View Full Version : Объркана съм! Да бъда ли с него или не?
Real^LOVE
06-06-2006, 16:35
Моят проблем е следния:
Обичах го адски много преди,ходим вече от доста време-година и нещо. Но от няколко месеца насам чувствата ми са много малки,а неговите огромни. Разменихме си местата! Преди на него не му пукаше за мен и се държеше ужасно с мен. Поне никога не сме си изневерявали и не сме се лъгали! Днес чувствам,че го обичам повече, а утре по-малко и това него го наранява много,а аз не искам да го наранявам. Дори не знам дали го обичам или просто е навик,все пак това не е малко време,и не мога да съм безразлична,все пак с него сме били почти всеки ден заедно. В момнта решихме ако ми се върнат чувстата ще продължим,ако ли не-край. Но проблема е,че всеки ден го чувствам по ртазличен начин. Не мога да си предтсавя,ако скъсаме той да бъде с друга,да я целува и докосва,тя да го преграща и да ходи у тях... но това дали са признаци за любов или егоизъм и чувство за собственост или е ревност?
Някой може ли да ми даде искрен съвет! Моля ви!
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:39
Хмм...трудно ти е на тебе мацка..може би просто това е момент на и аз незнам какво изчакай известно време,през което гледай да прекарвате повече време заедно и да правите неща,които и на двамата ви харесват и не правите често или не сте правили никога.Може да заминете някъде,зависи на колко години сте.Помисли си добре.
Нормално е при дългите връзки да има и такива периоди. На мен ми се е случвало да не съм влюбена вече в някой, с когото ходя, но това после да се върне, изчакай, не бързай. Ще е грешка според мен да го зарежеш.
Real^LOVE
06-06-2006, 16:44
Хмм...трудно ти е на тебе мацка..може би просто това е момент на и аз незнам какво изчакай известно време,през което гледай да прекарвате повече време заедно и да правите неща,които и на двамата ви харесват и не правите често или не сте правили никога.Може да заминете някъде,зависи на колко години сте.Помисли си добре.
Той е на 19 почти,а аз на 17,но родителите ми не биха ме пуснали да пътувам някъде с него. Те дори и на голяма дискотека не ме пускат,мноо рядко.
Сега това се опитваме да правим. Той прави всичко за мен,романтичен е,какъвто винаги съм искала да бъде,но след толкова нерви и страдания,не е същото вече. Ако това ми го беше дал преди това,сега щях да съм най-щастливата,но сега го оценявам,радвам се,но не толкова колкото преди съм се радвала на доста по-малки жестове от негова страна,но преди го обичаш хиляда пъти повече!
sladkoto_neli
06-06-2006, 16:46
времето през което сте заедно хич не е малко но аз мисля че това че незнаш кво точно чувстваш е нещо моменто.и аз мисля че трябва да прекарвате още повече време заедно.изчакай малко и когато разбереш кво точно чувстваш и когато си сигурна кво да правиш действай.но аз лично мисля че всичко е за момента.ако се обичате истинсти ще се оправите.
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:49
Той е на 19 почти,а аз на 17,но родителите ми не биха ме пуснали да пътувам някъде с него. Те дори и на голяма дискотека не ме пускат,мноо рядко.
Сега това се опитваме да правим. Той прави всичко за мен,романтичен е,какъвто винаги съм искала да бъде,но след толкова нерви и страдания,не е същото вече. Ако това ми го беше дал преди това,сега щях да съм най-щастливата,но сега го оценявам,радвам се,но не толкова колкото преди съм се радвала на доста по-малки жестове от негова страна,но преди го обичаш хиляда пъти повече!
Тогава просто си дайте време.Има и друг начин да се разделите временно..може без да имате други връзки може и да имате както вие си решите седнете и го обмислете двамката.Е така за 1-2 седмици да сте разделени,пък ако наистина се обичате ще го осъзнаете и ще се върнете един при друг. :)
Real^LOVE
06-06-2006, 16:55
Тогава просто си дайте време.Има и друг начин да се разделите временно..може без да имате други връзки може и да имате както вие си решите седнете и го обмислете двамката.Е така за 1-2 седмици да сте разделени,пък ако наистина се обичате ще го осъзнаете и ще се върнете един при друг. :)
И аз си мислех за този вариант,но нз той как ще го приеме :( ще му стане много гадно. Но мисля,че този вариант най-много ще ме орентира какви са ми чувствата към него!
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:58
И аз си мислех за този вариант,но нз той как ще го приеме :( ще му стане много гадно. Но мисля,че този вариант най-много ще ме орентира какви са ми чувствата към него!
Ами попитай го дали е съгласен и ако е опитайте ако не..накарай го той да предложи нещо.
Real^LOVE
06-06-2006, 16:58
Нормално е при дългите връзки да има и такива периоди. На мен ми се е случвало да не съм влюбена вече в някой, с когото ходя, но това после да се върне, изчакай, не бързай. Ще е грешка според мен да го зарежеш.
Чудя се заслужавали ли са си е тези мои жерти, и дали не е по-добре да видя и с друг как ще е,дали няма да ми е по хубаво,дали няма и друго лице сериозната връзка...
Real^LOVE
06-06-2006, 17:02
времето през което сте заедно хич не е малко но аз мисля че това че незнаш кво точно чувстваш е нещо моменто.и аз мисля че трябва да прекарвате още повече време заедно.изчакай малко и когато разбереш кво точно чувстваш и когато си сигурна кво да правиш действай.но аз лично мисля че всичко е за момента.ако се обичате истинсти ще се оправите.
и аз мислех така,но това е вече от април-средата. За сметка на това секса никога не е бил толкова хубав колкото е сега...но това мен не ме прави щастлива,предпочитам той да не е толкова добър,а любовта ни да е на 6. Още не мога да реша какво искам и чувствам :( Като съм на кафе с приятели,не ми липсва,забавно ми е с тях,а когато съм си у нас,сама ми липсва и всяка вечер си говорим!
Real^LOVE
06-06-2006, 21:55
Днес ходихме на кафе и си говорехме,понежи никога нищо не сме криели един от друг,той знае,че чувствата ми са много малки и от поведнието ми съдел,че скоро ще го зарежа и му е много гадно. И като си представя,че може да скасаме и почвам да плача... Много съм объркана!
Не ставай жертва на самосъжаленията му!Изясни си кое е по-голямо-чувството на любов или чувството на отегчение и вземи решение.