Влез

View Full Version : RD

Slave4You
06-06-2006, 16:36
ок,зна4и.скоро имам рожден ден иии...ест искам да стане мн яко.притеснявам се 6тот 6те ставам на 14 и ся сме по големи4ки и тря да стане яко.за тези които са от велико търново могат да кажат някоя яка пицария или не6то...макар 4е аз ги знам ама ни6то.може да нау4а не6то ново.а за си4ки останали:как да напрая перфектния рд.ако напрая купона в нас как да напрая така 4е да стане толкова яко 4е гостите да не искат да си тръгват?не 6та да се полу4и един момент в който седим и се зяпаме и да мъл4им.а и даже да не е в нас:където и да е:как да се кефят си4ки и както се казва как непрекъснато да поддържам купона 6тот това не е като да си на не4ии къпон:тва си е моя рд и трябва да стане яко.10х предварително :)

Jessika_MG
06-06-2006, 16:45
Uvajavam tova, 4e iska6 savet i samata ideq-vsi4ko da byde perfektno...No nali tova e tvoqt rojden den. Vsi4ko 6te e qko, ako ti si go napravi6 taka, kakto na teb 6te ti e qko. Ne e hubavo, edva li ne da kopira6 ne4ii drugi spolu4livi partita. Izmisli ne6to ti samata ili s nqkoq blizka pritelka, takava koqto 6te te poznava dobre i 6te znae koe 6te ti haresa i kakvo da ti predloji. Tuk vyv foruma horata ne te poznavat, edva li znaqt to4no kakvo da te posavetvat, ...e da sigurna sam 4e 6te polu4i6 idei, no dali 6te syotvetsvat na tvoq vkus. Pomisli nad predlojenieto mi. 6tom si re6ila da stava veselo opredeleno 6te pokani6 dosta priqteli. I ako naistina sa ti takiva, nito edin ot tqh nqma da ti obyrne gryb i 6te pomogne s organizaciqta. Kakvo kato i toi/ tq e pokanen, tova 6te si e va6ata malka taina :wink:

P.S Da kaje6 koga e RD-to da te pozdravim 8)

Just_One_Girl
06-06-2006, 17:18
За пицария в търново много уважавам Темпо - тая под Планета дето е. Готинко е там. Пък иначе как да стане купона можеш само ти и твоите приятели да решите. Примерно за моя 14ти рд ходихме първо в Темпо, ама тогава беше още до Халите, тая в центъра я нямаше, и после отидохме в Joy. Е верно, че сега и пари да ми дават там не стъпвам(те го затвориха де, сега детското диско е Какао до къши:?) , ама тогава ми беше яко. И си направихме шоуто. Каквото измислиш, пожелавам ти да си изкарате страхотно и внимавайте с алкохола, че не е хубаво :)

Slave4You
06-06-2006, 17:21
ми то за какаото и аз се сетих ама рд-то се пада в неделя и тогава там 6те е фра6кано с хора.мерси за мненията-продължавайте :))))