View Full Version : obi4am go
sama sum
06-06-2006, 23:21
kajete mi kvo da praa kato super ama super mn obi4am edno mom4e i to mi obru6ta vnimanie otvreme ne vreme??/kvo da praa??
изнасили го в тоалетната....
Еми дай ми малко информация за това момче иначе мога да ти кажа стандартния отговор:Флиртувай с него!
black_dimond
06-07-2006, 05:21
deistvai ako samo stoish i chakash da se sluchi neshto moje da si chaskssh dosta dulgo deistai
LP_girl_14
06-07-2006, 06:41
Mi покажи му някакъв начин че го харесваш,прекарвай повече време с него,провокирай го,търси близостта м,помощта му,усмихвай му се,остави поведението да говори за чувствата ти.Но ако става въпрос за един от онези,които въртят по 100 момичета и усещаш че за него си просто авантюра-не се захващай с него или поне не влагай толкова любов и емоции за да не останеш наранена.Успех :D
cvety_i_bebeto
06-07-2006, 11:08
deistvai ako samo stoish i chakash da se sluchi neshto moje da si chaskssh dosta dulgo deistai
otchaqnata
06-07-2006, 11:18
Mi покажи му някакъв начин че го харесваш,прекарвай повече време с него,провокирай го,търси близостта м,помощта му,усмихвай му се,остави поведението да говори за чувствата ти.Но ако става въпрос за един от онези,които въртят по 100 момичета и усещаш че за него си просто авантюра-не се захващай с него или поне не влагай толкова любов и емоции за да не останеш наранена.Успех :D
nakarai go i toi da se vlubi v teb,napravi vs,kakvoto mojesh..:)
ako ne stane...ne se opitvai poveche..toi shte vidi sled toav kakvo e zagubil
mariella_17
06-07-2006, 13:01
pokaji mu, 4e go haresva6.kato razbere, 4e ima6 interes kam nego moje i toi da izrazi 4uvstvata si.ako sedi6 i 4aka6 nqma da spe4eli6
teenkopele
06-07-2006, 13:47
Отново съм съгласен с теб. :wink:
misanthropia_human_suffer
06-07-2006, 13:50
kaji my 4e ako ne ti obry6ta pove4e vnimanie 6te prydne6 :-&
_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 14:46
мила щи каца едно просто му кажи щот иначе мойе нищу да ен стане ако той не разбере аз тос дет го обичам вече 10 месеца след раздялата ми му казах на коледа че го обичам кайи му пък квото стане стане всичко ще се нареди после поатепенно :) :D :D
rozovo_dupe
06-07-2006, 14:52
nakarai go i toi da se vlubi v teb,napravi vs,kakvoto mojesh..:)
ako ne stane...ne se opitvai poveche..toi shte vidi sled toav kakvo e zagubil
napalno saglasna
tupac_fenka
06-07-2006, 14:58
Mi vij sega moje bi i toi se 4uvstva kato teb moje bi i toi se 4udi kakvo da pravi.ot opit glava ne boli pogovori s nego no ne mu kazvai napravo "Obi4am te" zashtoto moje dori da te haresva i toi da se oplashi i da da go zagubish..prosto my kaji 4e ti haresva...znaem 4e e malko trudno ako si sramejliva kakto pove4eto vlubeni momi4eta no prosto trqbva da deistvash.predi vreme az poslushah surceto si i ne ostavih neshtata na proizvola na sudbata a deistvah...i rezultatut e 4e imam do sebe si edin prekrasen 4ovek s koito sme ve4e 10 meseca i ot sutrin do ve4er sme zaedno kato imash predvid 4e u4im i v edno daskalo...:))) deistvai za da ne sujalqvash sled vreme ... pishi kato stane neshto :)){}{} :D
ми какво да направиш недей показвай че си толкова много влюбена в него, той в момента най вероятно и той те харесва, но държи нещата той под контрол
j0r0_fear
06-07-2006, 16:49
tralalalla mi ko ti kaaa deistvai :D
DevilWish
06-07-2006, 16:51
Момиче не се чуди ,а действай по-добре.
Действай....докато не си изпуснала тази си възможност....