Влез

View Full Version : Moderated: Как да у покажа, че вече аз страдам за него?

remember_the_name
06-07-2006, 21:59
ve4e pravih podobna tema ama ne6to mn q zakysah i iskam prosto da kaja na nqkoi koito da ne me sydi! to ob6to vzeto pred istoriqta e cqloto minalo lqto playboy-q na daskaloto me haresva6e a az samo go otrqzvah na zelenoto se zabihme 2 ve4eri no az pak go otrqzah zaradi edna moq priqtelka i tukmo po4nah da go haresvam i bqh gotova da trugneme za da ne mu e gadno i sy6tiq den toi trugna s edna pa4a deto super mn me drazni!!! tolkova me e qd na sebe si i si nqmam na ideq kakvo da napravq! edin priqtel na vyprosnoto mom4eto koeto mi e super dobyr fr i na mene mi kaza 4e ako dam nqkykyv znak na playboy-q toi 6te doide pri men no si nqmam i na ideq kakvo ve4e da pravq molq vi kajete mi kak da mu pokaja 4e ve4e az stradam za nego?? ako ne vi se pi6e pone mersi 4e pro4etohte i moito pisanie :(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

ProstoAz
06-07-2006, 22:27
Хах, пробва се при теб: ако стане - стане, ако не - не; след това се пробва при друга - същия принцип.
За какво трябва да му падаш в краката? Дръж се на ниво.
Какво значи плейбоя? Ако е този, който си сменя момичетата като носни кърпички :arrow: можеш да си сигурна, че добре си направила като си го отрязала и че ще сбъркаш, ако му се молиш сега! А пък ако просто искаш да си поредната в списъка...иди и му го кажи!

LP_girl_14
06-07-2006, 22:32
Такива връзки със плейбои свършват много често със сълзи,тъга,раздяла и лоши спомени.За него няма значения коя си ти,какво се крие в душата ти-гледа само външния вид!Опитал се е да бъде с теб,ама ти си му отказала и той веднага си намерил друга.Голямо страдание му ударил по теб,а?Въобще недей да съжаляваш за постъпката си и недей да му даваш надежди че искаш пак да си с него.Никога не можеш да изградиш една сериозна връзка с момче,за което ти ще си просто играчка,която след като му омръзне ще я захвърли и ще си намери друга за минути :smt019

teenkopele
06-07-2006, 22:40
Както вече казаха, дръж се на ниво.
Фактът, че тръгва, с която му падне, говори сам за себе си. :wink:

Сънчо
06-08-2006, 08:58
О да ти имам проблемите пък на тебе :mrgreen: Еми върви и му кажи направо,въпреки че щом толкова бързо се е фанал с друга едва ли си била "спецялна" за него,сигурно поредната забивка,но ти си знаеш.. То и аз бях в тва положение,само дето не с плейбоя на училището,ами с един от плейбоите на града...дърпах се,дърпах се..ама накрая му дадох шанс... и не съжалявам,защото много се обичахме,но нали съм си тъпичко,преебах нещата :mrgreen: Whatever :mrgreen: Успех!

remember_the_name
06-08-2006, 20:10
ми само искам да допълня 4е всъ6ност знам 4е за него не бях просто поредната за6тото заради мен тои цяла год не ходи с никои и бе6е на мое разположение и то4но когато аз го поисках тои тръгна с другата как може то4но сега... :(

Krem4eto
06-11-2006, 14:56
ми само искам да допълня 4е всъ6ност знам 4е за него не бях просто поредната за6тото заради мен тои цяла год не ходи с никои и бе6е на мое разположение и то4но когато аз го поисках тои тръгна с другата как може то4но сега... :(

Не мисля че има какво да направиш сега,освен да му се молиш!Ако е трябвало да тръгнеш,е трябвало тогава,не сега!!!Но ако все пак искаш да тръгнеш с него отивай и му се моли!