Влез

View Full Version : Коремче

Mnogo_se_nadignahte_be
06-06-2006, 01:24
Попрочетох няколко теми за коремчета и взех да избивам комплекси, много момичета казват, би било проблем ако имаш, коремче а бе вие у ред ли сте бе мацки, по никакъв начин не се отразява стига да компенсираш, момче съм и го гарантирам. Не мога да кажа, че имам коремче в смисъл неква торба, но от скоро спрях тренировки и сам си качил едно стабилно пластче сланинка, т'ва разбира се изобщо не значи, че с тениска, тесен потник или к'вото и да е се забелязва, просто не е плочки, има си сланинка да си ми е топличко и изобщо не ме притеснява и никога не съм имал проблем с това и не компрексирайте момчетата с т'фа че имат коремчета, братлета, лепете си яденце, фитнес, карате, футбол, тичане всичко е добре, па като ще имате 2 см повече, като стигнете до леглото никоя не се дърпа зарад т'ва поне в историята няма такъв случай, може и да се случи. Само гледайте да не е като търбуха на дядо коледа както някой се беше израазил и да не личи супер фрапиращо, иначе всичко минава даже се кефят мацките.

Ekita
06-06-2006, 09:14
И защо ти беше да пускаш цяла нова тема,при положение,че можеше просто да изразиш мнението си в другата?!
А относно мненията на момичетата,всеки си има изисквания.Ти като изскочиш да им кажеш,че това не е важно,какво си мислиш,че и те изведнъж ще променят своето ли?!
На мен не ми пречи,но има хора,на които им пречи.Това е същато като при вас-някои отказват да ходят с момиче,което тежи 2 кг.над нормата,щото била дебела.И споредф мен това е глупост,ама хора всякакви.

favor_91
06-06-2006, 09:44
И защо ти беше да пускаш цяла нова тема,при положение,че можеше просто да изразиш мнението си в другата?!
А относно мненията на момичетата,всеки си има изисквания.Ти като изскочиш да им кажеш,че това не е важно,какво си мислиш,че и те изведнъж ще променят своето ли?!
На мен ни ми пречи,но има хора,на които им пречи.Това е същато като при вас-някои отказват да ходят с момиче,което тежи 2 кг.над нормата,щото била дебела.И споредф мен това е глупост,ама хора всякакви.
доста добре казано... =D> това си го мисли на ум :idea: :?

PleasureSeeker
06-06-2006, 10:02
ммм дуро мнение 8)

krem4et0
06-06-2006, 15:47
Че и моят приятел няма плочки и има какво да щипнеш по коремчето,ама голяма работа-тъкмо е мекичко.На мен не ми пречи-аз обичам човекът,а не корема,ръцете,втория ляв горен зъб или дясното ухо.Харесвам човекът в цялост и 1-2 кг отгоре или отдолу не пи правят впечатление!

WILD__BOY
06-06-2006, 18:26
Хахах и ти си от онея дето си харесват коремчетата по неволя - просто щото ги мързи да ги стопят. Момиче няма да предпочета да я заговори момче с закръглен корем отколкото момче с плосък ;)

sarang
06-10-2006, 09:52
Хахах и ти си от онея дето си харесват коремчетата по неволя - просто щото ги мързи да ги стопят. Момиче няма да предпочета да я заговори момче с закръглен корем отколкото момче с плосък ;)
Не си прав, поне по мое мнение. Човекът не говори за мъже, бременни в 8-ия месец, а за малко коремче. На мен лично коремчето въобще не ми пречи в едно момче, даже ми харесва, по-добре така, отколкото много слаб. Ако една момче е добре сложено, високо, силно и стегнато, малко коремче въобще не пречи, даже е хубаво. Да не говорим, че един мъж трябва да се занемава с много по-смислени неща, отколкото да се интересува как изглежда всеки сантиметър по тялото му и да си посвети времето на външния вид. Просто трябва да спортува, да не е някой глист, да е силен и това е. А коремчето е чаровно и приятно на пипане, да не говорим, че е съвсем естествено.

WILD__BOY
06-10-2006, 10:04
Не си прав, поне по мое мнение. Човекът не говори за мъже, бременни в 8-ия месец, а за малко коремче. На мен лично коремчето въобще не ми пречи в едно момче, даже ми харесва, по-добре така, отколкото много слаб. Ако една момче е добре сложено, високо, силно и стегнато, малко коремче въобще не пречи, даже е хубаво. Да не говорим, че един мъж трябва да се занемава с много по-смислени неща, отколкото да се интересува как изглежда всеки сантиметър по тялото му и да си посвети времето на външния вид. Просто трябва да спортува, да не е някой глист, да е силен и това е. А коремчето е чаровно и приятно на пипане, да не говорим, че е съвсем естествено.

не говоря за гльощави хора, а за силни спортни натури - щото дори и да нямаш стегнат корем, ако спортуваш няма да имаш корем ;)

sarang
06-11-2006, 21:10

не говоря за гльощави хора, а за силни спортни натури - щото дори и да нямаш стегнат корем, ако спортуваш няма да имаш корем ;)
Виж сега, някои хора дори да спортуват, пак си имат коремче. Аз ходя на бойни изкуства и треньорът ни там си има коремче, всъщност доста голям корем, макар че си спортува човекът и въобще не е отпуснат. Е, друг е въпросът, че е на над 30 години и коремът му наистина е прекалено големичък, но си спортува човекът.