View Full Version : KAJETE MI IMENATA NA PREZERVATIVI S MAXIMALNA OVLAJNENOST:)
Ot kakvi ste dovolni...
Nqkoi probval li e Cool ili Vitalis :-D
Kajete nqkoi prezervativi, koito sa maximalno ovlajneni 8-[
Mm.. Az li4no sam d0v0lna ot SPORTEX ... zaedno s tqh v kutiikata ima i paket4e..Lubrikant.. :-D SUPER SA :smt016
sexy___pi4e
06-08-2006, 20:32
и аз използвам SPORTEX и сьм много доволна
WILD__BOY
06-08-2006, 21:40
Използвам Durex Tingle. С ментол са и са мноо готини.
aLakaZam
06-08-2006, 22:39
durex
bulgarche
06-09-2006, 06:38
Използвам Durex Tingle. С ментол са и са мноо готини.
:::
Ае то има ли разлика във влажността между различните видове и презервативи?
Life Styles-Ribbed............dovolen sum
Predi 2dena na edna moq priqtelka i se e slusal prezervativa...i e bil Sportex, tei 4e ne iskam da polzvame takuv :shock: :-k
`Death`Whore`
06-09-2006, 10:53
И Виталис, и Лайфстайлс не са достатъчно овлажнени.
SiLeNc3e
06-09-2006, 11:56
Abe Za Kvit0 i PreZeRvaTivi Da Si g0v0riMm..Nito edin ne e siGuReN..?! To iz0b6t0 ima li ne6t0 siguRno0 v t0q JiVoT.!? :smt009
mnogomili4kata-sf
06-09-2006, 12:10
Predi 2dena na edna moq priqtelka i se e slusal prezervativa...i e bil Sportex, tei 4e ne iskam da polzvame takuv :shock: :-k
Уфффффффффффф...вие как не разбрахте,че видът и марката почти нямат значение затова дали ще се скъса или не....а начинът,по който се слага-когато е правилно няма да има проблеми с късането #-o
NeSTa_86
06-09-2006, 12:30
One Touch :lol: :lol: :lol:
moje i OK
ili puk nai-dobre idi v heito da ti dadat te bez pari :lol: :lol: :lol: :lol:
А за спортекса...мен не ме кефат...имат някъв ужасен цвят все едно съм свършил....бляк гнусни са
Уфффффффффффф...вие как не разбрахте,че видът и марката почти нямат значение затова дали ще се скъса или не....а начинът,по който се слага-когато е правилно няма да има проблеми с късането #-o
naistina nau4ete se da gi postavqte pravilno!!!
А за спортекса...мен не ме кефат...имат някъв ужасен цвят все едно съм свършил....бляк гнусни са
Е, да, но са си най-овлажнените. Точно заради това имат и такъв цвят.
Zna4i Sportex sa nai-ovlajnenite taka li?
Kajete mi koi sa nai-ovlajneni pls de :oops:
Josefinne
06-10-2006, 11:50
Predi 2dena na edna moq priqtelka i se e slusal prezervativa...i e bil Sportex, tei 4e ne iskam da polzvame takuv :shock: :-k Всички се късат понякога - даже и дюркекса дето са толквоа скъпи. наистина виталис не са достатъчно овлажнени и аз не ги обичам, а колкото до цвета - има цветнички и ароматизирани, аз от тях си взимам - шаренки 8) :mrgreen: