PDA

View Full Version : edin mn vajen vupros!!!pomagaite

sladkoto_zver4e
06-07-2006, 15:56
Imam edin mnogo golqm problem...bqh mnogo vlubena v edno mom4e ot na4aloto na u4ebnata godina,i taka se razviha ne6ata 4e predi dve sedmici mu kazah i toi kaza 4e i toi me haresva!!!oba4e...glupavoto e 4e kogato po4ti ne6ata stanaha moite 4uvstva se ispariha...tova e mnogo lo6o!!!a toi si pada mnogo po men!!dali 4uvstvata 6e se vurnat i kakvo da naprava za da ne go narana??!?!?molq vi pomagaite!!!:)

pipi`e`golqma
06-07-2006, 16:01
хехехе ми то в много случай става така ...
Ако си уверена,че найстина не изпитваш нищо към него му обясни ситуацията дано те разбере :roll:

ludamacka
06-07-2006, 16:10
ha ne rabiram kak ei taka izvednuj spira6 da obi4a6 1 4ovek?! :-k 6tom ''izvednuj'' e stanalo to ne e lybov [-X trqbva oba4e da my obqsni6 sityaciqta,a ne da go ligavi6 4e ima6 4yvstva i taka natatuk

nasty_13
06-07-2006, 16:10
hah mn poznato. mi dsa ti kaja normalno e 6toto ve4e si g postignala i osyznava6 4e ne si iskala nego samiq a da si dokaje6 4e moje6 da go ima6..ami oprobvai da povisite zaedno a ako ti stava typo 6 trqq go zareje6.. :mrgreen:

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 16:12
малко ме мързи да пиша но няма как хихи :) ем ако поискаш за малко да спрете тоест time out както се казва за известно време докато решиш че си наистина влюбена или че го харесваш маи по добре да кайеш влюбена в него и ти трябва време да помислиш и в това време да не се вийдате говоря за 2 3 дена мойе и повече де ако ти домъчнее за него начи го харесваш ако не му кайи че нищу не изпитваш към него че чувствата ти са изчезнали без да разбереш даже ( sorry за грешките ако има ма мн ма мързи и ми се спинка мн рану станах хахахха (ебах управданиету) хихи ) :D

sladkoto_neli
06-07-2006, 16:15
и аз съм на мнение че ако си напално убедена че не изпитваш нищо към него кажи му и му обясни някакси че вече нямаш чувства.
но аз лично мисля че ти си го харесвала защото си знаела че не е с теб и сега когато можеш да го имаш вече не го искаш(на мене ми се е случвало ).помисли си добре кво точно чувстваш и когато си сигурна в решението си действай.

_M1rkA6t0_k0tI_
06-07-2006, 16:19
sladkoto_neli е права най голямата тръпка в една връска е докато го преследваш и не мойеш да го имаш а следкато тръгнете не е толкова интересно :) :D