View Full Version : КАК ПРЕОДОЛЯВАТЕ СРАМЪТ...
...да говорите открито с някое момиче, за чувствата ви към нея? :-k :o
Ти имаш ужасяващо голямо търпение. Издържа 4 минути без отговор.
Ти имаш ужасяващо голямо търпение. Издържа 4 минути без отговор.
ХИХИХИ :-D :-D :-D
Ами аз мисля че това не се преодолява...просто чувствата трябва да надделеят...и да си кажеш"Еми сега...да върви пък каквото ще да става" и да направиш първата крачка!
black_dimond
06-08-2006, 16:47
abe nz za kakvo nqkoi momcheta se sramuvat kato govorqt s momichata da nwe sme dqvoli nie nwe hapem i ne e losho da ne se pritesnqvash zashtoto nqma za kakvo prosto se otpusni i budi estestven
momichata da nwe sme dqvoli nie nwe hapem
Тук не съм съгласен с теб!Бзкам се :)!
prosto se otpusni i budi estestven
тък сум съгласен най-много да ти се исмее момичето щото е адски малко и неразвито интелектоално!Иначе няма лошо да и го кажеш и с намеци което винаги е по-предпочитания вариянт!
NeSTa_86
06-08-2006, 17:05
първта крачка е най-трудната, но кво да правим...тва е живота. Всичко ново е трудно
LP_girl_14
06-08-2006, 17:40
Ми..всичко си е до нагласата.Какво толкова ще се случи ако заговориш някое момиче и след известно време да кажм й признаеш какво изпитваш към нея.Не е страмно да се изпитват чувства!Просто трябва да общуваш с повече момичета,да свикнеш да преодоляваш този срам и така ще се отпуснеш и е теение на времето въобще няма да се притесняваш :wink:
He3HauKa
06-08-2006, 18:38
Moje da ne go kajesh napravo ,a da go nameknesh,da i go pokajesh .... A inache tova da preodoleesh srama si e do naglasata i ako haresvash mnogo nqkoi normalno e da ne se pritesnqvash da ne se izlojish .No vsyshnost ako riskuvash pone shte znaesh che si opital ili si spechelil ili zagubil vmesto da se kriesh i da taish vsi4ko v sebe si-togava sasigurnost gubish :wink:
Just do it! tova e, davai smelo napred, puk kakvoto sabiq pokaje:))
Спомням си че последната беше в чата и ми беше много сконфузно...
Както си бъбрихме на теми в подобна насока и аз го изтърсих като гръм от ясно небе... и то взе че стана :smt005
След месец скъсахме, но това е друга тема :smt012
bulgarche
06-09-2006, 05:41
Незнам. Аз поне мога да го правя. Просто й казвам, без да очаквам нещо и просто като на приятел. Но то ма почти винаги е взаимно и е по-лесно, особено когата и те се опитат да кажат нещо, но вече са учудени и... от станалото :)
CVETELLINA
06-09-2006, 11:43
Ми..всичко си е до нагласата.Какво толкова ще се случи ако заговориш някое момиче и след известно време да кажм й признаеш какво изпитваш към нея.Не е страмно да се изпитват чувства!Просто трябва да общуваш с повече момичета,да свикнеш да преодоляваш този срам и така ще се отпуснеш и е теение на времето въобще няма да се притесняваш :wink: съгласна съм!А и от какво да се срамуваш?! :roll: Чувствата на човек не са срамно нещо,просто се отпусни,избери точния момент,и смело напред :lol: :wink:
sramut se preodoliava mnogo lesno!prosto triabva da znaesh kak :o
white_chik
06-09-2006, 17:26
Според мен тва едва ли можеш да се научиш да го правиш-то тябва да ти дойде отвътре.Колкото повече едно момче общува с момичета,толко по-лесно ще му е и да си разкрива чувставта пред тях.Поне така си мисля де :-k
strange__
06-09-2006, 18:51
"Прави каквото трябва,пък да става каквото ще!"-много го обичам този израз :!: Помисли над него и ще стигнеш до отговорите на много въпроси :wink:
ludamacka
06-09-2006, 22:16
abe mom4eta nie momi4etata ne obi4ame mnogo mnogo sramejlivite mom4eta.pomislete vurhy tova :wink:
Krem4eto
06-11-2006, 16:55
Мисля си,че си говоря с приятелка например :D
`Death`Whore`
06-11-2006, 16:57
След като те е срам, не ги признаваш. И без това не можеш да изпитваш силни чувства, без да познаваш човека, а щом те е срам, значи не общуваш с него.
Ами всичко опира до това дали си уверен в себе си. Просто не оставяй въпроси без отговор и тогава няма да имаш проблеми да заговориш който и да било.
П.С. Един съвет от мен... Ако наистина си срамежлив, започни да заговаряш случайни момичета в трамвая, по улиците, изобщо по местата където ходиш. Дори нещо да се обърква, просто да не ти пука защото не я познаваш. И така постепенно ще изградиш навици в това отношение
DarthRevan
06-17-2006, 22:52
pf...bez da prozvu4a naglo...prosto ne me e sram...re6a li 4e trqbva da go storq...ako sym ubeden v 4uvstvata si ni6to ne me byrka...vednyj me be6e sram i si traqh i ot togava ne si davam pravo pak na gluposti...6toto togava se precakah qko...
MaDdNeSs_GirL
06-17-2006, 22:53
С много много търпение. :smt008
abe nz za kakvo nqkoi momcheta se sramuvat kato govorqt s momichata da nwe sme dqvoli nie nwe hapem i ne e losho da ne se pritesnqvash zashtoto nqma za kakvo prosto se otpusni i budi estestven
da sramuvame se
no kato mine sramut idva bolkata za6toto kogato izrazi6 4ustvo na niakogo i toi te otblusne sramut niama da ti e na akula a 6te si naranen otvutre
zatova poniakoga e po dobre da ne se kazva a d se pokaje po niakakuv na4in s jest ili ne6to podobno
za purvata stupka 4e e trudna....trudna e no e nai istinska i nai boleznena suotvetno
taka 4e nemoje6 da kaje6 "mainata mu da kazvam puk kakvo 6te da izleze" ili puk ne6to ot sorta
IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 06:27
Ami tova e nai-dobroto :)
IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 06:28
Prosto stiskai zubi i davai ... :)