Влез

View Full Version : какво да правя искам отг. за да не направя пак някоя глупост

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 12:19
Оф като всеки човек и аз си имам любовни проблеми и той не е един, но за ся единия ще споделя :) ,нз даже как да започна вече от обърквация....С бившото ми гадже скъсахме преди 10 месеца ,не си говорехме едно здр си казвахме .Не съм спирала да го обичм .След като скъсахме 3 месеца седях в нас и ревах искам да упра не ми се живееше вече ,щях да се самоубия ,но разбрах че няма смисъл ,без него за мен живот нямаше, аз съм на 13 той е на 17 ,ходихме 2 месеца, но едно момиче след месец му каза че съм на 13 ,а не на 14 (нз дали нарочно или без да иска), а аз му бях казала че съм на 14 и той искаше ден да помисли какво да прави и след този ден ми каза ,че продължаваме не късаме ,при което аз умрях от щастие.Първият път когато скъсахме аз мн плаках цяла вечер ,но на следващият ден се събрахме отново каза ми че мн ме обича и не може без мен ,аз му се метнах и не спрях да го целувам.Събрахме се тоест официално след 2 дена ,когато излязохме и в морската градина на една пейка едва не го направихме ,аз бях готова на всичко за него и все още съм. Скъсахме ,когато аз бях на екскурзия в Трявна ,при което не спрях да плача и цялата екскурзия се провали изцяло .Когато се върнах исках да излезем ,за да знам защо сме скъсали ,защото той ми каза така преценил ч,е е по добре ,та тогава той не искаше да излезем, защото знаеше ,както и аз ,че ако излезем ще се съберем ,а на мен това ми беше целта да излезем и да тръгнем ,но той не искаше .Ходих с 4 , 5 момчета през това време не спрях да мисля за него .Последните две три седмици мн си говорим постоянно се базикаме и щяхме да излизаме ,но не си бяхме уговорили точен час и не стана иска да го направим ,аз съм готова ,но не искам да стане да правим секс и после да ме остави ,тогава още повече ще страдам сега ходя с едно момче, което не иска да ходим публично ,защото го базикали и ми каза че не ме обича вече ,но иска да ходим и искам сега да изляза с него въпроса ми е дали ще стане нещо ако излезем ,защото така както си пишем мисля ,че ще но искам и вашето мнение за всичко мн го обичам още и мога да убия човек за него ,ако излезем може и да тръгнем но не съм мн сигурна за това искам да ми кайете мнението си из цяло за всичко вообше какво да правя {}{}{} :| :( :lol: {}{}{}

Nicy
06-07-2006, 12:46
naistina vsichko e malko obyrkvashto,no...po temata
taka do kolkoto razbrah sega iskash da se syberete s bivshiq ti,
ama se zapitai...zashto sled tolkova vreme iska da se vidite?
i da go napravite?nz mislq,che shet te narani,ako se saberete otnovo i ne iska nishto po-seriozno..
makar che az ne go poznavam i ne moag nishto da kazvam sys sig
nai-dobre...izlezte,pogovorete i ako ima lubof m/u vas...vse oshte
:arrow: syberete se..
ako ne...zdrave da e..ima i dr :P

djigi
06-07-2006, 12:53
"Само напред и нагоре"

Остави ги за известно време тези "ходения". Според мен въобще не трябва да се виждате с първото момче т.е. ти сама каза, че ако излезете ще стане нещо - е, по-добре НЕ

mariella_17
06-07-2006, 12:59
ponqkoga e nujno mn vreme za da preodolee6 edno vliubvane,qvno v tvoq slu4ai deset meseca ne sa bili dostata4ni.i ponqkoga dori edna usmivka ot negova strana moje da varne 4uvstvata ti.po-dobre e da si pomisli6 kakvo o4akva6 ot edna sre6ta s nego?nali znae6, 4e ne6tata ne se povtarqt.trqbva da prieme6 4e nadali vsi4ko 6te bade kato predi dori i da se saberete otnovo.i nai-vajno trqbva da si blagodarna, 4e si imala vazmojnost dasre6tne6 takav 4ovek,koito da nakara da izpita6 tolkova silni emocii

otchaqnata
06-07-2006, 13:02
i da go napravite?nz mislq,che shet te narani,ako se saberete otnovo i ne iska nishto po-seriozno..

cskamoni4ka
06-07-2006, 13:36
Ти още си много мъничка и не ги разбираш някои неща,по-добре го зарежи сегашния ти как така не иска да разберат,че ходите щото го бъзикали ебати тъпака..а тоя другия го забрави и него,той иска само секс от тебе.

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 13:49
ми нз дали иска само секс щото като играем баскет сао като ме погледне и като ми се усмихме нали аз омеквам то ясно но наи добрия му приятел знае всичко и ми каза че не всичко е свършило м/у нас и незнам дали да му вярвам щот той ме харесва и нз дали ме ле лъже само за да спра да го обичам и Моника не казваи че съм малка щот за любовта възраст няма за да имам такъв проблем и за да го обичам след раздяла повече от 10 месеца явно всичко е възмойно опитах се да го забравя но не мога трябва и туак да помогнете с какво айде с бившия малко го забравих СЯКАШ малко но скъсахме и нз не искам вече да съм сама страх ме е от самотата като видя някоя двойка напрао откачам защото си спомням колко щастливи бяхме и как се обичахме просто не спираше да ми го повтаря не могад а го забравя майка ми ми каза че ако тръгнем пак ще съйелявам защото просто ще си развалим хубавите спомени и мнението за него но ако това е решението да го забравя няке бъде така тка че пак вие трябва да помагате хихихи :| {}{}

cskamoni4ka
06-07-2006, 13:51
ми нз дали иска само секс щото като играем баскет сао като ме погледне и като ми се усмихме нали аз омеквам то ясно но наи добрия му приятел знае всичко и ми каза че не всичко е свършило м/у нас и незнам дали да му вярвам щот той ме харесва и нз дали ме ле лъже само за да спра да го обичам и Моника не казваи че съм малка щот за любовта възраст няма за да имам такъв проблем и за да го обичам след раздяла повече от 10 месеца явно всичко е възмойно опитах се да го забравя но не мога трябва и туак да помогнете с какво айде с бившия малко го забравих СЯКАШ малко но скъсахме и нз не искам вече да съм сама страх ме е от самотата като видя някоя двойка напрао откачам защото си спомням колко щастливи бяхме и как се обичахме просто не спираше да ми го повтаря не могад а го забравя майка ми ми каза че ако тръгнем пак ще съйелявам защото просто ще си развалим хубавите спомени и мнението за него но ако това е решението да го забравя няке бъде така тка че пак вие трябва да помагате хихихи :| {}{}
Напротив според мен още си малка ще имаш толкова други момчета,които също ще обичаш споко!А и не вярвай на неговия най-добър приятел се пак той никога няма да го предаде а ще направи всичко в негова полза.Още си малка и наивна,не се засягай а ако искаш ме послушай а иначе ти си знаеш най-добре какво да правиш.Успех ти желая от все сърце! :D O:)

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 21:41
ем нз мислих мн и наистина го обичам мн и не мисля че ще обичам скоро време някои така ти на колко си че знаеш дали съм малка или не??? може да години да съм малка но не и по акъл мн го обичкам и мисля да излезем пък ако ме нарани нз ще го убия хахах не базикам се но нз ако пак ме нарани най мн да напрая глопст пак макар ме съмняа вече .....

remember_the_name
06-07-2006, 21:50
mi i az sym na 13 i 4esno kazano ako nqkoi me zareje zaradi vyzrasta mn gadno 6te mi stane puk neznam kak moje6 da iska6 da go napravi6 s nego pri polojenie 4e toi malko ili mn te e onijil?! no ti si re6ava6 spored men ako tolkova mn go obi4a6 trygni s nego no ne go pravete rano e ili pone iz4akai da se obedi6 dali ima smisyl 6toto ako si detstvena 6te e mn tupo da go pravi6 s 4ovek koito ne te obi4a no ti si re6ava6 pomisli sidobre zaslujava li te

_M1rkA6t0_k0tI_
06-08-2006, 13:32
аз незнам дали е скъсал с мене заради това така ми каза един негов авер но най добрия му приятел каза че незнае и мисли че не е за това и нз на кой да вярвам но аз няма да го направя с него ако не се убедя че ме обича наистина дори и да съм му мн навита и мн да го обичам искам да изчакам минимум месец :roll:

sladkoto_neli
06-08-2006, 13:40

и аз съм на същото мнение.

_M1rkA6t0_k0tI_
06-09-2006, 15:33
почти всички мислите като Nicy но той не иска да излезем и да правим секс след това ами просто в чата като си говорим говорим за това и излеза че иска да го направим но от друга страна ние си говорим на базик а и в чата нещата стоят по друг начин и аз не го считам мн проблемът е там че като играем баскет не спираме да се гледаме и да се усмихваме един на друг и няма как да го забравя а до една стенем искам просто искам да знам дали да изляза с него и как мислите най вече по въпроса

Labelle
06-09-2006, 15:45
Е, не , стига бе момиче изчетох поста ти и освен че си си изревала очите по този младеж друго май не е станало. Обичаш го - на 13 ?Силно се съмнявам. За любовта няма граници - няма да и точно за това тепърва ти предстоят много хубави изживявания с хора, които ще държат на теб истински. Усмихвал ти се като сте играли баскетбол - за теб любовта усмивка и поглед ли е ? 10 месеца раздлени - добре той все пак е на 17 не мислиш ли , че е достатъчно голям да знае какво иска и как да го постигне? Защо си мислиш, че ако искаше да е с теб нямаше да ти го каже за толкова много време. Любпвта е сляпа, а на 13 наивността в повече :). Направи това, което сметнеш за добре, но мисли първо за себе си и стига си ревала за глупости признак на слабохарактерност е .

The~Sk8er~Girl
06-09-2006, 16:15

Du6ice samo edno 6te ti kaja :MAIKA TI E PRAVA!!!! I az ne sam mn po golqma ot tebe no i az sam imala dosta priqteli i s dvama ot tqh tragvah za 2ri pat.Sajalqvah.Vtori dubal ima samo po filmite.Sled kato edna vrazka e prekratena po edin ili dr povod to tq mn trudno moje da se vazrodi i da bade otnovo perfektna.Vse o6te si mlada(da ne kaja malka ;) ) i jivota e pred tebe.Po dobre zabravi parviq i se ogledai po dobre za nqkoi dr hubav batko koito 6te se darji s tebe kakto naistina zaslujava6
Aide uspeh :)

_M1rkA6t0_k0tI_
06-09-2006, 16:55
както каза Labella за любовта няма граници тогава защо да не мога да обичам нищо не ми пречи а и той е доста срамежлив и няма да ми го каже дори и да иска най мн да го разбера от най добрия му приятел защото само той ми казва за него всичко но не искам да знам защото ще стане лошо не мисля че любовта е усмивка но понякога и това е повот за някакви дори и минимални чувства грешката ми е че просто не искам друг и че почнах да сръвнявам всички с него и виждам че не са като него а никой не се повтаря всеки е различен и хубав със своите си качества за всичко има втори път няма лошо да стане пак нещо но виждам че аз само мисля от положителната страна и че може да стане нещо но дори и да стане ще бъде за кратко знам го но не искам да го проумея незнайно защо без любов не може да се живее но аз не искам друг освен него а трябва да спра да го обичам завинаги защото няма да спра да страдам иначе никога чак сега след 10 месеца разбрах че не трябва да го сравнявам с другите и така да си прекратявам връските но дори и да изпитва нещо към мен мисля че няма да ми каже 1-во защото незнае че го обичам още мн и 2-ро както казах е спрамежлив мн също и той също както и аз мисли че нищо няма да стане и че само ще го отхвърля познавам го и знам какъв е и че няма да ми каже :? :|

otchaqnata
06-10-2006, 09:12
"Само напред и нагоре"

Остави ги за известно време тези "ходения". Според мен въобще не трябва да се виждате с първото момче т.е. ти сама каза, че ако излезете ще стане нещо - е, по-добре НЕ

_M1rkA6t0_k0tI_
06-10-2006, 16:08
а защо нищо да не става като го обичам и може да стане нещо ???? :|

`LuDo~VlUbEnA`
06-10-2006, 20:12
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40882
Molq vi pi6ete i tuk pomognete mi pls

remember_the_name
06-10-2006, 21:35

Du6ice samo edno 6te ti kaja :MAIKA TI E PRAVA!!!! I az ne sam mn po golqma ot tebe no i az sam imala dosta priqteli i s dvama ot tqh tragvah za 2ri pat.Sajalqvah.Vtori dubal ima samo po filmite.Sled kato edna vrazka e prekratena po edin ili dr povod to tq mn trudno moje da se vazrodi i da bade otnovo perfektna.Vse o6te si mlada(da ne kaja malka ;) ) i jivota e pred tebe.Po dobre zabravi parviq i se ogledai po dobre za nqkoi dr hubav batko koito 6te se darji s tebe kakto naistina zaslujava6
Aide uspeh :)

е това бе6е наистина мн хубаво изказване :)