View Full Version : сега се сетих
ах на мама умният
06-06-2006, 19:37
Знам че не съм открил топлата вода и Америка, но сега разбрах защо момичетата имат толкова големи изисквания спряпо външния вид на момчетата.
Та откритието е :
Момичетата си знаят, че с едно момче ще е само секс, секс и секс на екс,
поне да изглежа добре
ха-ха-ха ( и още един път ха )
Толкова от мен
Кратко
Неразбираемо
И
Разбира
Се
Безполезно
( тука стана римичка малко :)
rastar4o
06-06-2006, 19:40
gotin ili si o6te maluk ( ne 4e az sum mnogo golqm ) amaa tva deto si go go kaza za mislite na momi4etata ne e hi4 ama hi4 vqrno !
Momi4etata mislqt za sex no predi tova mislqt za tova dali 6te im e priqno s toveka dali 6te im e zabavno i nai ve4e dali 6te se 4uvstvat kato dami sus dadenoto mom4e !
NeZnAm DaLi Sum PrAV ama TaKa mi se strubva 4e mislqt momi4etata
ох на мама толерантния
06-06-2006, 19:45
Ок
Мнения приемаме всякакви
Весело ми е
Просто сега
Няма кво* да правя
* чете се какво ?!?
Раста там каквото беше
Сладурчо
Те само ни
Залъгват
Тва* дето го казват
Всеки го знае,
Но не е ( НЕ )
Вярно
Бай ( Брадър :)
много си зависи и от моми4ето и от мом4ето!!!!!!! и няма ама ни6то вярно в тва дето каза по горе - на тоя принцип : за да оцеле6 требе да си готин!!1 еми не е така!!!!!!!!!!!!
но все пак НИКОЙ НЕ ОСТАВА ДЕВСТВЕН ЖИВОТА ПРЕЕБАВА ВСИ4КИ
a we znam kvo na zaminavash s tvoite prostotii .. kazvai gi na tvoite priqteli ne na nas.. i beztui tuka sme sa nagledali na sqkvi prostotii samo tvoite shitni ostava da ni govorish ...
ах на мама плиткоумният
06-06-2006, 20:37
@ Седрик
Всички ние сме преебани още с раждането си!!!
@ Кума Лиса
А на Кума Лиса
нищо нямам да казвам
@ Седрик
За да си готин трябва да имаш добри гени. ( Тогава те харесват )
Ако имаш добри гени значи ще имаш потомство ( не се сещам за друга дума освен деца, която в случая не звучи добре ) Та когато имаш потомство щ оцелееш.
Вервай* ми
У
Нас
Мислим
Глобално
( *може и Вярвай ми :)
ah na kakaaaaa...kolko me kefish ahahahah \:D/
ах на мама там някакъв си
06-06-2006, 20:52
НЕ на кака, а на мама
=; не на мене тия
[-( тва не мога да го приема
[-X засрами се
:smt015 споко
Не се
Спичай
Ходи да :smt015
Докато аз тука* :-k
( *евентуално тук :)
ohohoohhohoho.oho boho kolko si ostroumen!na kaka umni4kiq!ahaaha
Като не ти пусне тая,
отиди при оная
пишката под мишница хвани
дупето и насини
после в кочина заспи
Сега сериозно. Момичетата са големи путки (димек са емоционални) дори и курвите. Попринцип като си харесат някого, да, доказано е че жените мислят за секс повече от мъжете (пък и на тях им е по хубаво), та като го харесът не е като при мъжете, докато и говориш за любов, гледаш циците на рервитьорката докато ти поднася кафе. При тях един е мой мъж, може да е най-големия смотаняк,може да смъди от 5 км, да се облича като клошар и да целува като 50 годишна леличка, ама като те хареса, ти си нъмбър уан. Ха, това е истина и сега ще си продължа с песничкатае.
Гъз малък си избери
И за него се хвани
Таз пачавра платена
Май се казва Пена,
но ти не я мисли
хубо в разклати
и от спин почини
`Death`Whore`
06-06-2006, 22:05
Ако е само за секс, ще гледам пениса и ще разпитам дали е добър ебач. Грозотата изчезва, когато затвориш очи.