View Full Version : Moderated:Какви връзки предпочитате?
Имам един въпрос какви връзки предпочитате.Защото се замислих че сичките ми гаджета са били само за да има или за натискане,и като се замисля съм ужасно самотен като знам че нямам гадже на което да имам доверие да харесвам истински или нещо от тоя род :smt013
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
cskamoni4ka
06-06-2006, 16:52
Ми за предпочитане са истинските и сериозни връзки,но понякога е готин и флирта или забивката за по една вечер или седмица :-D
LP_girl_14
06-06-2006, 16:59
ЗА сериозните връзки с много чувства,любов,привличане страст,доверие,внимание...П осто те ми дават много повече от един флирт за 1 ден.Друго е да знаеш че някъде там има човек,който би дал всичко за теб и който те обича истински,така както ти го обичаш :smt007
Real^LOVE
06-06-2006, 17:46
ЗА сериозните връзки с много чувства,любов,привличане страст,доверие,внимание...П осто те ми дават много повече от един флирт за 1 ден.Друго е да знаеш че някъде там има човек,който би дал всичко за теб и който те обича истински,така както ти го обичаш :smt007
Напълно подкрепям!!!
toshliak
06-06-2006, 17:53
С двете ръце ЗА сериозните връзки!
xOtkiSsSs
06-06-2006, 18:22
И аз така, обаче след като приключиш една сериозна връзка има мн повече болка, отколкото някоя по кратичка :( единственото заради което не ги харесвам :smt010
Nadelina
06-06-2006, 18:26
Vinagi sam bila flirtadjiika...cql jivot ne izpitvam seriozni chuvstva kam nikoi..v edin moment se vlubvam...veche 7 meseca edno momche mi e pod kojata...taa..za serioznite vrazki sam!!! Makar che moq pich nikoga nqma da e s men :(
Напълно подкрепям!!!
с две ръце два крака с ръцете на съседа с ръцете на гаджето с ръцете на цялото семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Nqma po qko izjivevane ot avantiurata , pone za men,imala sam seriozni vryzki , no sym na 18 i sega mi e vremeto da jiveq a ne da se zadalbochavam s nqkoi ... Syglasna sym i s LP_girl_14 i az imam takav chovek no prosto ne sme zaedno v momenta , ne ni e vremeto da sme ..
ludamacka
06-06-2006, 21:20
ami vinagi sum imala meko kazano kratki i mimoletni vruzki i si misleh,4e nik nqma da ima ne6to seriozno i istinsko.no sega se radvam 4e sum gre6ala,6toto imam syper vruzka i ne sum predpolagala 4e 6te se 4yvstvam tolkova dobre samo s 1 mom4e i to po-dulgo vreme. :smt008
Цял живот съм търсила сериозна връзка, никога не са ми харесвали тия мимолетни изживявания. Е, и накрая си намерих човека за мене. Обичаме се, разбираме се, споделяме си всичко, подкрепяме се... Това е то... ЛЮБОВ! :smt007
Просто както каза LP_girl_14, друго си е да знаеш, че някои те подкрепя, уважава те, цени те като личност, а не просто като някоя си кукличка, с която се шматка по дискотеките... Защото от връзката ти получаваш много - получаваш уважение и разбиране, подкрепа и упора... Няма нищо по-прекрасно от чувстото на споделената любов. Тя те прави по-силен... Всичките ти проблеми ей така си минават, без да ги усетиш... Всичко ти върви по-леко. Сърцето ти пее... Усмихваш се само при мисълта, че довечера ще си го видиш и ще си го гушнеш, и ще забравиш за всички гадории през целия ден. Нито за миг не мога да си представя той да ми омръзне, макар че ходим повече от 9 месеца. И през тези 9 месеца аз всеки ден с нетърпение чакам момента, в който той ще звънне на вратата ми, макар че това си се повтаря всеки ден. Нито за миг не ми е било тъпо или нещо такова с него. И друго си е чувството изобщо да не ти пука как изглеждаш, защото знаеш, че той те харесва по всякакъв начин. Да знаеш, че ако сутринта си сънувала кошмар, и искаш да му звъннеш просто за да чуеш едно "обичам те" и денят ти да мине страхотно, без проблем можеш да го направиш. Без да се замисляш "ами дали няма пък да му досаждам" и такива разни. Именно тия колебания и тая суета, която я има в началото на връзките. Казвате си абс всичко, без задръжки.
Искам дълга връзка ,но искам и още няколко кратки за разнообразие.
Красиви - дали ще са за ден или година няма значение стига изживяването да е било неповторимо, истинско, силно и незабравимо.
black_dimond
06-07-2006, 05:22
predpochitam serioznite predi predpochitah zabivkite no veche opredeleno predpochitam serioznite
doctordre
06-07-2006, 10:05
Напълно подкрепям!!!
с две ръце два крака с ръцете на съседа с ръцете на гаджето с ръцете на цялото семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
otchaqnata
06-07-2006, 13:11
snooppy_f
06-07-2006, 13:23
Предпочитам сериозна и динамична връзка.
Просто не ми допада една двойка да си се лигави на мило, котенце, писенце и т.н. или пък нон стоп уста е уста... :wink:
teenkopele
06-07-2006, 13:29
И аз така, обаче след като приключиш една сериозна връзка има мн повече болка, отколкото някоя по кратичка :( единственото заради което не ги харесвам :smt010
Много правилно казано. :)
Аз съм ЗА сериозните и дълготрайни връзки. :wink: