View Full Version : Какво обичате да правят приятелите Ви???
Runnaway
06-06-2006, 23:31
Айде сега момичетата са наред да кажат какво обичат ние мъжете да правим, за да се възбуждат повече и повече и накрая - ХОП :) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
абе най-важно е да може да омаиш момичето с думи.... :-({|= ;-)
Runnaway
06-07-2006, 09:52
абе най-важно е да може да омаиш момичето с думи.... :-({|= ;-)
По-важно е да четеш заглавието на темата .. тази тема е за жени .. не видя ли ?!?!?!?
za men e vajno da misli nestandartno, 6toto v legloto ne e trapka:(
abe vajno e da ima adrenalin ina4e ne se polu4avat ne6tata pone pri men
^KaSiDi^
06-07-2006, 13:40
Айде сега момичетата са наред да кажат какво обичат ние мъжете да правим, за да се възбуждат повече и повече и накрая - ХОП :) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
men naprimer mn mi haresva,kogato sme nqkyde navynka...v morskata ili nz tam kyde,i kato pochne da si pyha rychichkite pod polata mi i pod potnicheto ili da me celuva po gyrdite i kato mine nqkoi da go gleda nqkvo po detski nevinno :)))
Black_Witch
06-07-2006, 14:00
Кво обичам ? Хм..от къде да започна.Обичам когато съм облечена секси да ми вкарва някви супер перверзни погледи.
Обичам да ме лиже супер нежно с много навлажнен език,обичам когато вкарва и изкарва само главичката,обичам задната,щото мърка много перверзно,кефи ме да гледам как се разтапя като му духам....
Секси е когато съм обута с поличка,да ми свали прашките и да го правим докато съм все още с полата,кефи ме да събуждаме техните с крясъци :twisted: И ме кефи когато шием чаршафите,които сме скъсали вечерта(2 пъти ни се случи вече :roll: )
За тия неща се сещам сега
Runnaway
06-07-2006, 14:03
Кво обичам ? Хм..от къде да започна.Обичам когато съм облечена секси да ми вкарва някви супер перверзни погледи.
Обичам да ме лиже супер нежно с много навлажнен език,обичам когато вкарва и изкарва само главичката,обичам задната,щото мърка много перверзно,кефи ме да гледам как се разтапя като му духам....
Секси е когато съм обута с поличка,да ми свали прашките и да го правим докато съм все още с полата,кефи ме да събуждаме техните с крясъци :twisted: И ме кефи когато шием чаршафите,които сме скъсали вечерта(2 пъти ни се случи вече :roll: )
За тия неща се сещам сега
Господи, когато и да се освободиш ми звънни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: аз ще те чакам :)
teenkopele
06-07-2006, 14:06
Интересна тема! :lol: :mrgreen: :wink:
theworldleader
06-07-2006, 14:09
Стана интересна след коментара на Black_Witch ;)
teenkopele
06-07-2006, 14:11
Определено. :wink:
Runnaway
06-07-2006, 14:16
Определено. :wink:
Такава беше целта ебаси ... сега и ако другите момичета напишат каквото мислят .. всичко ще е на 7 :)
`Death`Whore`
06-07-2006, 14:20
Да видим...какво обичам той да прави...ако става въпрос само за секс, обичам да ми смуче клитора и да пъха 2 пръста във вагината ми. Обичам последните вкарвания, преди да свърши, защото са адски, особено ако позата е задна прашка. Обичам да свършва, когато аз съм отгоре и да пъшка. Обичам да ми захапва врата и да пуска точно когато започне да става неприятно болезнено. Обичам да ме пляска по дупето.
slan4evo_momi4e
06-07-2006, 14:31
Мда....аз какво обичам...Обичам когато ме гледа сякаш съм единствена, обичам да ми казва, че изглеждам добре, обичам когато съм с пола да си пъха ръката под нея докато се разхождаме....Обичам да ме целува през цялото време, докато слушаме нашата си песен....обичам да хапе зърната ми...обичам когато ме цапа цялата с шоколад и после облизва кожата ми сантиметър по сантиметър...обичам начина по който диша, когато е възбуден...обичам да ме гледа в очите когато праивм секс, да прокарва пръсти през косата ми....а да...обичам когато си хапе долната устна от удоволствие...обичам 69...не знам какво още..в момента не се сещам...:)
Runnaway
06-07-2006, 14:35
Уважавам Ви !!!!!! Ей тва е дух, ей тва е темата .. така помагате на момчетата да бъдат по-уверени, да знаят какво трябва да направят и че това, което правят ви побърква !!!! Продължавайте в същият дух момичета !!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Black_Witch
06-07-2006, 14:49
Мляс ! :smt007
Runnaway
06-07-2006, 17:55
:twisted: Внимавай какво си пожелаваш :twisted:
Vodkata_
06-07-2006, 18:10
opa...tova mislq,4e ne e tolkova trudno :) Obi4am...obi4am po vreme na sex ili malko predi tova kogato me celuva po u6etata i kogato leko pu6ka,za da go 4uvam...kogato sme na ob6testveno mqsto i toi mi govori mrusotii na u6e....!A po-specialno po vreme na sex li...mmmm kefi me kogato me gleda....kogato me lije i v sy6toto vreme gleda izrajenieto na liceto mi.....kogato e leko mrysnik.....kogato leko hape tqloto mi......mn ne6ta prosto :) aide ... 8)
DevilWish
06-07-2006, 18:54
Харесва ми,когато е мнооого лош и брутален.Харесва ми ,когато смучи клитора ми.Харесват ми последните тласаци преди да свърши.Харесва ми да го гледам как се разтапя от удоволствие едва издържащ,когато му правя минет.Обичам да ме облизва цялата от горе до долу,обичам да ми говори мръстоий по време на секс...И още мн. неща ,ся не се сещам.
Danielle
06-07-2006, 19:30
обичам да ми целува врата! полудявам!
обичам да ми говори секси неща на ушенце...
обичам да ме мята! много е якооо :) ( не говоря все пак за бой ами за това когато те върти на където и както си пойска)
обичам когато се натискаме до полуда...
обичам да го слушам как пъшка, как диша тежко да зная че го влудява това което правя!
обичам да се гледаме в очите докато "се сливаме в едно"!
ей такива неща.... O:)
Обичам да ме гали нежно по лицето и да ме гледа влюбено.
Sladkata_Svetli
06-08-2006, 01:25
Обичаммммм...... когато ме целува нежно по вратлето,да усещам мекото и мокро езиче по кожата си! Обичам когато ме докосва надолу........ Обичам когато усещам че е супер възбуден и ме гледа с различен поглед с тези големи хубави сини очи! Обичам да гледам как вкарва езичето си в устата ми! Това много ме възбужда! Обичам когато усещам езчето му отдолу да събирам чаршафите и да скимтя от удоволствие! Обичам първият път когато прониква в мен бавно ,леко тъка че всяко косъмче по тялото ми да настръхне!!! А когато съм настроена за лудориики! Обожавам да се къпем заедно и да го правим в банята! И след това като излезнем пак на чистите чаршафи! Обичам да му доставям удовлствие, да го карам да полудява! Обичам да ме стимулира бързо! Обичам да ме чука бързо! Много обичам да ми го вкарава изодзаде когато съм легнала по коремче! И мнооого обичам задната!!!!
Jonskata
06-08-2006, 07:48
Аз обичам да гледам такива теми ,защото после някой ще се опита да направи нещо от по горе написаното и когато не успее ще е доста смешно това ,което искам да кажа е ,че всяко момиче обича различни неща момичетата не са еднакви нали ?! :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
Az kakvo obicham...Obicham da me pregurne s rucete si silno, da mi 6epne nejni dumi na u6ence, da me kara da se 4yvstvam, nai-krasivata jena na sveta(makar da znam , 4e ne e taka).Obicham da me celuva po vratleto i y6ite , da si igrae s cqloto mi tqlo s ezi4e.Da dokosva vutreshnata strana na bedrata nejno i v sledvashtiq moment da me stisne po silno(no da gleda da ne me zaboli mnogo).Da me dokosva s vurha na prustite si po gurba i korema, da govori s tejuk glas.Kogato celuva gurdite mi , da ne dviji ezika si prekaleno burzo i da ne hapi zurnata mi, zashtoto e bolezneno za men.Kogato zapochva da me lije da se zadurji po dulgo vreme, obicham da skimtq ot ydovolstvieObicham lubovnata igra da e po dulgi4ka , a ne napravo da go vkara i da pochne da me klati.Kogato zapochva da mi go vkarva , da ne e prekaleno rqzko , a leko i spokoino i bavno da yskorqva.Obicham da me natisne strastno do nqkoq stena, da znam , 4e nqma kude da bqgam, obicham da raznoobrazqvam celuvkite , ne da pravq edno i su6to vseki put.Obicham i o6te mnogo ne6ta, za koito ne se se6tam v momenta.
Black_Witch
06-08-2006, 15:45
И както казах вече(ама някъде другаде),много ме кефи когато сложа ръката му някъде върху тялото ми-примерно на гърдите ми или долу-да ми каже някво супер секси "Там ли го искаш" Грррррр :smt101
Martichka
06-11-2006, 02:18
Obi4am da durpa kosata mi no ne silno napravooo poludqvam i nastruhvam,obi4am dokato mu duham da mi pomaga s ruka,obi4am da mi go vkarva sus silni tlasuci celiq taka 4e korem4eto mi sqka6 6te se prusne a az vseki moment moga da svur6a. OhHh :roll: :wink:
Runnaway
06-12-2006, 23:27
ОЩЕ ОЩЕ .... имам намерението тази тема да стане важна .. така че моля Ви .. описвайте нещата, които ви харесват, за да направите повече момичета и момчета щастливи и задоволени !!!!