PDA

View Full Version : От приятелстжо към любов

06-06-2006, 19:42
Пускам тази тема за да питам всички тук според вас има ли някакви начини,тънкости и тайни чрез,който може да се накара един човек ,който има само приятелски чувсва към друг човек да се влюби в него или поне да го хареса,но не като приятел.Става въпрос за хора от различни полове.Или на по кратко има ли начини да се премине от приятелство към любов или поне към харесване?И ако има какви са те?

06-06-2006, 19:44
???

lev4o
06-06-2006, 20:18
mi s moito gadje parvo bqxme mn dobri priqteli i sled tva az i kazax kvi 4uvstva imam i sq sme gadjeta oba4e ne znam kak to4no stana tva prosto i kazax kvi 4uvstva imam i q oxajvax

Бозата
06-06-2006, 20:22
Нали знаеш "След добро приятество може да има любов,но след любов не може да има добро приятелство" ;)

GHz
06-06-2006, 20:31
Нали знаеш "След добро приятество може да има любов,но след любов не може да има добро приятелство" ;)

Това е много вярна и мъдра мисъл ЕВАЛА!

the^one
06-06-2006, 22:31
Да и аз мисля ,че е по-добре да не си прецаквате хубавото приятелство с връзка.Но иначе искреността е много ценена.Отиваш и си признаваш без бой. :D

sexy_play_baby
06-07-2006, 05:26

Това е много вярна и мъдра мисъл ЕВАЛА!

мдам точно така !

LP_girl_14
06-07-2006, 06:32
Не мисля е има някакви тактика.Тва при приятелските и любовни взаимнотношения не може да има стратегии,защото всичко се диктува от чувствата.Доста често се случва единия от двамата приятели тайно да изпитва некви чувства към другия
:arrow: показва ги :arrow: има връзка,след нея няма приятелство
:arrow: показва ги :arrow: има връзка,след нея приоятелството се запазва
:arrow: не ги показва защото не иска да се развали приятелството
:arrow: става като предишната реклама на Спрайт"твоя най-добър приятел те желае"
Но ако има чувства и от двете страни е глупаво и двамата да се правят че са просто приятели,защото любовта трудно се скрива когато се появи :wink:

summer_04
06-09-2006, 07:40
emi az i gadjeto mi,predi da stnaat ne6tata si bqhme adski blizki priqteli i posle izvednuj priqtelskite 4uvstva ve4e ne bqha samo priqtelski! :D

mnogomili4kata-sf
06-09-2006, 07:49
Ами аз така бях с един мой много добър приятел година и половина...до тук добре,но въпреки това,че той ме обичаше безумно, така и не можах да го приема като нещо повече,а опитвах много...така,че не винаги можеш да накараш човек,който ти е приятел да проима чувства.От личен опит казвам...а ако си решил да предприемеш нещо, действай много внимателно и първо хубаво премисли дали можеш да жертваш приятелството ви...тъй като в тези моменти наистина искаш нещата да прераснат в нещо повече,но все пак приятелството е най-важно...любовта идва и заминава,но приятелството си остава

sme6kata
06-09-2006, 08:28
emi ima na4ini samo 4e sled kato si stanete gajeta i skusate koeto po princip e neizbejno stafa kofti .........amaaa to za posledicite ne trebe mno da se misli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \:D/

unfaitful
06-09-2006, 12:04
Наистина не знам :) И аз се нуждая от някакво решение. Имам един мн добър приятел. От 3 години сме адски близки...Миналата година много го харесвах, направо безумно бях влюбена в него. Смс-и, обаждания, пиянски натискания...След туй малко се разделечихме. Но от година близо адски много се търсим, говорим си за всичко.... Даже пак под пиянски натиск преспах с него. И сега наскоро пак дойде да спи у дома (той пътува, не е от моя град)...и си говорихме...И с много мъчения го накарах да ми признае какво толкоз ще рече че "съм му на главата"... Оказа се че ме харесвал..от отдавна, ама не ми го бил казвал, защото сум си имала приятел. А преди да ми го признае ме попита "ти можеш ли да имаш сериозна връзка без да изневеряваш"...а аз без ад се замисля му казах, че не мога....
И след тази случка ме обяви да забравя каквото ми го е казал, защото нямало значение, не трябвало да ми го казва, минало било...Само часове след случката.
Не знам, адски много го обичам, Обичам да съм с него. Ама връзка ей така на 100 км не ми харесва. Пък и съм доста опърничава като характер...Наистина не знам какво да правя. Страшно съм объркана.... А него го обичам, защото ми е приятел.....и не знам...може би защото преди съм го обичала...въпреки че е минало адски много време от тогава...Спирам всякакви контакти с него и ...не знам..какво да правя?

CVETELLINA
06-09-2006, 12:10
Не мисля е има някакви тактика.Тва при приятелските и любовни взаимнотношения не може да има стратегии,защото всичко се диктува от чувствата.Доста често се случва единия от двамата приятели тайно да изпитва некви чувства към другия
:arrow: показва ги :arrow: има връзка,след нея няма приятелство
:arrow: показва ги :arrow: има връзка,след нея приоятелството се запазва
:arrow: не ги показва защото не иска да се развали приятелството
:arrow: става като предишната реклама на Спрайт"твоя най-добър приятел те желае"
Но ако има чувства и от двете страни е глупаво и двамата да се правят че са просто приятели,защото любовта трудно се скрива когато се появи :wink: така е!

LoVe_RuSlAn
06-09-2006, 13:18
Разбирасе че може да се премине от добро приятелство към любов повечето най добри приятели от различни полове свършват така само че за това си няма определени начини ако е писано да стане то просто става ако не не става за тези работи си няма опредлени начини всичко става от самосебе си разбира се ако много силно го желаеш дори понякога може да стане и неочаквано

ironic
06-09-2006, 13:27
Нема такова животно, особено ако си момче. Личен опит.

06-09-2006, 14:07
Това е просто тема на която не може да се даде ясен отговор [-(

mnogomili4kata-sf
06-09-2006, 14:08
Това е просто тема на която не може да се даде ясен отговор [-(

Така е....всеки си вади изводите от личен опит

strawberry1988
06-09-2006, 14:38
ami,ako 4ovekut ne te obi4a,ne moje6 da go nakara6 na sila.No ina4e moje bi kato se spiratelite i stanete mnogo bizki ima 6ans :D

ironic
06-09-2006, 15:11
ami,ako 4ovekut ne te obi4a,ne moje6 da go nakara6 na sila.No ina4e moje bi kato se spiratelite i stanete mnogo bizki ima 6ans :D

Когато се сприятелите и станете много близки шанса става нищожен.

otchaqnata
06-09-2006, 17:20
samo se draj estestveno i kakto se kazva ako vi e pisano ...

Krem4eto
06-11-2006, 15:23
Пускам тази тема за да питам всички тук според вас има ли някакви начини,тънкости и тайни чрез,който може да се накара един човек ,който има само приятелски чувсва към друг човек да се влюби в него или поне да го хареса,но не като приятел.Става въпрос за хора от различни полове.Или на по кратко има ли начини да се премине от приятелство към любов или поне към харесване?И ако има какви са те?

Това си зависи от самия човек от самата натура!!!Или те харесва като приятел или те харесва като гадже!!!