 e tolkova lesno da ti zavyrtqt glavata...az kato se setq za men...UJAS!!! Vzemi sedni i si uchi urotzite i se ogledai za nqkoi malko po-malyk kato za nachalo...
Ami vij sega neznam tazi vruzka kolko moje da produlji,za6toto razlikata v godinite e dosta golqma.Ne za6toto ne moje da su6testvuva taka vruzka,a za6toto mislite po razli4en na4i i razbiraniqta za jivota sa vi dosta razli4ni,no estestveno samo moga da predpolagam.Ami ako iska6 produlji vruzkata si,moje6 da spodeli6 s verni priqteli,no gledai maika ti i ba6ta ti da ne razberat,za6toto mai nqma da sa mnogo dovolni.Az mislq,4e sama moje6 da re6i6 kakvo da napravi6,no ako se 4uvstva6 dobre s nego sledvai 4uvstvata si vupreki vsi4ko.Uspeh
sladkoto_neli
06-05-2006, 18:27
нормално ли е?НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
сега може да ти се струва че имаш силни чувства но се замисли дали и той мисли като теб.все пак 15 готини хич не са малко.мисля че не е особенно редно да си с него.но все пак живота си е твой и едва ли някой който си каже мнението по вапроса ще ти повлияе по накакав начин.най добре е да се замислиш дали винаги ще си така щастлива с него и да ли си заслужава.
doctordre
06-05-2006, 19:42
поредната пача
{sweet4e}
06-05-2006, 19:59
Е според мен първо трябва да се убедиш дали е с теб само заради секса защото той е много много зрял мъж и може да те има само за развлечение.От друга страна това може да е само увлечение и да си мислиш че го обичаш!!!Помисли си колко още път трябва да извървиш и колко още момчета ще ти завъртят главата---живота е пред теб!!!!
He3HauKa
06-05-2006, 20:04
Mi da ti kaja ne e ot nai normalnite neshta 8-[ A toi jenen li e ?
Ot kolko vreme se vijdate... Spord men ne trqbva da spish s nego zashtoto ne vijdam kakvo toi namira v edno 15 godishno momiche ( ne se obijdai) pri polojenie che okolo nego ima golemi i opitni jeni....Moq savet e da ne se zanimavash s nego zashtoto toi iska ot teb po4ti i samo sex.. Pone tova e moeto mnenie.. Prekrati vrazkata rano predi da e prekaleno kasno....za teb :smt017
cskamoni4ka
06-06-2006, 17:25
Малеееееее ти уред ли си булкоо? :shock: Веднага го заеби .. дееба педофила!