View Full Version : падате ли си по гангстерки
Slave4You
06-06-2006, 16:47
просто ми е интересно...може темата да е тъпи4ка ама карай.та мом4ета-падате ли си по моми4ета които се заяждат с келе6ите и с по слабите от тях,земат им не6тата и се гаврят с тях?тези дето не знаят други думи освен "майка му да еба" и дето знаят само да показват среден пръст.и за6то?
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:52
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
He3HauKa
06-06-2006, 17:33
Ne sam momche ama se pak shte dam mnenie :lol: Ne mislq che edno momche bi si padnalo po ,,gandsterka'' kakto ti kaza ili po ,,nisko intelektualen kelesh ot jenski pol koito izbiva kompleksi'' kakto bih kazala az O:)
Ne sam momche ama se pak shte dam mnenie :lol: Ne mislq che edno momche bi si padnalo po ,,gandsterka'' kakto ti kaza ili po ,,nisko intelektualen kelesh ot jenski pol koito izbiva kompleksi'' kakto bih kazala az O:)
da taka e
a adrenalinke ti da ne si ot tqh?
aaaaaaaa да се6там се за тия.............дето са толкова тъпи и изгледа толкова грозно като ги гледа6 как се праят на мом4ета тежкари и ти иде да ги рита6 в главата докато не и влезе акъл в главата.....ммммммм не не харесвам такива определено!!!!!!!!!!!
винаги когато набарам такива оби4ам да ги здухвам...ама толкоз яко 4е после да немогат да си кажат името!!!!!!!!!!! :smt011 :smt005 :smt013 :mrgreen: :evil: :twisted:
mi az s1m momi4e,ne s1m gangsterka,ama si padam po lo6i mom4eta :twisted: :-D
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Сори за офтопика , но тази тема направо ме разби от смях =D> , не можах да не споделя ;)
Hahahaha .. gansta gansta ... :-#
bulgarche
06-06-2006, 20:47
И това ли е "гангстерки"? Лично такива са ми много смешни! Харесва ми естествено да има леки такива наклонности, но не да се прави! То ако не можеш да си изпсуваш пред нея като първия простак...
И това ли е "гангстерки"? Лично такива са ми много смешни! Харесва ми естествено да има леки такива наклонности, но не да се прави! То ако не можеш да си изпсуваш пред нея като първия простак...
ти май не си 4атнал темата а?????
За мен момичето трябва да е колтурно когато трябва,нормално когато може и развратно само в къщи!абе един вид да знае как да се държи или IQ-теста да й е висок :)
За мен момичето трябва да е колтурно когато трябва,нормално когато може и развратно само в къщи!абе един вид да знае как да се държи или IQ-теста да й е висок :)
дам дам дам!!!!!!!!!!