View Full Version : голям проблем
имам голям проблем седях си на площадката пред нас и най-неочаквано разбрах че 2 от момичетата там ме харесват.Работата е там че аз харесвам много яко и двете и трагнах с едната но днеска другата говорила с най-добрия ми приятел и му казала че вечерта ревала за мен и и било много гадно.кажете какво да правя моля ви
LP_girl_14
06-05-2006, 21:22
Ми ще бъдеш с тази,която харесваш повече!Не може да си сменяш решението всеки път когато някой плаче за теб или иска да е с теб!Просто се изясни сам със себе си.Никой освен теб не знае какво става в сърчицето ти и само ти може да си решиш.Но това че се колебаеш значи че не си съвсем уверен към това,което чувстваш към момичето с което ходиш.Премисли добре нещата и най-вече опознай повече момичетата преди да избереш която и да е било
Ми ще бъдеш с тази,която харесваш повече!Не може да си сменяш решението всеки път когато някой плаче за теб или иска да е с теб!Просто се изясни сам със себе си.Никой освен теб не знае какво става в сърчицето ти и само ти може да си решиш.Но това че се колебаеш значи че не си съвсем уверен към това,което чувстваш към момичето с което ходиш.Премисли добре нещата и най-вече опознай повече момичетата преди да избереш която и да е било
=D> =D>
еми тръгни и с 2те така сички ще са доволни :smt077
strawberry1988
06-05-2006, 22:16
budi s tazi,koqto te kefi pove4e
aLakaZam
06-05-2006, 23:32
Един мой приятел си имаше гадже и същевременно ходеше и с братовчедката на гаджето му. Така всички бяха доволни :wink:
Ami spored men zaebi gi i dvete ;-) :smt005 ina4e samo problemi shte si navle4esh i tormoz fani si nqkoq macka pri koqto nema takiva raboti s priqtelki i bla bla...aide uspeh ;)
shalqlqlqlq
06-06-2006, 00:02
Колко си години :?: :roll:
Ami spored men zaebi gi i dvete ;-) :smt005 ina4e samo problemi shte si navle4esh i tormoz fani si nqkoq macka pri koqto nema takiva raboti s priqtelki i bla bla...aide uspeh ;)
абсолютно правилно..
cskamoni4ka
06-06-2006, 17:09
budi s tazi,koqto te kefi pove4e
:D