View Full Version : kakvo da pravq?
NaughtyGirl
06-06-2006, 16:14
Poznavam nai-dobrata si priqtelka ot deckata gradina!Po ironiq na sudbata v 5 klas se premestih v neiniq klas...sega sme 8 klas...i o6te drujime...no tq mn se promeni,popadna na lo6a kompaniq i propadna(alkohol,cigari,narkotici)...ot edna strana tq si mi e best fr,no ot drgua,ve4e ne iskam da druja s neq...prosto nqmame kakvo da si kajem,imame razli4ni interesni i takaaa!
Jessika_MG
06-06-2006, 16:15
I kakva e na6ta rabota v slu4aq ?
NaughtyGirl
06-06-2006, 16:16
Mi da me posuvetvate...kakvo da pravq,da si zapazq li priqtelstvoto s neq ili...?!
Ами виж, така се случва понякога...различни интереси, компании. Знам, че е гадно, но не можеш да върнеш времето назад. Вече не сте 5-ти клас и нещата са различни. Ако искаш поговори с нея, но ако виждаш, че нещата не стават се примири:(. Да гледаш как някой приятел пропада и особенно ако ти е приятел...но някой ден и той ще се осъзнае!
Губила съм приятелка поради различни интереси и мисля, че няма нужда да се ядосваш. Просто хората правят своя избор :wink:
Jessika_MG
06-06-2006, 19:46
Poznavam !!!!!!!!nai-dobrata si priqtelka!!!!!!!
Nablqgam na dumite mejdu udivitelnite. Mislq 4e sama moje6 da razgadae6 smisala. Priqtelite ne sa tezi, koito te zarqzvat 6tom se promeni6, a te podkrepqt do kolkoto mogat i ti davat saveti za tova koe e redno i koe ne. Ne vqrvam ne6to da ti pre4i da i kaje6 kakvo misli6 i da se izqvi6 i ti kato neina nai-dobra priqtelka. Bydi obektivna pone :-({|=
Dr. Kazimbutt
06-06-2006, 19:56
Тя не споделя интересите ти, но ти е най-добрата приятелка? Как така? Каква приятелка ти е, след като не можете да си кажете две думи?
kateto^`
06-06-2006, 20:09
emi mace zemi sa oprey!v kuf svqt jiveem...sega li razbira6 4e gi ima teq ne6ta??!!??
Ако нямата доприрни точки е трудно да за пазите приятелството си. Ако имаш чувството , че наистина не държиш на нея по-добре прекрати тази връзка. Приятелите са затова да се подкрепят в трудни моменти, което не включва да търпиш някой , променил се до неузнаваемост. С доста най-доби приятелки съм се разделяла през живота си, нормално е.
_^JaBKa^_
06-07-2006, 12:25
](*,) :cry: оф хора незнам какво да правя.Значи офффф много съм тъпа.трябва ми спешно съвет моля ви нямам идея какво да правя.Днес в часа по музика госпожата ни разреши да си видим оценките и аз си писах една 6-ца по физика (госпожата е мн гадна) и една 5-ца по геометрия.Обаче едно момиче ми каза да погледна петиците на госпожата и моята и аз сравних почерка и беше различен.След това задрасках петицата.И незнам какво да правя ако ме хванат съм мъртва.Моля ви посаветвайте ме нещо.Да кажа ли на класния или да питам госпожата по геометрия каква е тази задраскана оценка или пък да се правя че незнам нищо моля ви нуждая се спешно от съвет
1 тва няма общо с темата 2 ти наистина тряя си много зле! за къф ти е тая 6 по физика, една 6 не може да ти оправи другите оценки освен тва всеки даскал си има личен бележник и тва кво има в дневника въобще не му топли топките! пък по математика яко си осрала! ако идеш да питаш ква е тая оценка веднага ше усетят че си ти, ти и да не питаш пак ще разберат щом има допълнителна 6 по физика,написана със същия химикал предполагам! аз ти предлагам да се сбогуваш с класа си щото догодина няма да си с тях - за такова нещо гонят.
а за авторката на темата-ами такива работи се случват какво очакваш? растете , променяте се ... от тва дето описваш излиза че одавна не сте най-добри фриендки. просто не прави нищо и тва е, а то по-нататък времето ще си покаже.
За напред може да поговорите и да й обесниш какво мислиш за нея.
Ако все още ти е най-добра пр-ка може и да я накараш да мисли по друг начин..а може и да си остане наркоманче..незнам не разбирам!
Успех! :smt006