Влез

View Full Version : abe nikoi ne kazva .........

:):):):)
06-07-2006, 23:36
mnooooog 4etoh za celyvkite i mnooogo sam 4ela ama nikoi ne ti kazva ako se opleska6 i 4oveka razbere 4e ne si se celyval i te popita primeno i ti kvo da kaje6 6ot az primerno ne iskam da go izlaja ma mi e mnoogo gadno kat si pomislq 4e trea kaja mi,to az takova ne sam se celyvala ae daite savet ako se izloji6 i vaprose se povdigne kvo da kaje 4ovek ;)

ps: po dobre da pi6at samo tia na koito im se e sly4ilo (ako ima takiva)
abe si4ki pi6ete 4e in4e ne e interesno :D:D:D:D:D:D:D

LP_girl_14
06-08-2006, 07:20
Ми аз на мойта първа целувка не оплесках нищо и даже момчетио не разбра че за първи път се целувам :lol:

просто всеки се целува по различен начин и ако не правиш фрапиращи грешки,като да кажем да не го олигавяш,да не проучваш гърлото му и да не го хапеш прекалено силно..Не мисля че ще направиш няква фрапираща грешка.просто трябва да следваш движенията му!

Пък ако въпроса се повдигне не мисля,че бих крила,особено ако този човек е много важен за мен.Все пак никой не се е родил научен ,а учението става с практика.кво като ти я нямаш?Напротив-според мен момчето би се зарадвало че си решила той да е момчето с което ще се целунеш за първи път :D

R0lfc0pter
06-08-2006, 08:05
не мисля, че има нещо срамно в това..

Spei64eto
06-08-2006, 08:26
хХах ами на мен не ми се е случвало ..хихих даже ми казаха че се лижа е3тра ахахах не нормални хора няма .. не мисля че ще сгафиш .. ;)

:):):)
06-08-2006, 08:47
=; abe gledam 4e ne ste pro4eli dobre az NQMA da go laja :D:D:D mersi sladyri , ako nqkoi se pak vleze tyka sus sly4ka kvato az tarsq super , ako ne , otnovo mersi na vsi4ki sladyri mnogo e qko da 4ete6 nekvi takiva okyrajava6ti pisania :) :smt050 :smt054

aMf1
06-08-2006, 08:53
споксич бе , караи по него и то само се получава :wink:

da40
06-08-2006, 09:06
Не се притеснявай . И ако оплескаш ако той е свестен ще разбере

П.П. aMf1 моляте смени си аватара че ми стана гадно на езика .

doctordre
06-08-2006, 09:08
Не се притеснявай . И ако оплескаш ако той е свестен ще разбере

П.П. aMf1 моляте смени си аватара че ми стана гадно на езика .
и на мен :shock:

LoVe_RuSlAn
06-08-2006, 11:45
nqma da opleska6 ni6to i as si misleh 4e shte opleskam ama ne stana taka spokoino e osven ako ne si maloumna v koeto se symnqvam 4e si taka 4e uspeh!!!

Levski_Fenka
06-08-2006, 11:56
напълно съм съгласна с теб всеки мисли че ще се оплеска :)
но като целунеш разбираш че не е голяма философия :)

DevilWish
06-08-2006, 12:18
Няма нищо в целувката,нито ще те трепят,нито ще те колят.Спокойно всичко ще бъде наред.Остави се той да те води и следвай движенията му(с език стаа въпрос :lol: )
8) ;-)

Nadelina
06-08-2006, 12:20
Vsichki se strahuvame ot parvia pat...nezavisimo za kakvo stava duma..bilo to celuvka ili neshto drugo...prosto za vsichko si ima praf pat...i kato mine vsichku si stava normalno...she vijdash che nqma da opleskash nishto...shtoto v celuvaneto nqma opredelen nachin po koito trqbva da stava..vseki po razlichen nachin :)

06-09-2006, 17:57
moqta purva celuvka be6e qko sux!mom4eto be6e adksi pedal,napravo ne moga o6te da si prostq 4e se celunah s nego ama kvo da se pravi!a na teb vuob6te da ne ti puka 6te opleska6 li ne6tata!Vs trqbva da pravi tova,koeto ne moje,za da se nau4i kak da go pravi!:)

evanescence_fen4e
06-09-2006, 18:26
така е

_M1rkA6t0_k0tI_
06-09-2006, 18:33
Ми аз на мойта първа целувка не оплесках нищо и даже момчетио не разбра че за първи път се целувам :lol:

просто всеки се целува по различен начин и ако не правиш фрапиращи грешки,като да кажем да не го олигавяш,да не проучваш гърлото му и да не го хапеш прекалено силно..Не мисля че ще направиш няква фрапираща грешка.просто трябва да следваш движенията му!

Пък ако въпроса се повдигне не мисля,че бих крила,особено ако този човек е много важен за мен.Все пак никой не се е родил научен ,а учението става с практика.кво като ти я нямаш?Напротив-според мен момчето би се зарадвало че си решила той да е момчето с което ще се целунеш за първи път :D

да ви кажа не съм мн на туй мнение с олигвването аз пък примерно обичам да се лигавим по яко е мн е приятно аз мн обичам но казваш просто че секи се целува по различен начин и не мисля че ще се оплескаш правиш каквото прави той и аиде става то :) :Р

Krem4eto
06-11-2006, 15:28
mnooooog 4etoh za celyvkite i mnooogo sam 4ela ama nikoi ne ti kazva ako se opleska6 i 4oveka razbere 4e ne si se celyval i te popita primeno i ti kvo da kaje6 6ot az primerno ne iskam da go izlaja ma mi e mnoogo gadno kat si pomislq 4e trea kaja mi,to az takova ne sam se celyvala ae daite savet ako se izloji6 i vaprose se povdigne kvo da kaje 4ovek ;)

ps: po dobre da pi6at samo tia na koito im se e sly4ilo (ako ima takiva)
abe si4ki pi6ete 4e in4e ne e interesno :D:D:D:D:D:D:D

Не се вдълбавай толкова!К'вото стане!ШОУ ДА СТАВА!