Влез

View Full Version : kakv0 da pravq?o6te go obi4am!

mechtaq_za_teb
06-07-2006, 12:23
tragnah s edno mn hubavo i dobro mom4e.kogato hodehme ne mislih 4e go haresvam....moje bi tragnah s nego ei taka.zatova i re6ih da skasam s nego.sled nqkolko dni os1znah 4e mn sam go haresvala i 4e dori go obi4am!no az slojih krai na vsi4ko!znam 4e postapih glupavo.toi sam mi kaza 4e sam go naranila mnogo.sega neznam kakvo da pravq!mn se razbirame i sme samo dobri priqteli!porblema e 4e az o6te go obi4am.toi go znae no mislq 4e ve4e ne moga da sam s nego!kakvo da pravq?kak da postapq? :(

a_curious_girl
06-07-2006, 12:26
Поговори с него.Дано те разбере.Но по-добре изчакай малко време защото сега е прекалено наранен за да може да приеме да тръгнете пак при положение че така си скъсала с него.

06-07-2006, 12:45
Ami kakto kazaha po-gore trqbva da pogovori6 s nego i da se izqsnite.Kaji mu,4e sujalqva6 i 4e iska6 da te zaedno i ot tuk natatuk vsi4ko e v negovite ruce i toi 6te re6i dali 6te ti prosti.

sladkoto_neli
06-07-2006, 13:39
наистина поговори с него сериозно.кажи му всичко което написа във форума(че го обичаш).надявам се той да те разбере и да ти даде шанс да бадеш с него.УСПЕХ!

teenkopele
06-07-2006, 13:41
наистина поговори с него сериозно.кажи му всичко което написа във форума(че го обичаш).надявам се той да те разбере и да ти даде шанс да бадеш с него.УСПЕХ!

Успех. :wink:

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 15:26
1-во да ти кажа когато скъсаш с някои и останете приятели може но ако единия от двамата има чувства към другия това не е прителство и 2-ро както казаха говори с него кажи му че си сбъркала че искаш пак да си с него че исках пак да пробвате да видите дали ще излезе м/у вас но наистина когато от едната страна има чувства това не е приятелство ами просто си до него за да си блиско да човека който обичаш и за да не ти го отнеме някоя защотот той ще сподели с теб и ти ко ще я убиеш хахаха(примерно или нещо ще направиш за което ще съжеляваш после) имам същия проблем само малко по различен хахахаха :) та говори с него че го обичаш и да пробвате да видите дали ще излезе както се пее в една песен на дичо още от деца "има втори път втори път за всики" сао ще кажем всичко така че пробвай и може и да излезе добра връска :) :D :D

pipi`e`golqma
06-07-2006, 15:43
Или пък просто го целуваш, и от там си казваш сичко дето каза и на нас :wink:

ludamacka
06-07-2006, 16:19
ami tva e kofti koeto si napravila.razbiram te 6toto i az naranih 1 moi mnogo dobur priqtel i mn sujalqvah :( opitai da govori6 s nego i da my obqsni6 vsi4ko