Влез

View Full Version : ami sega?!

nQmA_lUbOv...
06-07-2006, 11:15
oh imam seriozen problem vsa6nost neznam dori ot kade da zapo4na...xodix s edno mom4e(syper mnogo go xaresv)ama ysetix 4e ne6to ne varvi i sno6ti mu pisax sms 4e ne sme edin za dryg i nqkfi takiva.oba4e dnes razbrax 4e me xaresva mno0o0o0go i me gleda6e tolkova jalno kato se razminavaxme po koridorite i se gledaxme pravo v o4ite pls kajete kaf sms da my napi6 10x predvaritelno :wink:

barbito
06-07-2006, 11:28
mi znam li prosto mu pi6i 4e ima6 4yvstva kam nego........

Nicy
06-07-2006, 11:34
ми първо разбери какво искаш ти :!:
вчера си му писала нещо...сега си променяш мнението...
ако искаш наистина да си с него,а не само,щото той мнОоООого те харесва му пиши да се сдобрите
и че си направила вчера грешка :lol:
даже по-добре говори с него,
кви са тез sms-i :D :D

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 11:43
ха ем просто му каьи не с sms ами там ако сте от едно даскало го дръпни и му кайи че го харесваш с смс нищо не става знам от личен опит така тои вижда че ти си срамейлива което не е мн яко [/u]ПОНЯКОГА аз кат писах смси и на следващия ден скъсах с момчето тка че му кайи лично че имаш чувства към него а и така не мойе да ти избяга ще разбереш дали те лъже и всичко а с смс мойе да ти каже само и аз или :) и ще ти се ебе сичко най добре лично :D :D :) :lol: :lol: :) :o :D

cskamoni4ka
06-07-2006, 11:56
ако искаш наистина да си с него,а не само,щото той мнОоООого те харесва му пиши да се сдобрите

:D

otchaqnata
06-07-2006, 13:05

teenkopele
06-07-2006, 13:45

Напълно съм съгласен. :)
Успех. :wink: