Влез

View Full Version : Сифилис

forlan
06-07-2006, 22:00
Имам съмнения , че имам сифилис , какво да правя , как да разбера , да попитам дали някой знае дали в Русия на майките правят теста Васерман през 90-та година , защото съм роден в Русия , имам петно на главичката на пениса , бяха ми се надули лимфните възли ?! какво да правя , как мога да разбера ?

Black_Witch
06-07-2006, 22:04
Ами като за начало във форума "здравни проблеми и венерически болести" има статия за болестите и техните симптоми.Разгледай я внимателно и ако съмненията ти се потвърдят-отиди веднага на лекар.Особено когато става въпрос за нещо толкова сериозно.Само лекар може да ти каже какво точно става с теб.Не се бави и не отлагай! :roll:

forlan
06-07-2006, 22:05
Ами като за начало във форума "здравни проблеми и венерически болести" има статия за болестите и техните симптоми.Разгледай я внимателно и ако съмненията ти се потвърдят-отиди веднага на лекар.Особено когато става въпрос за нещо толкова сериозно.Само лекар може да ти каже какво точно става с теб.Не се бави и не отлагай! :roll:

прочетах я , някой симпотими се появяват , но досега незнам да съм имал обрив по гърба или опадване на косата ?!

Black_Witch
06-07-2006, 22:05
Ето ти направо линк :
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=15328

forlan
06-07-2006, 22:09
Четох го , но нямал съм обрив или опадък на косата?!какво да правя =P~

Black_Witch
06-07-2006, 22:13
Как какво.Естествено да отидеш на лекар.Само там могат да ти кажат какво ти има пич.Не се ебавай с тия неща,не са безобидни.Още утре отивай и си направи квито трябва изследвания!Късмет!

forlan
06-07-2006, 22:17
Въобще не се ебавам , но просто това петно го помня много отдавна , пък и бях писал тема преди време и Dr.Smurf ако не се лъжа ми каза , че според него не е сифилис!

Black_Witch
06-07-2006, 22:23
Пич,тука никой не може да ти каже какво ти има.И едва ли без да те погледне някой и без изследвания може да се каже.Така че отиди при лекар да ти направят изследвания.Хем и на теб ще ти олекне.Кво има толкова?

forlan
06-07-2006, 22:24
Добре , до края на седмицата ще отида ! Благодаря ти !

Black_Witch
06-07-2006, 22:25
Няма проблем,дано не е нещо сериозно.Пиши какво е като разбереш :(