View Full Version : Относно менструацията
Преди една седмица правих секс с приятеля си (беше ми за първи път) и преди 2 дена ми дойде,до тук добре обаче течението е много обилно ( до сега не е било такова).Та въпроса ми е може ли да се дължи на половия акт?
П.П на 16 съм и цикълът ми е редовен :)
блягодаря предварително!
ne`znaina
06-08-2006, 18:48
ми ако ти е било за парви път е нормално.. на мен ми се бе6е случило сащото..притесних се и отидох при гинеколог прегледа ме и каза че било нормално... ни ако не си била девствена няя да е ло6о да иди6 при 4и4о доктор O:)
sexy___pi4e
06-08-2006, 18:50
spoko tova e za6toto ti e bilo purvi put nedei da se pritesnqva6
iv4enceto
06-08-2006, 19:33
Споко мацка,всичко си е нормално,в реда на нещата си е да ти дойде няколко дни след първия път,при повечето момичета е така,може би към 70% (и аз в това число) така че не се притеснявай ;)
spoko tova e za6toto ti e bilo purvi put nedei da se pritesnqva6
Да и аз така си мисля...ама немога да съм сигорна.. трябва да питаш някой дето разбира повечко :-k
ни съ притеснявай, няма нищо страшно
Не ме разбирайте погрешно,на мен си ми дойде точно когато трябваше...просто количеството менструална течност е много по-голямо....но щом и при други е било така :) И да за първи път ми беше ... Благодаря за коментарите :)
alex_7777
06-09-2006, 21:46
ne se pritesnqvai, tva e za6toto ti e bilo za 1vi put :) suvsem normalno e :) :)