Влез

View Full Version : Не знам какво да правя!

DevilWish
06-07-2006, 17:40
Здравейте ,приятели!
По принцип гледам да пиша и да давам съвети във форума ,но не се сдържах и реших да драсна няколко реда по един въпрос ,който ме турмози с нова сила . . .
Ето цялата история:
Преди около седем месеца ,че даже и повече . . . в края на лятото точно последните седмици преди започването на училище ,моята най-добра приятелка Галя си хвана гадже - Миро.В последствие с Миро станах най-най-ама най-добра приятелка.Просто сме неразделни и така е и до днес.Той си има приятел на име Радо.Харесах Радо и след седмица-хоп- станах гадже с Радо.Обикнах го определено.Той мен още повече.Отдавахме се един на друг напълно цели 5 месеца.По цял ден бях с него и дори пренебрегвах(за което съжалявам много) своите две най-добри приятелки Галя и Деница.Те много пъти са си разваляли мнението за него само заради това,че предпочитах да прекарвам повече(да не кажа цялото) от свободното си време с него,а не с тях.Той ме беше обсебил.В последствие и други мои приятелки бяха на мнение,че тази връзка е много затурмозяваща за моята възраст(впрочем на почти 15 съм).Един ден от 5тия месец на нашата връзка,аз реших ,че това ще е края и от изразите ,с които му говорих "Обичам те,миличко" станах студена и на същият ден скъсах с него.Може би се разделих с него не по собствена воля,а заради съветите на другите.Докъто се разделяхме аз плаках супер много,той два пъти повече.Най-странното е,че аз го късах а плаках.Няма значение разделихме се.Без него ми беше много готино,защото имах свобода,излезнах с нови хора и въобще супер яко си прекарвах по цял ден.Обаче т.като Галя и Миро бяха скъсали и се събраха отново аз изтърсих "Ами щом Вие се събрахте дали аз пак да не стана гадже с Радо?" и това го казах не ,защото те двамата са заедно,а защото си търсех повод да го направя.Те казаха "да".Но нали знаете,че чак когато изгубиш нещо тогава разбираш какво значи за теб.И след като го получих втори път се държах отвратително признавам си.Бях много гадна.Не биваше така с него.М/у другото пропуснах да кажа,че МНОГО преди моята приятелка харесвах Миро,но тя ми го взе.Както и да е простих й,макар и до днес да харесвам Миро.Втори път скъсах с Радо,защото харесах един Киро и се хванахме за ръце с Киро пред самия ми приятел и той си тръгна.Това значеше,че сме скъсали.Не знам,но бях сигурна,че ще стане с Киро.Галя ходише още с Миро и твърдеше ,че няма никви чувства към Киро и даже "не й бил симпатичен".След няколко дни,тя се целуна с Киро ,КОЙТО ОТНОВО АЗ ХАРЕСВАХ ПРЕДИ НЕЯ!!!!След 2 дни станаха гаджета.Тя заряза Миро.Ужас.Това не го очаквах ,защото вече две момчета ми краде под носа.
Но както й да е добра приятелка съм и си казах майната му,друг ще си намеря.станаха ми приятни да ги гледам,сприятелих се много с Киро.Приятелството с Миро стана по-крехко и беше към разпадане.Факт е,че сега го виждам съвсем случайно,а не се уговаряме както винаги с него.
Онзи мой приятел Радо си хвана една приятелка.И мен ми е кофти да ги гледам.Явно съм една глупачка,която не знае какво иска,защото още май го обичам.Обаче не искам още веднъж да се събера с него(сигурна съм,че той още ме обича),обаче не искам да го нараня брутално за 3ти път.
И в крайна сметка съм прецакана-още го обичам,още харесвам Миро,който Галя освен ,че ми взе заряза без жал,още харесвам й Киро,който пак тя ми взе най-нагло под носа.
Незнам какво да правя.
Но мисля,че е по-добре да не се занимавам с нито един от тримата как мислите?
Нито върви трети път да се събера с Радо,нито да взема бившия на Галя(при полужение,че е най-добър приятел с Радо и няма да иска за нищо на света),не мога да й отнема Киро,защото не съм гадна като нея.
Освен т'ва заради нея станаха и други спънки и проблеми.
Според Вас тя истинска приятелка ли ми е и заслужава ли моето доверия,уважение и обич?
Леле малко се поувляках,но моля ви прочетете го и ми отговорете.

Black_Witch
06-07-2006, 18:06
И аз така като тебе имах голямо доверие на приятелките си.Не ставаше въпрос за мъже-ама съм стигнала до извода,че от добрите приятели наистина трябва да се стои на страни.Виж,ти още си мъничка и има още много хляб да ядеш.Наистина логиката ти е много добра-по-добре заеби и тримата.А ако Галя отново се опита да ти попречи по някъв начин-най-добре стой далеч от нея,щото ще имаш само главоболия.А нали знаеш,че приятелството си е приятелсвто,ама сиренето е с пари?Заеби тия истории.Остави Радо да си бъде щастлив.Освен ако той не пожелае пак нещо с теб де.Тогава не би имало нищо лошо,стига да не се държиш като коза пак.Тоз Миро-еби го в гъза.Не им разваляй приятелството и не прави крачка ти да си виновна да се скараш със своята приятелка,независимо,че и тя ти е правила номера.Може да не е било умишлено.И аз съм си падала по чужди мъже...е не съм правила нищо,ама....
Ем тва е в общи линии.Наистина железни нерви ми трябваха докато го ти прочета поста.Ай със здраве и от кака си да знаеш - не гледай назад,щото един път погледнеш ли-връщането е много трудно.Тва от опит щот постоянно го правя.

DevilWish
06-07-2006, 18:10
И аз така като тебе имах голямо доверие на приятелките си.Не ставаше въпрос за мъже-ама съм стигнала до извода,че от добрите приятели наистина трябва да се стои на страни.Виж,ти още си мъничка и има още много хляб да ядеш.Наистина логиката ти е много добра-по-добре заеби и тримата.А ако Галя отново се опита да ти попречи по някъв начин-най-добре стой далеч от нея,щото ще имаш само главоболия.А нали знаеш,че приятелството си е приятелсвто,ама сиренето е с пари?Заеби тия истории.Остави Радо да си бъде щастлив.Освен ако той не пожелае пак нещо с теб де.Тогава не би имало нищо лошо,стига да не се държиш като коза пак.Тоз Миро-еби го в гъза.Не им разваляй приятелството и не прави крачка ти да си виновна да се скараш със своята приятелка,независимо,че и тя ти е правила номера.Може да не е било умишлено.И аз съм си падала по чужди мъже...е не съм правила нищо,ама....
Ем тва е в общи линии.Наистина железни нерви ми трябваха докато го ти прочета поста.Ай със здраве и от кака си да знаеш - не гледай назад,щото един път погледнеш ли-връщането е много трудно.Тва от опит щот постоянно го правя.
Много ти благодаря наистина!И аз мисля,че трябва и от тримата да си седя настрани.
На Галя вече почвам да й нямам чак толкова вяра ,колкото преди дори и да не ми се иска,но няма начин.

06-07-2006, 18:34
Ei da zne6 4e ba tozi svqt priqtelki po4ti ne sa6testvuvat kolkoto i da ste zadrujni i da se obi4ate i uvajavate.idva den v koito ne6to se promenq dali zaradi nqkoe mom4e ili prosto ot zavist 4e ti ima6 pove4e priqteli i si po kontaktna li4nost ot neq s edna duma kazano oe 'zavist'.ne deide da 4aka6 da napravi o6te vednaj tova koeto e pravila ve4e dva pati zareji q i zabravi za ne q.vtalpi si 4e tq ne e na tvoeto nivo 4e ti si ne6to pove4e ot neq i ne ti otiva za priqtelka.
A kolkoto do re6enieto ti koi da izbere6 i az bih te posavetvala da nqma6 ni6to ob6to snito edin ot trimata za6toto tazi istoriq e mnogo opletena,no ako v edin ot tqh si sigorna 4e te obi4a i ako i ti naistina ima6 nqkakvi 4uvstva kam nego badi s nego,no ne da go pravi6 poradi tova 4e trqbva da si hva ne6 nqkoi ot tqh i kato si hva ne6 posle pak da go narani6 za6toto nali znae6,vsi4ko se vra6ta.moje sega i zaradi ne6tata koito si napravila s Rado da ti se vra6ta.no az ostanah s mnenieto 4e ti prosto ne znae6 kakvo iska6(ne te obvinqvam).ti sigorno iska6 vsi4ki mom4eta da sa tvoi i ot 3 stola si ostanala na zemqta vidq li(ili tam ot dva kakto si go razbira6).zatova predi na napravi6 ne6to pomisli i nedei da deistva6 pribarzano.

AZ DOSTA SE POOVLQKOH,NO DANO DA SAM TI POMOGNALA PONE MALKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1 :P :?:

Сънчо
06-07-2006, 18:53
Гадна ситуацийка се е получила,но няма как...Тая твойта приятелка и тегли една майна,а ония тримата ги остави намира,по-далечко от тях... Само това мога да те посъветвам а и.....

Just be you and have fun:)

GHz
06-07-2006, 20:30
Една жена няма приятелка всички абе запомнете абсолютно ВСИЧКИ сте си конкурентки и не може да има приятелство между вас!Слушайте Вероника и ще разберете истината

06-07-2006, 20:31
за мене тва не е приятелство кажи и да си ебе маиката и да си гледа работата.за6тото тя предпо4ита да те нарани но да е с някав си там :| за мене приятелството е много ценно за6тото истинската приятелка не се намира лесно а мом4ета има навсякаде и колкото си иска6 :-) по добре ги зарежи тия тримата 6тот ни6то няма да се полу4и(според мене) :-k ти си о6те мн малка и живота е пред теб 6те сре6не6 о6те хиляди мом4ета и много лиубови така 4е гледаи напреде 6те си намери6 някои по добар

eXciTiNg-BabY
06-07-2006, 20:36
за мене тва не е приятелство кажи и да си ебе маиката и да си гледа работата.за6тото тя предпо4ита да те нарани но да е с някав си там за мене приятелството е много ценно за6тото истинската приятелка не се намира лесно а мом4ета има навсякаде и колкото си иска6 по добре ги зарежи тия тримата 6тот ни6то няма да се полу4и(според мене) ти си о6те мн малка и живота е пред теб 6те сре6не6 о6те хиляди мом4ета и много лиубови така 4е гледаи напреде 6те си намери6 някои по добар

DevilWish
06-08-2006, 12:14
Мерси много за мненията.Обаче проблема с Галя е такъв,че другата ми най-добра приятелка сигурно за нищо на света няма да я остави сама,а аз не мога да тръгна тепърва да си търся нови приятелки.Свикнала съм много с другата от 6 години сме заедно,Галя дойде при нас и развали всичко набута се най-нахално.Незнам дали ще мога да откажа другата от нея.Ако не ще трябва да остана сам сама :cry:

Nadelina
06-08-2006, 12:36
Vsqka jena e licemerka...Priatelstvo chisto istinsko...ne mislq che ima! Savetvam te da si izqsnish chuvstvata...zashtoto ti mai iskash tova koeto nqmash...poluchish li go i veche ne go iskash...zagubish go i pak go iskash...(i az sam takava inache i tova mnogo mi vredi zashtoto naranqvam horata okolo men bez da sa go zaslujili..i v sashtoto vreme i sebe si)...

NaughtyGirl
06-08-2006, 13:02
Emi...moita biv6a nai-dobra priqtelka mi go e pravila tozi nomer ne vednuj...az bqh re6ila da ne se karam s neq zaradi mom4eta...ama v kraina smetka ve4e ne sme se vijdali ot 1 mesec gore-dolu!!!

CVETELLINA
06-08-2006, 15:34
много гадна ситуацийка...:(am значи първо мисля,че идеята да не се занимаваш вече с нито един от тримата е добра.
Виж сорри,че го казвам,не искам да те настройвам против приятелката ти,но тя не е постъпила честно,и в никакъв случай пък като приятелка....не я познавам,но мисля,че е малко лицемерна... :? все пак замисли се дали тя, щом ти е открадвала два пъти момчетата,които явно е знаела,че харесваш,дали и тя ти е толкова добра приятелка,или просто е използвачка?! :shock: незнам...а за другата ти friend,накарай я да прогледне,да види,че Галя не е това за което се представя....и така..
А като цяло моят съвет е :поговори с приятелките си,изяснете се,излизай,запознавай се с нови хора..и много скоро ще си намериш момче:}Успех :wink:

summer_04
06-09-2006, 19:02
tctctc emi priqtelki!

Brrrrrrrrrrrrr
06-09-2006, 19:20
Една жена няма приятелка всички абе запомнете абсолютно ВСИЧКИ сте си конкурентки и не може да има приятелство между вас!Слушайте Вероника и ще разберете истината

Аз не съм много съгласна с теб за това което казваш че всички сме си съпернички. Но това е ЛИЧНО МНЕНИЕ :lol: