View Full Version : Даите съвет??
Значи с приятелката ми правим на 15 2ва месеца от както ходим и двамата много си се обичаме.Та се чуда какво да направя нещо да я изненадам да и подаря .....Аз си мислих да отида до един хубав цветарски магазин и да и направат някакъл много хубав голям букет с цветя ама нз(другото нещо за което се чуда е че тя маи много много не си пада по цветя или поне с такова впечатление съм останал). даите някакви идеи какво може да и подара или....
10х предварително(и плс без спам :smt018 )
LP_girl_14
06-07-2006, 06:25
:arrow: тва с цветята е добра идея
:arrow: може да и вземеш нещо сребърно,например мадальон със сърчице,или пък на който да пише буквата на името ти
:arrow: диск с музика,която ви напомня да кажем някакви спомени
:arrow: албум със ваши общи снимки заедно
:arrow: ако ти се отдава поезията може да измислиш някво стихче или просто думи посветени на нея
:arrow: може да й организираш една вечер в романтична обстановка,с музика,свещи,притъмнена светлина и т.н.
:arrow: може да си лепнеш една паделка и да се предложиш за подарък
Тва са ми идеите,дано някоя свърши работа :wink:
бтв ти си я познаваш и знаеш какъв човек е -какво ще й хареса и какво не,какво си има и от какво се нуждае,така че би трябвало да ти е по-лесно :D
:arrow: може да и вземеш нещо сребърно,например мадальон със сърчице,или пък на който да пише буквата на името ти
:arrow: ако ти се отдава поезията може да измислиш някво стихче или просто думи посветени на нея
:arrow: може да й организираш една вечер в романтична обстановка,с музика,свещи,притъмнена светлина и т.н.
бтв ти си я познаваш и знаеш какъв човек е -какво ще й хареса и какво не,какво си има и от какво се нуждае,така че би трябвало да ти е по-лесно :D
мерси много можеби сега съм се спрял на цветя но иначе които му хрумне нещо да пише
Само за два месеца не мисля, че трябва да е нещо страшно специално. Ако сега отидеш и й купиш огромен букет цветя и някакво бижу, какво ще й подариш като стане една година? Все пак наистина трябва нещо, за да не си помисли (тя), че си забравил за Датата. Нещо семпло - едно букетче или дори класическата червена роза. А както каза и LP_girl_14 - да й напишеш нещо или вечеря (пак не много официална, но ако до сега не сте се събирали у тях/вас за пица и филм,примерно - момента е много подходящ)
mariella_17
06-07-2006, 13:03
mislq 4e albuma sas snimkite i buket hubavi cvetq 6te svar6i strahotna rabota
teenkopele
06-07-2006, 13:36
Първо се увери, че е сама в тях.
Вземи едно солидно количество червени рози и една кутия от любимите и бонбони, ако кутията е във форма на сърце- идеално.
Постилаш розите, звъниш, и когато отвори й казваш: "Обичам те слънце!", даваш и бонбоните и я целуваш. :)
Успех. :wink:
I_lo0ove_VaSk{}
06-07-2006, 13:40
Вземи едно солидно количество червени рози и една кутия от любимите и бонбони, ако кутията е във форма на сърце- идеално.
Постилаш розите, звъниш, и когато отвори й казваш: "Обичам те слънце!", даваш и бонбоните и я целуваш. :)
Eiiiiii, tova e prosto neveroqtno, ako nqkoi mi go napravi 6te mi stani mn priqtno, mislq 4e i tvoqta macka bi ostanala dovolna ot takova ne6to. Za sega po moq precenka towa e naj-dobroto :!:
tupac_fenka
06-07-2006, 15:22
ako pravilno sum razbrala vsi4ko ti si i podaril nai hubavoto neshto koeto nakoi moje da podari...SURCETO SI..LUBOVTA SI...ako durjish tolkova na podaruka mislq 4e cvetqta sa hubavo neshto moje bi neshto malko plusheno (me4e,zai4e,ku4e,slon4e)neshto koeto kogato ne si do neq tq shte moje da pregurne i da si samo ti v mislite i moeto gadje mi podari edno marmot4e i edno ku4ence beshe gi napruskal s negovqt parfum koito az obojavam..vseki put kogato toi si trugne ot u nas az gi vzimam i si gi gushkam ve4er nemoga da zaspq bez tqh...tova e edin prekrasen podaruk{} uspeh pishi kato i vzemesh neshto
pipi`e`golqma
06-07-2006, 15:47
Мисля,че на всяко едно момиче ще и хареса това дори и без повод да е и идеята е прекарасна, дори и да не са рози пак става :wink:
Пък и да не е сама в тях,ако тяхните знаят за вас... пак става
ludamacka
06-07-2006, 16:17
ami zavedi q na lybimoto i mqsto i i podari ne6to hybavo(nqkakva visylka sus sur4ice ili ne6to podobno)
Значи гледаите сега как съм го измислил понеже се пада 15 другия четвъртъг и понеже може и да не може да се видим тогава с нея защото ще имаме за учене и 2вамата и аз ще съм на тренировка пък после и си мисля вечерта или там нз точно по кое време да и прата един хубав голям букет(не от рози - или може да се слажи една роза по средаата на букета) и да и го прата с куриер
SisTeR`oN`MaXa
06-07-2006, 19:27
Podkrepqm mnenieto ti p4elata_brumze =D>
^BaBy^GirL^
06-07-2006, 20:10
Ние па с приятеля ми праим на 15 - 3 месеца :) Бъди оригинален в подаръка си или пък я заведи на някое романтично място вместо да и подариш нещо ... Не знам ти си решаваш ние само даваме предложения :)
You are the Freestyler
06-07-2006, 20:43
Аз мисля,че последното е най-добре!Да се направиш на подарък не е лоша идеята \:D/
Естествено,че ти си решаваш както ти сам решиш и както ти смяташ за добре :smt006
абе пи4 ти да не се боцка6...???/ тва са само 2 месеца не 2 години 4е 6те и подарява6 не6то!!!!!!!! ти си болен
Според мен е наи-хубаво да си прекарате един много як ден,4е направо незабравим.На цветя са6то би се зарадвала; :) УСПЕХ