Влез

View Full Version : Momi4etata haresvat li pylni mom4eta

victor
06-08-2006, 09:59
Zdr all mislq si 4e sam pylen i zatova ne me haresvat momi4etata dali e ot tova pls help :?

LP_girl_14
06-08-2006, 10:04
Ми..както бях писала зависи от това далите те търсят за сериозна връзка или за флирт.За флирт обжикновено момичетата търсят момчета с добра визия,а пък ако става въпрос за чувства момичето ще гледа това,което се крие в сърцето ти.Пък ако мислиш че си пълен и това ти създава проблеми вземи да ходиш на фитнес или да тренираш нещо.С воля всичко се постига :wink:

diehard
06-08-2006, 10:06
Започни да тренираш спорт или ходи на фитнес носи по широки дрехи или нещо от сорта.Същност най важното е самочуствието

I_love_dead_people
06-08-2006, 11:35
Като вляза тук,гледам все теми от рода на "Момичетата харесват ли еди какви си момчета" "Какви момичета харесвате" и т.н
Абе толкова ли сте глупави,че не можете да проумеете,че всеки си има вкус и всеки харесва различни типове хора!
А с това описание,че си пълен,да не мислиш,че мога да ти кажа дали някоя ще те хареса? Първо, не знам какъв й е вкуса и дали гледа външния вид.Второ,това,че си пълен въобще не е описание за да разбера какъв човек си...абе стига толкова съм писала за това.

Виж,зависи от момичето-дали гледа външния вид или характера на човека.Има момичета,които биха те харесали не само заради това как изглеждаш.Не,не е от това,че са ти в повече килограмите,а от това,че не си намерил подходящата,която да те харесва такъв,какъвто си!

NeSTa_86
06-08-2006, 11:41
едва ли

06-08-2006, 11:43
Всеки си има вкус някой харесват друго не харесват мисля че не би трябвало да се комплексираш че си пълничък и затова не те харесват

DevilWish
06-08-2006, 12:15
Ми..както бях писала зависи от това далите те търсят за сериозна връзка или за флирт.За флирт обжикновено момичетата търсят момчета с добра визия,а пък ако става въпрос за чувства момичето ще гледа това,което се крие в сърцето ти.Пък ако мислиш че си пълен и това ти създава проблеми вземи да ходиш на фитнес или да тренираш нещо.С воля всичко се постига :wink:
Съгласна съм.Така ще ти се повиши шамочувствието.

06-08-2006, 12:32
На колко години си?

victor
06-08-2006, 13:29
13

John13
06-08-2006, 13:47
victor, samo majete ocenqvame po van6nia vid. momi4etata haresvat uverenost, dobro samo4uvstvie i 4uvstvo za humor u edno mom4e (a ako ima i kinti, i kabrio bmw gre6ka nqma). ako znae6 navremeto edno palno mom4e, no sas samo4uvstvie na bog i umee6to da razsmiva okolnite kakva pi4ka mi svi. tva e jivota. tai 4e sportuvai, gledai si jivota, ama ne gledai na nego mn seriozno.

Black_Witch
06-08-2006, 15:08
Моя приятел също е леко пълничък.Не дебел,но не и нормално слаб,ама така си го гънчаааааааааааам !!!!!!! Много си ме кефи.

nasty_13
06-08-2006, 15:29
mmda..sorrki mnogo ,ama nito az nito nqkoq moq poznata si pada po po-pulni mom4eta ot neq , a kamoli pulni kato cqlo..Tei 4e nqma te lyja zemi se v ryce i vlezni vav forma.A pak moje i haraktera da ti kuca.Zamisli se t iako be6e momi4e i moje6e da izbira6 m/u sebe si i svoi mn gotin friend kogo bi izbrala i za6to. i seopitai da zaprili4a6 malko na nego! :D

iv4enceto
06-08-2006, 15:36
Напълно съгласна съм!!!А и според мен не трябва да се комплексираш от това че си леко пълничък-може би това ти е чара,аз пък много харесвам по-закръгленки момчета,а не някакви които като ме гушнат все едно ще се счупят всеки момент.Но това вече си е въпрос на вкусове.Наистина ще се почувстваш по-добре ако вземеш да поспортуваш нещо-още повече че идва и лятната ваканция и ще имаш повечко време.Няма за какво да се притесняваш,защото на всичкото отгоре тялото ти сега се развива и до 1-2 години всичко ще си доиде на мястото.Така че спокойно ;)

moni4ka
06-08-2006, 17:03
Не не си падам по пълнички момчета определно.По принцип е важен характера ... но наистина не си падам по по лълнички момчета....! :roll:

POLA^_^
06-08-2006, 19:21
цялата работа е в самочувствието,а както виждам на теб то ти липсва!Така,че не се вглъбявай в това,че си "пълничък"(което съм сигурна,че преувиличаваш),а в това да си вдигнеш самочувствието-фитнес защо не?!
Успех,човече :wink: !
П.С.И се похвали като забършеш някоя:)

sme6kata
06-08-2006, 19:46
dda ti kajaaa seki si ima fkus :)))) tekam 4e se 6e se nameri nekoi te aresa ;-)

LoVe_RuSlAn
06-09-2006, 13:22
Хаха е всеки все пак си има вкус нм понякога може да си внушиме нещо и дори то да не е така в нашите очи да изглежда така така че ако се чувцваш дебел по добре попитай някое гирлче дали наистина е така доколкото това ас не си падам по дебелите момчета нито по леко пълните а по съвсем малко закръглените все пак да не с някакви пилчоци !!!

06-09-2006, 13:33
booooooje kolko si zle. tva zavisi samo ot teb. estestveno,e e zaradi tva. pootslabni malko i tuko vij nqkoe gadje te e hvanalo. uspeh s kilogramite.i stani po pe4en i ne pitai taka 4e stava6 tup :wink: :wink: :wink:

strawberry1988
06-09-2006, 14:42
ami vseki si ima vkus,a v kraq na krai6tata zavisi ot samoq 4ovek

da40
06-09-2006, 20:46
Пич . Момчетата гледаме танш халия бюст и такива неща . А момичетата гледат - ДАЛИ СИ МИЛ , ДАЛИ СИ ЗАБАВЕН , ДАЛИ ИМАШ САМОЧУСТВИЕ , ДАЛИ СИ ДЖЕНТЪЛМЕН , ДАЛИ НЕ СИ ПРИТЕСНИТЕЛЕН . Това е пич . АЙДЕ КЪСМЕТ . И ЗАПОМНИ - ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА . СПОКО .

САМОЧУСТВИЕ - най-важното :)

П.П. Кажи като свалиш някоя :)

_M1rkA6t0_k0tI_
06-09-2006, 21:01
ми да ти кажа зависи от момичето и както каза LP_girl_14 зависи от това каква връска търси едно момиче но и зависи от момичето до една степен аз по принцип харесвам малко по едрите момчета в смисъл ся да не са дебели някви ама да са по якички нз но такива ми харесват бившия ми беше малко по пълен но това не ми пречеше да го обичам мн няма значение какъв е човека а какви качества притежава но ако искаш да се промениш просто спортувай играй най вече баскет бягай и карай колело най мн от това се отслабва ако искаш да се промениш де но всяко момиче с вкуса си аз не гледам кой знае колко външноста е гледам до една степен но повече гледам какво притежава като качества на човек като характер защото това е най важното в една връска и в един човек това ми стига дори и да по едър всичките ми съученички като го видяха аа къв е тос бе мн е голям вообще не ми пукаше щях малко да ги по обухам сао едно момиче - наречено моя дъщеря (не пуквално) хахах го хареса щот го обозна така че ако бъдеш добър мил нежен и вообще си хубав човек по характер момичетата няма да забележат това за тва вече мисля че от чата излизат най хубавите връски щото са опознавате 1-во а после излизате и се виждате :) :D

_M1rkA6t0_k0tI_
06-09-2006, 21:03
Пич . Момчетата гледаме танш халия бюст и такива неща . А момичетата гледат - ДАЛИ СИ МИЛ , ДАЛИ СИ ЗАБАВЕН , ДАЛИ ИМАШ САМОЧУСТВИЕ , ДАЛИ СИ ДЖЕНТЪЛМЕН , ДАЛИ НЕ СИ ПРИТЕСНИТЕЛЕН . Това е пич . АЙДЕ КЪСМЕТ . И ЗАПОМНИ - ВСЕКИ НА ТОЗИ СВЯТ НЯКОЙ ГО ХАРЕСВА . СПОКО .

доста е прав но ако е някоя курветинка гледа да има хубаво тяло и голям хуй естествено да има на кво да свири хахахахаха

da40
06-09-2006, 21:22

доста е прав но ако е някоя курветинка гледа да има хубаво тяло и голям хуй естествено да има на кво да свири хахахахаха

Курвите вече са изключения . Аз говоря за нормалните момичета . :)

Сънчо
06-09-2006, 21:28
Аз съм си харесвала по-пълничко момче....даже обичах по-пълничко момче,макар и той да не разбра,че е като нещо повече от приятел... Както и да е...Мисълта ми е че всеки си има вкус и повечето момичета,които търсят сериозна връзка не гледат толкова визията :mrgreen: ;-)

White_Shadow
06-11-2006, 16:45
Не искам да те отчайвам обаче всички момичета които познавам ( а те са много) не харесват пълни момчета...искат момчета с добро телосложение,стройни,да са във форма.Не познавам момиче което да харесва пълни момчета...Сори ама тва ти го казвам защото е вярно и се опитвам да те убедя да ходиш на фитнес или ако нямаш възможност-прави гимнастика,тичай в парка-все помага.

_M1rkA6t0_k0tI_
06-12-2006, 15:30
фитнеса не помага казах най напред да играе баскет да тича и да кара колело и му стига и коремни преси също :Р :P :lol: :D :-D

06-12-2006, 16:21
Vupros na vkus spored men,no mislq 4e pove4eto ne haresvat pulni mom4eta.Ami spored men trqbva da napravi6 ne6to po vuprosa

cskamoni4ka
06-12-2006, 16:23
Вземи отслабни :D

light_purple
06-12-2006, 19:44
Emi mnogo veroiatno.Az li4no haresvam edinstveno i samo slabi mom4eta{teia s muskolite sa ujasni}.

eXciTiNg-BabY
06-12-2006, 21:36
ами според мен за всеки влак си има пътници така 4е не се притесняваи 6те има много моми4ета които 6те те харесват заради самия тебе а не заради вън6ния ти вид :wink: аз ли4но не харесвам дебели мом4ета но всеки си има собствено мнение и разли4ен вкус

momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 23:00
Zdr all mislq si 4e sam pylen i zatova ne me haresvat momi4etata dali e ot tova pls help :?emi fani otslabni....s laskane na bastuna,nema da preospeesh ;]
treniraite be hora, az treniram 5 pati v sedmica,direktno sled ochilishte...qm super mnogo i za nekva si sedmica sam otslabnal s 5 kg ..predi bqh 62 sq sam 55..nishto chudno da sam otslabnal pak..mamkamu! mnoo trqq da nabivam..hah,birata si varshi rautata :]

p.p.- po temata--> momichetata ne haresvat debeli momcheta---- samata istina...osven ako momicheto e debelo *)

NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 02:07
Пиленце, малък си още. :D Нормално е децата да не знаят какво искат. Ако ти самият мислиш, че е заради килограмите... положи малко усилия да отслабнеш. Ако не се получи... тегли им една майна. Хахаха Имаш още много да се развиваш и т.н. С времето и с твоите усилия, резултат ще има. Аз лично мисля, че само повърхностните хора гледат килограмите, но... всеки си има собствено мнение.
Целувки и.... главата горе. :P