View Full Version : oburkvaciqqq
hello na vs momi4eta.zna4i gadjeto mi mi kaza 4e haresva druga i na men mi stana super gadno i mu kazah ok ako iska6 da skusame i skusahme.oba4e na drugiq den toi doide pri men i mi kaza 4e momi4eto koeto toi si haresva haresva drug! i se okaza 4e mom4eto koeto tq haresva si haresva men! mnooo sum oburkana!kvo da praa!
Black_Witch
06-08-2006, 14:49
А ти харесваш ли момчето,което тя харесва?
ахахахахахахахахххаха ебати сапунката :lol:
Кат стигнете до некво решение пиши че ми е интересно!!
Лек ден.
Stasi`f`
06-08-2006, 14:59
Shto ne go zarejesh tova tvoe `gadje` .Tova negovoto si e jiva gavra!
hello na vs momi4eta.zna4i gadjeto mi mi kaza 4e haresva druga i na men mi stana super gadno i mu kazah ok ako iska6 da skusame i skusahme.oba4e na drugiq den toi doide pri men i mi kaza 4e momi4eto koeto toi si haresva haresva drug! i se okaza 4e mom4eto koeto tq haresva si haresva men! mnooo sum oburkana!kvo da praa!
abe haresvaite se,obi4aite se,pravete liubov ne voina-mladi ste!!!!
Гаджето ти е напълно прав.Баси не е хубаво да лъжеш човека с който си просто му казваш кое как е и се решават нещата.
Пък ти що не вземеш нищо да не правиш стой си с твоя и това е пък ако те зареже виркай си ,но мъж по принцип не зарязва жена , а я кара тя да го заебе.
NeSTa_86
06-08-2006, 15:11
хахах направете си една четворка и всички си ходете доволни :smt005
abe haresvaite se,obi4aite se,pravete liubov ne voina-mladi ste!!!!
hahahha...abe obi4aite se, ebete. preite troiki 4etvorki-mladi ste!!!
:lol: :lol: :lol:
Сагласна сам с т'фа че ти казва истината.Има ги и такива де ти казвар просто "късаме" пак ти варви се упраай.Остани си приятелка с гаджето ти к'фо толкова като не те аресва :D Пак ако ти харесва т'фа момче което те харесва можете да тръгнете :smt005 \:D/ :smt008
InSOMnIAaa
06-08-2006, 15:13
maleeeeeeeeee
Извиняям се за грешките мамка му просто не сам свикнала да пиша така :smt010
fashion_f
06-08-2006, 15:19
Сагласна сам с т'фа 1е ти казва истината.Има ги и такива де ти казвар просто "скъсаме" пак ти варви се упраай.Остани си приятелка с гаджето ти к'фо толкова като не те аресва :D Пак ако ти харесва т'фа момче което те харесва можете да тръгнете :smt005 \:D/ :smt008
ПРАВИЛНО :smt091
iv4enceto
06-08-2006, 15:20
Shto ne go zarejesh tova tvoe `gadje` .Tova negovoto si e jiva gavra!
Ами доколкото аз разбрах те с гаджето и са се разделили...и мисля че добре е направил тои като ти е споделил че харесва друга-поне не те лъже и не си прави дебелите сметки че ако с нея нещата не се получат ще си продължи с теб по старо му...а от друга страна нещата след това наистина са се пообъркали доста.В крайна сметка ти харесваш ли другото момче или не?
Pi4a_Bateto
06-08-2006, 15:46
tva kvo ob6to ima sus seksa !!spazvai pravilata!!
nasty_13
06-08-2006, 16:42
eto eedin brazilski serial.. hah mi 1-vo zareji gajeto si 6toto sporem (sydq po tova kaza ti e prostak) i posle trygni s toq det ti se kefi..ili pak s nqkoi sasem drug..vajnoto e da si na kef! :mrgreen:
zarqzvash tova tvoe `gadje` i si hvashtash nqkoi drug ...
^KaSiDi^
06-08-2006, 17:52
spored men si potyrsete rejisior i producent i baq pari shte vzemete :P
ObiChLiFk0
06-08-2006, 22:35
Абе то тва стана ебати сапунката майна ... Я земете са събрете четиримата и гасите лампите и който каквото хване никой нема са сърди...
alex_7777
06-09-2006, 22:50
nqma smisul da sedi6 s toq(gadjeto ti ) samo se gavri s teb ..zareji go a ako te kefi mom4eto koeto te haresva trugni s nego :)
"18 ebav va v lapeshkite istorii :smt013
Ako se vurnesh pro bivshiq si , tova she e nai - tupata postupka.Vse pak ti ne si nqkakva rezerva, da e mislil po rano, toi e izgubil , 4e te e zarqzal.A ako haresvash onova mom4e hi4 da ne ti puka trugvai s nego , vse pak e vajno tvoq kef ne na drugite
Сагласна сам с т'фа 1е ти казва истината.Има ги и такива де ти казвар просто "скъсаме" пак ти варви се упраай.Остани си приятелка с гаджето ти к'фо толкова като не те аресва :D Пак ако ти харесва т'фа момче което те харесва можете да тръгнете :smt005 \:D/ :smt008
ПРАВИЛНО :smt091
10x :smt101
cvety_i_bebeto
06-22-2006, 18:19
e...i obarkanata rabota... #-o q zareji vsi4ko..i vaob6te ne se zanimavai..
аве я му кажи да ти бара циците и да мълчи(ако имаш де) ! знам кфо ти казва такива раути ... ](*,) много сте тъпи ! за такива работи няма правилен отговор и съвет ! трябва да направиш така какт прецениш , че ще е най - добре за теб !!!
моят съвет е : вземай му парите и там каквото има и бегай в Румъния ! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
mnogo pravilno !!
ili izchakai da sa rodi brat bliznak ot vtorata maika na negovata sestra
i sa izchukai s nego i mu zemi pariti
MNIAHAHHAHHAAHAHAHA
pitbullbg
06-22-2006, 19:34
napraete 4-ka