PDA

View Full Version : проблем след проблем

сладко мъниче
06-05-2006, 19:54
значи преди повече от година ходих с едно момче имах сериозна връзка за около 4 месеца и после се разделихме...той нямаше време за мен и изгуби доверие в мен и сложи край...бОлеше ме първите 2-3 месеца правих какви ли не опити да се съберем,но туй като ме беше страх и сме от различни градове от както се арзделихме сме се засичали само два пъти...Последните 2 месеца...последно му пратих смс за рд-то му и тва...вече не го търся нито му се влючвам даже телефона му изтрих....ей да не си помислите че преди като го търсих постоянно съм го претеснявала просто на 1-2 седмици му казвах "здр как си" и до там...тва ни беше чата...Мислех,че съм го забравила даже ходя с енгов мн добър приятел,но уви...Усетих голяма ревност от негова страна...преди година казваше,че ме е забравил,а ся ме ревнува...разделихем се за няколко месеца с приятеля си аз да уча за кандидатсване,а той да работи в друга страна.Преди седмица осъзнах,чсъм се залагвала и се още обичам бившият си...Шибана работа мсилех,че съм го изтрила от себе си.КО да права в момента само кандидастването ми е в главата и бившият...само знам,че той няколко пъти влизам в ирц канала ми и се опитва да ме заговори...но аз не нзам супер студено се отнасям с него а изгарям да съм в преградките му...та някакви съвети

SeXyTo_f
06-05-2006, 20:00
Ами ще те посъветвам...да изчакаш да минат гадните изпити...и тогава да се занимаваш с него...и ако искаш да си с него и го обичаш...му кажи да има търпение...и да изчака да минат изпитите (ако мислиш че няма да ти пречи)...

GHz
06-05-2006, 20:13
Ами ще те посъветвам...да изчакаш да минат гадните изпити...и тогава да се занимаваш с него...и ако искаш да си с него и го обичаш...му кажи да има търпение...и да изчака да минат изпитите (ако мислиш че няма да ти пречи)...
дам това е най-разумното и знаеш ли ако ти откликне на чувствата ден преди испита излесте привечер опанете си едно одяло и го направете тамън за испита ще си на 100% имам опит вярвай ми

doctordre
06-05-2006, 20:15
дам това е най-разумното и знаеш ли ако ти откликне на чувствата ден преди испита излесте привечер опанете си едно одяло и го направете тамън за испита ще си на 100% имам опит вярвай ми
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

сладко мъниче
06-05-2006, 20:25
проблема е,че бившият ми не е казал дал ме иска или не...не нзам дали да го потърся след месец два ...август месец имам рд и да видя дали ще се сети за мен или дали да чакам приятеля си да се върне от чужбина...

R0lfc0pter
06-05-2006, 20:25
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock:

Krem4eto
06-07-2006, 17:39