View Full Version : Moderated: Как да накарам бившия да ме хареса отново?
mn se izvinqvam ako ima takava tema no sam nova vav foruma :lol: iskam da vi pitam kak da postapq s biv6iq iskam da go nakaram da me haresa otnovo razbira se az togava da se pravq na odarena kakto toi dokato se opitvah da si go varna.ve4e ne ...of o6te go haresvam no tva nqma zna4enie iskam da go postavq v moito polojenie to4no kakto se 4uvstvah az i kakto o6te se 4uvstvam ot vreme na vreme dali edinstveniq 6ans e da se obvarja s dr??? no ne si stryva 4esno kazano.kakvo mislite?4akam saveti! 8)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Обясни ми какво е твоето полужение за да мога да ти дам правилния съвет!В какво полужение си ти и какво искаш той да бъде!После ще поговорим как да го свалиш пак 8) !
Malko e trudno da se razbere bez nikakva punktoatziq, no...Otmyshtenie li imash predvid??? OMG>...Mila, gledai si jivota i ne jivei s minaloto. Mnogo li obichash da si gubish vremeto s zlonamereni i bezpolezni zanimaniq? Choveka nqma chuvstva veche...Tova e polojenieto. Nishto nqma da go zaboli v takyv sluchai.
bulgarche
06-06-2006, 20:43
Единствено ще ти кажа да не си с друг, само защото неможеш да си със стария си приятел
"гледай само напред за да не изпусне6 влака" i kak se казва той????
Това е най-глупавия избор. Ако се чувсрваш пренебрегната единственото е решение е да му го кажеш, а ако искаш да събудиш интереса му дръж се и ти по-студено, все ще те попита какво ти е или пък ще започне да се държи по-мило от страх , че може да те загуби. Ако не реагира значи наистина няма смисъл да си с него.
LP_girl_14
06-07-2006, 06:49
Както обичам да казвам:"Клин клин избива,ама понякога втория клин забива първия още по-навътре в сърцето"
Пък колкото до тва как да спечелиш бившия...много си зависи от него.Не му обръщай внимание извествно време,ако иска да е стеб,ако потърси близостта ти значи може би не всичко е загубено и ще може да съживите по някакъв начин чувствата.Но ако продължи да е безразличен и студен,по-добре да оставиш миналото там където си е и да започнеш на чисто :wink:
He3HauKa
06-07-2006, 09:28
Ne mislq che neshto koeto e prikluchilo ima smisal da zapochva ot nachalo...Saglasna sam s po gornite mnenie che kogato vidi che te gubi,shte zapo4ne da te tyrsi it.n. ,no pak ti kazvam gledai napred nqma samisal ot minali istorii [-X
ще ти кажа нещо от личен опит-и да се съберете няма да е същото,няма да я има оная искра....Живей си живота най-добре и този човек го остави в миналото :wink:
ще ти кажа нещо от личен опит-и да се съберете няма да е същото,няма да я има оная искра....Живей си живота най-добре и този човек го остави в миналото :wink:
добре не можете ли да исползвате не клеширани фрази!смисъл дайте пример и тогава стигаите до извода!Аз смятам че двама човека ако се обичат те пак ще са заедно но трябва всеки от тях да положи усилия а не само единя!тъка направи един мой приятел и неговата сега още са заедно и с големи усилия се задържаха тъка че може но повечето ги мързи да си правят това усилие!
Успех и сама ще решиш кой вариант ще е най-добър за теб!
Аз бих казала,че се действа според обстоятелствата,но това едва ли ще ти помогне много,така че ще ти кажа какви съвети ми даваше една приятелка докато и аз се мъчех да направя точно това.Та тя ми каза да се постарая да не се виждам дълго време с него и да се сприятелим в чата.И така докато не се виждаме аз да направя някаква промяна във външния си вид към добро разбира се,примерно да променя прическа,облекло,нещо такова и след като се видим женски трикове и всичко щяло да е ОК.Отказах се от тоя план и немога да ти кажа дали действа,но ако искаш го пробвай,въпреки че според мен са пълни простотии...Успех мацка! ;-)
трябва да действа6 веднага да неправи6 не6то специално не6то с което той да разбере 4е о6те държи6 на него......наоример когато се видите ти да го награби6 да го целуне6 ама мноу страстно!!!! и въоб6те не си въобразявай 4е тва с ревноста 6те мине!!!!!!!!!
Krem4eto
06-08-2006, 14:57
mn se izvinqvam ako ima takava tema no sam nova vav foruma :lol: iskam da vi pitam kak da postapq s biv6iq iskam da go nakaram da me haresa otnovo razbira se az togava da se pravq na odarena kakto toi dokato se opitvah da si go varna.ve4e ne ...of o6te go haresvam no tva nqma zna4enie iskam da go postavq v moito polojenie to4no kakto se 4uvstvah az i kakto o6te se 4uvstvam ot vreme na vreme dali edinstveniq 6ans e da se obvarja s dr??? no ne si stryva 4esno kazano.kakvo mislite?4akam saveti! 8)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Най-готиното е когато не му обръщаш и грам внимание!НЕ го гледаш,не му говориш,НИЩО!И той ще го хване яд "Защо ти която толкова си го харесвала изведнъж го игнорираш"!УСПЕХ!
NeSTa_86
06-08-2006, 14:59
приключиш ли с една връзка не се връщай пак....назад. Тежко е знам, но по-добре да не се връщаш в минали работи
LeNiTyYyYyyY
06-09-2006, 07:38
Emi mila i az sam vav podobno polojenie...zashtoto iskam da si vurna momcheto s koeto bqh 7 puti,no nemoga i nz zashto atski mnogo go obicham ... no toi mene ne ... kogato toi me obichashe az mai razvalih vsichko i sega sajalqvam mnogo....