View Full Version : Скъсани презервативи ;)
theworldleader
06-06-2006, 15:32
Вижте сега, ЗНАМ как се слага презерватив, няколко пъти съм гледал и обесниенето в кутийките на презервативите.
В повечето пъти когато съм правил секс, всичко е било наред, не се е късал презерватива, не е имало грешки :)
Но напоследък ми прави впечетление, че когато ( най-вече при задна) правя секс с приятелката си, кондома се къса често и то вече когато свършвам и се досещате, че настроението и на двама ни се прецаква ;)
Не искам да ми обеснявате как да си хвана пениса, как да слагам презерватива, какво да натискам и какво да пея :twisted: , а просто да ми кажете, при вас как е в това отношение и на какво се дължи късането на презервативите.
Винаги поглеждам дали има въздух, видимо няма.. но явно .. има нещо..
Лек ден
Black_Witch
06-06-2006, 15:37
Ем с моя мъж беше същата работа :wink: Особено последния път се бяхме отчаяли много яко,но поне нямаше опастност от последици,понеже той така или иначе свършва вън независимо дали е с презерватив или не.Та последния път от кондома беше останал само ластика....от тогава им нямам доверие никакво.Бих се навила за презерватив само ако имам някой нов мъж в живота си,кого не познавам.
theworldleader
06-06-2006, 15:39
Ем с моя мъж беше същата работа :wink: Особено последния път се бяхме отчаяли много яко,но поне нямаше опастност от последици,понеже той така или иначе свършва вън независимо дали е с презерватив или не.Та последния път от кондома беше останал само ластика....от тогава им нямам доверие никакво.Бих се навила за презерватив само ако имам някой нов мъж в живота си,кого не познавам.
Йеха, исками се да се казваш Ивайла, само за това как мислиш ;)
Смисал, че когато вече си свикнал с даден човек в секса няма лошо да го правите без презерватив, когато момчето знае кога ще свърши и знае, че на време ще го извади.
Ние само 3 пъти сме го правили без презерватив и е нямало грешки ;)
Това, че остава само ластика - хаха, и при мене е така ;)
shadow4e
06-06-2006, 15:41
на мен ми се скъса още първия път презервативът и то просто при следващите пъти някакси нямахме желание,постоянно притеснение и въобще отвратителна история....
знам,че ти си имаш сериозна приятелка,така че защо не преминете към някакъв друг вид контрацептиви?пък и предполагам,че за теб удоволствието ще бъде по-голямо,пък и не знам,без е по-готино...
theworldleader
06-06-2006, 15:42
на мен ми се скъса още първия път презервативът и то просто при следващите пъти някакси нямахме желание,постоянно притеснение и въобще отвратителна история....
знам,че ти си имаш сериозна приятелка,така че защо не преминете към някакъв друг вид контрацептиви?пък и предполагам,че за теб удоволствието ще бъде по-голямо,пък и не знам,без е по-готино...
За противозачатъчни при моето момиче дума не може да става.. за жалост.
Пак ще кажа - 3 пъти вече сме правили без презерватив и не е имало проблеми, ще трябва да си говоря с нея ;)
shadow4e
06-06-2006, 15:43
аз в други теми съм обяснявала,че използваме вагинални таблетки има си и доста неудобства,щото остава от таблетката и по пениса малко,ама пък за моят лично не е проблем това...
Цеци, какви презервативи използваш?
theworldleader
06-06-2006, 15:46
Благодаря ти за това, че се обръщаш по този начин към мен ;)
Стана ми приатно ;)
Дюрекс - плежърмакс ;)
shadow4e
06-06-2006, 15:48
що наситина не й предложиш вагинални таблетки,щов не иска от другите,то в тях няма никакви хормони и не действат в/у женския организам,а само убиват сперматозоидите, /ама пак не свършай в нея/.
щото и аз лично не бих била навита без никави предпазни средства, така че отав е компромисен вариант :)
Стана ми приатно ;)
Дюрекс - плежърмакс ;)
:)
Дюрекс, странно, не съм чувала някой да е имал проблеми с тях... :/ Да не би прекалено дълго да правите секс и да изсъхва презерватива :Р ?
Black_Witch
06-06-2006, 15:50
Аз не съм пила такива контрацептиви (за хапчетата говоря).Притеснявам се да няма някакъв ефект.Наистина има доста момичета,които се притесняват да правят секс без презерватив.Но ако Ивайла ти има доверие-сигурна съм,че ше се навие да си го правите така.Няма нищо лошо и обезпокоително в това.А когато има някаква нотка на съмнение - може да пие Постинор...тези хапченца се пият когато се е случил някакъв гаф..не си успял да го изкараш навреме и т.н. Пият се до 2-3 дни след гафа,така че спокс.Има с какво да я предпазиш.Ама щом си се обичате и сте сериозно заедно-не виждам защо да не си доставите максимално удоволствие :twisted:
shadow4e
06-06-2006, 15:50
аз съм чувала точно за дюрекс доста случаи,абе то всъщност за кои не съм чувала :roll:
theworldleader
06-06-2006, 15:51
Стана ми приатно ;)
Дюрекс - плежърмакс ;)
:)
Дюрекс, странно, не съм чувала някой да е имал проблеми с тях... :/ Да не би прекалено дълго да правите секс и да изсъхва презерватива :Р ?
Това за изсъхването на презерватива се е случвало няколко пъти, но сме спирали, тъй като тръгвам да го вкарам и я боли .. ;)
А иначе,., Тези плежърмакс са много хубави, доста пъти ни се случва да правиме бурен секс и да не е имало последици, но има напоследък проблеми, късат се.. ;)
theworldleader
06-06-2006, 15:52
Аз не съм пила такива контрацептиви (за хапчетата говоря).Притеснявам се да няма някакъв ефект.Наистина има доста момичета,които се притесняват да правят секс без презерватив.Но ако Ивайла ти има доверие-сигурна съм,че ше се навие да си го правите така.Няма нищо лошо и обезпокоително в това.А когато има някаква нотка на съмнение - може да пие Постинор...тези хапченца се пият когато се е случил някакъв гаф..не си успял да го изкараш навреме и т.н. Пият се до 2-3 дни след гафа,така че спокс.Има с какво да я предпазиш.Ама щом си се обичате и сте сериозно заедно-не виждам защо да не си доставите максимално удоволствие :twisted:
Хехе, и постинора сме го ползвали .. ;)
Впрочем, Ивайла е много сладка :Р
theworldleader
06-06-2006, 15:54
А аз не съм ли, ейййй :)
Благодаря ти :)
Впрочем си голяма симпатяга :)
А аз не съм ли, ейййй :)
Благодаря ти :)
Впрочем си голяма симпатяга :)
Си :Р
Ама погледът ти е малко странен на снимката :Р
Black_Witch
06-06-2006, 15:56
Ми що не си го правите тогава без презерватив?Само че наистина трябва да внимаваш,че с тоя Постинор не е никак забавно,предполагам знаеш вече :lol:
Овчицата те лъже,и двамцата сте сладури \:D/ Трябва да има повече двойки като вас.
shadow4e
06-06-2006, 15:57
а за ккаво да рискуват,има си други предпазни средства,които не са хормонални. то вече сатана като реклама от моя страна:)
а за постинор,тя вече пи един път,доколкото си спомням, знаш ли какви проблеми ще има ,ако пие още един път.
Постинорът е колкото хубаво ,толкова и гадно нещо.сега не ми се разказва, кви пробелим имах аз,защото вече 20 пъти съм го правила :) но 2 месеца бях зле и 6 месеца след тогава,още не съм съвсем наред,
така че внимавай да не стигате до Постинор,Цеци.
късмет :)
theworldleader
06-06-2006, 15:58
Ми що не си го правите тогава без презерватив?Само че наистина трябва да внимаваш,че с тоя Постинор не е никак забавно,предполагам знаеш вече :lol:
Овчицата те лъже,и двамцата сте сладури \:D/ Трябва да има повече двойки като вас.
Айде и да 'обида' малко по старите - а и сме млади, а и сме сладки , хехе ;)
Постинора не е никак приятен ;)
11 лева ли беше колко там.. парите,. не са проблем, ама не искам и да става навик всеки път по 11 лева ;)
theworldleader
06-06-2006, 16:01
shadow4e - ще се радвам да споделиш какви проблеми си имала, защото ще е хубаво да знам.
Все пак никой не е застрахован от такива проблеми и ако (недай се Боже) се случи същото като преди да си свърша в нея като пич :? пак ще прибегнем до Постинора ;)
До сега 2 пъти съм свършвал в нея, ако не са 3.
1вия - Постинор.
2рия - хубаво измиване и ала бала там нз си кво.
3тия - дойде и цикъла след няколко часа ;)
Black_Witch, не лъжа бе, после му написах, че и двамата са сладури, много им се радвам аз :Р
Впрочем, за постинора, мисля, че не трябва да се пие повече от 2 пъти в месеца, доколкото помня. Той е само за спешни случаи, зарежете го. Пробвайте някакви други презервативи ;)
theworldleader
06-06-2006, 16:06
Black_Witch, не лъжа бе, после му написах, че и двамата са сладури, много им се радвам аз :Р
Впрочем, за постинора, мисля, че не трябва да се пие повече от 2 пъти в месеца, доколкото помня. Той е само за спешни случаи, зарежете го. Пробвайте някакви други презервативи ;)
Двумиме се за Бенетон :)
Постинора - моето девойче само един път го е пила ;)
krem4et0
06-06-2006, 16:06
Вече не мога да разбера за какво е темата-да обсъждаме защо се късат презервативите,да говорим за друг вид контрацептиви или да ахкаме и охкаме колко са сладки Цеци и Ивайла. Презервативът се къса ако не е поставен правилно,или ако момичето не е овлажнено добре.Е и при бурен секс може,ама трябва да е много бурен.За сега само 1 път сме късали презерватив,но паниката не е голяма,защото аз си пия противозачатъчни.И по този повод пак измествам темата,че то се е видяло че няма да е в първоначалния си вариянт.Аз пия противозачатъчни и не мога да навия гаджето ми да правим секс без презерватив.Не че ми нямал доверие,че ги пия и че няма нарочно да изпусна някое,но просто не бил сигурен,че хапчето действа.Изложих пу лекция на тема противозачатъчни-това което пише на листовката+това казано от гинеколога ми,но той не иска нито секс без презерватив,а още по-малко да свърши в мен.Онзи ден пробвохме в началото около 5 мин без и усещането е ужасно различно,но той каза че повече не иска,защото го е страх.Много странна работа не мислите ли???Та кажете няколко довода за секса без презерватив,при положение че се пият хапчета и не сме болни от нищо!
krem4et0
06-06-2006, 16:08
А за презервативи-караме си от самото начало със Sportex и до сега само 1 се е скъсал и то защото изсъхнах!
shadow4e
06-06-2006, 16:08
почнах да кървя ,за по 1 ден, няколко пъти... и така няколко пъти, след това менструацията ми беше 26 дена, при което пих Дуфастон,защото 26 дена да изтича кръв от теб,макар и мръстна си е доста опасно и бях на крачка от анемия / целия март месец имах менструация/ после след лекарството 1 седмица почивка и след тази седмица пак ми дойде за 10-тина дни. сега този месец пък ми закъсня 8 дена...
а пих Постинор на 4-ти януари...и все още не съм наред. та затова гинекологът ми ми забрани повече да се стига до постинор и ми каза да премина на вагинлни таблетки. и не виждам причина,защо Ивайла да не се съгласи да минете на тях...
тази история съм я разказвала,вече дота пъти,ама нищо ето един път и спец за теб :)
Black_Witch
06-06-2006, 16:09
Ем да,аз също съм го пила 1 път Постинора и все още имам проблеми с менструацията примерно.Идва си когато си иска и по колкото си иска :cry: Не е никак приятно.А понякога всичко е нормално.Абе кво да ви кажа :(
theworldleader
06-06-2006, 16:12
Ем да,аз също съм го пила 1 път Постинора и все още имам проблеми с менструацията примерно.Идва си когато си иска и по колкото си иска :cry: Не е никак приятно.А понякога всичко е нормално.Абе кво да ви кажа :(
При Ивайла също има такъв проблем, но си го обеснявам също с това, че още не е достатъчно голяма за да се затвърдни дните в които й идва.
Тогава - кажете техниката на слагането, как вие го слагате, ама елемент по елемент.. ?
Black_Witch
06-06-2006, 16:20
Ам не е само заради организма.Преди да пие Постинор как беше цикъла и?Моят беше що годе нормален и не съм имала проблеми.Но това са някакви странични ефекти,които се оправят в последстие.
Кое как си слагам ? :twisted:
theworldleader
06-06-2006, 16:24
Ам не е само заради организма.Преди да пие Постинор как беше цикъла и?Моят беше що годе нормален и не съм имала проблеми.Но това са някакви странични ефекти,които се оправят в последстие.
Кое как си слагам ? :twisted:
Презерватива ;) и не ти как си го слагаш, а какго слагаш на приятела ти, защото при мене в повечето случаи моето момиче ми го слага ;)
Black_Witch
06-06-2006, 16:31
Ем от година и 3 месеца не съм ползвала такова чудо :lol: Но в началото си го правехме с презерватив,но той си го слагаше,защото аз имам нокти и не дава да ги режа щото обича да го драскам :twisted:
Просто изважда презерватива,както е сгънат-слага го на главичката и почва да го придърпва надолу. Тва е :lol:
po dobre si go slagai ti.. btw nz ve4e po koq tema da govorq no pleasuremax mislia 4e sahnat dosta barzo(li4en opit) , potarsete sporetex orgasm ako namerite 6te ste kasmetlii tva e prezervativa na bade6teto vtori takav niama no i mai vaob6te ne se sre6ta ve4e... :smt010