Влез

View Full Version : Самотно ми е, но .....

без гадже
06-08-2006, 14:15
Хора преди 2-3 дни скъсах с гаджето ми, защото имахме много проблеми като ревност и сканадали и т.н. АЗ е одрязах по принцип, но някак си нещо в мен ме поттиква да се върна при нея, но пък като се замисля не трябва. Прсото момичето не е много добре с главата....и няма бъдеще нашата връзка. АДски много ми харесваше да правим секс, а и да излзиаме на разходки, кафенца и т.н, но ако се върна просто незнам....нито нашите дават , нито тяхните. И двете семейства вече са против тая връзка, а и всичките ми приятели ми казват да е зарежа. Тя е манипулаторка, лъжкиня и т.н., но ми е самотно без целувки, прегръдки и секс ;(

Как да превъзмогна първичния си инстинкт ](*,) ](*,) ](*,)

iv4enceto
06-08-2006, 14:48
Ами няма ли някъде около теб други,по подходящи момичета от нея?Освен това много глупаво е да искаш да се върнеш при нея само заради единия секс и едните целувки.Защо не потърсиш нещо по-стойностно с някое момиче което харесваш и по характер,някоя с която ще се разбирате и обичате...Очевидно е че с бившата ти приятелка не си намерил това,така че според мен трябва да оставиш цялата тази история в миналото и да продължиш напред. Успех!!! ;)

NeSTa_86
06-08-2006, 14:54
напълно подкрепям !

Black_Witch
06-08-2006, 15:05
Разбира се,че трябва да си намериш друго момиче.Щом не е любов това което изпитваш към нея-какъв е смисъла да тъжиш?Намери си някоя,която те разбира и нямаш такива проблеми с нея и готово.Кво се вайкаш.

nasty_13
06-08-2006, 15:33
Pff na kav se pravi6? nablqgaiki na tova 4e si imal sex i celuvki? Ama to seki go ima tva we!Kak da prevazmognel bil parvi4niq si instink! ama ti qvno si golqmo zle.Qvno ima6 samo glva mejdu krakata i qvno tova e pyrvoto momi4e s koeto ti se e otvoril para6uta..Aman .... vij siq samo ti moje6 si pomogne6! bahti..deaznam mastubiram ili tam si oblek4avai "pyrvi4niq instinkt' .no spored men samo se fuka6 4e nqkfa ti e pusnala i 4e si q zarqzal , a govoreiki lo6o za neq me kara da si zadam vyprosa dali koi kogo e "zarqzal" ...kakto i da...spasqvai se... :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

Krem4eto
06-08-2006, 16:05
Хора преди 2-3 дни скъсах с гаджето ми, защото имахме много проблеми като ревност и сканадали и т.н. АЗ е одрязах по принцип, но някак си нещо в мен ме поттиква да се върна при нея, но пък като се замисля не трябва. Прсото момичето не е много добре с главата....и няма бъдеще нашата връзка. АДски много ми харесваше да правим секс, а и да излзиаме на разходки, кафенца и т.н, но ако се върна просто незнам....нито нашите дават , нито тяхните. И двете семейства вече са против тая връзка, а и всичките ми приятели ми казват да е зарежа. Тя е манипулаторка, лъжкиня и т.н., но ми е самотно без целувки, прегръдки и секс ;(

Как да превъзмогна първичния си инстинкт ](*,) ](*,) ](*,)

Откъде знаеш че е "Лъжкиня манипулаторка и т.н." от някой друг ли го разбра?!Ако да,откъде си сигурен че е вярно?!

sladkoto_neli
06-08-2006, 16:09
Ами няма ли някъде около теб други,по подходящи момичета от нея?Освен това много глупаво е да искаш да се върнеш при нея само заради единия секс и едните целувки.Защо не потърсиш нещо по-стойностно с някое момиче което харесваш и по характер,някоя с която ще се разбирате и обичате...Очевидно е че с бившата ти приятелка не си намерил това,така че според мен трябва да оставиш цялата тази история в миналото и да продължиш напред. Успех!!! ;)

напълно съгласна съм.

viki91
06-08-2006, 16:45
ДРУГА МАЦКА-РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМ!;)

The~Sk8er~Girl
06-08-2006, 18:47
Ujas egati fuklioto [-( za6to si misli6 4e kato si imal sex si imal vsi4ko.Mn si zle....kak moje6 da govori6 taka za momi4eto be?ei tva ne vi razbiram na mom4etata .Sled kato nqkoq macka vi zareje vednaga zapo4vate da govorite tapotiii zad garba i.ako si imal takova mnenie za neq predi da tragnete za6to ste tragnali vaob6te?

DevilWish
06-08-2006, 20:10
Лелелеее и аз съм в същото полужение.Т'ва е много кофти.УЖас.Не се връщай намирай си връзки за по една нощ.

white_chik
06-09-2006, 17:28
Хвани си гадже,което да е наред с главата