View Full Version : moje te li da?
moje te li da mi dadete nqkvi snimki na sar4ica lubovno ala bala na celuvki nqkvi takiva lubovni
ako si dade6 skype moga da ti pratq takiva raboti
Ееееее и аз искам някакви такива картинки,дето мога да ги пращам с есемеси.А ще бъде добре да кажете и някакъв сайт с текстове за есемеси.Такива закачливи и любовни и такива,с които да покажеш на едно момиче,че я харесваш. \:D/ Ще съм много благодарен. [-o<
ako si dade6 skype moga da ti dam kartinki
http://www.true-love.hit.bg/
http://www.4love.hit.bg/start.htm
tva sa saitove za sms-si
Ееееее и аз искам някакви такива картинки,дето мога да ги пращам с есемеси.А ще бъде добре да кажете и някакъв сайт с текстове за есемеси.Такива закачливи и любовни и такива,с които да покажеш на едно момиче,че я харесваш. \:D/ Ще съм много благодарен. [-o<
Za sms-ite zashto ne se opitash da bydesh malko po-originalen? :) Predstavi si, che tq e chela sms-ite predi?! Kofti shte se poluchi. A i sys sigurnost poveche shte otzeni tova, che ti si izmislil neshto specialno za neq.
iveto_90
06-06-2006, 15:13
eto ti edin sait za sms4eta www.teenspace.hit.bg:)
Za sms-ite zashto ne se opitash da bydesh malko po-originalen? :) Predstavi si, che tq e chela sms-ite predi?! Kofti shte se poluchi. A i sys sigurnost poveche shte otzeni tova, che ti si izmislil neshto specialno za neq.Има малък шанс да е чела есемесите,защото не се занимава много с компа си.А мен въобще не ме бива по литература и не мога да измислям такива неща.Въпреки,че много я обичам не мога да измисля нещо,с което да я впечатля и да изразя чувствата си.
П.П Благодаря за сайтовете,все пак ако знаете още давайте ;-)
Има малък шанс да е чела есемесите,защото не се занимава много с компа си.А мен въобще не ме бива по литература и не мога да измислям такива неща.Въпреки,че много я обичам не мога да измисля нещо,с което да я впечатля и да изразя чувствата си.
П.П Благодаря за сайтовете,все пак ако знаете още давайте ;-)
Togava imash po-golqm shans, no vse pak vnimava. Az prochetoh mnogo ot sms-ite i pisma po tezi linkove i moga da ti kaja, che dosta golqm % ot tqh sa vzeti ot pesni ili stari filmi. Da ne govorim, che mnogo sa i klisheta...Uspeh!!! I dano momicheto ne gleda filmi i ne slusha baladi....