PDA

View Full Version : moje te li da?

girl^^^
06-06-2006, 13:05
moje te li da mi dadete nqkvi snimki na sar4ica lubovno ala bala na celuvki nqkvi takiva lubovni

lev4o
06-06-2006, 14:50
ako si dade6 skype moga da ti pratq takiva raboti

06-06-2006, 14:54
Ееееее и аз искам някакви такива картинки,дето мога да ги пращам с есемеси.А ще бъде добре да кажете и някакъв сайт с текстове за есемеси.Такива закачливи и любовни и такива,с които да покажеш на едно момиче,че я харесваш. \:D/ Ще съм много благодарен. [-o<

lev4o
06-06-2006, 15:06
ako si dade6 skype moga da ti dam kartinki
http://www.true-love.hit.bg/
http://www.4love.hit.bg/start.htm
tva sa saitove za sms-si

ht_7j
06-06-2006, 15:10
Ееееее и аз искам някакви такива картинки,дето мога да ги пращам с есемеси.А ще бъде добре да кажете и някакъв сайт с текстове за есемеси.Такива закачливи и любовни и такива,с които да покажеш на едно момиче,че я харесваш. \:D/ Ще съм много благодарен. [-o<

Za sms-ite zashto ne se opitash da bydesh malko po-originalen? :) Predstavi si, che tq e chela sms-ite predi?! Kofti shte se poluchi. A i sys sigurnost poveche shte otzeni tova, che ti si izmislil neshto specialno za neq.

iveto_90
06-06-2006, 15:13
eto ti edin sait za sms4eta www.teenspace.hit.bg:)

06-06-2006, 15:16

Za sms-ite zashto ne se opitash da bydesh malko po-originalen? :) Predstavi si, che tq e chela sms-ite predi?! Kofti shte se poluchi. A i sys sigurnost poveche shte otzeni tova, che ti si izmislil neshto specialno za neq.Има малък шанс да е чела есемесите,защото не се занимава много с компа си.А мен въобще не ме бива по литература и не мога да измислям такива неща.Въпреки,че много я обичам не мога да измисля нещо,с което да я впечатля и да изразя чувствата си.
П.П Благодаря за сайтовете,все пак ако знаете още давайте ;-)

ht_7j
06-06-2006, 16:03
Има малък шанс да е чела есемесите,защото не се занимава много с компа си.А мен въобще не ме бива по литература и не мога да измислям такива неща.Въпреки,че много я обичам не мога да измисля нещо,с което да я впечатля и да изразя чувствата си.
П.П Благодаря за сайтовете,все пак ако знаете още давайте ;-)

Togava imash po-golqm shans, no vse pak vnimava. Az prochetoh mnogo ot sms-ite i pisma po tezi linkove i moga da ti kaja, che dosta golqm % ot tqh sa vzeti ot pesni ili stari filmi. Da ne govorim, che mnogo sa i klisheta...Uspeh!!! I dano momicheto ne gleda filmi i ne slusha baladi....