Влез

View Full Version : Как да и покажа чувствата си ?

06-09-2006, 09:40
Искам да попитам момичетата как може да ви накара едно момче да се чувствате обичана да ви покаже че има чувства към вас.Защото правим скоро с приятелката ми 2ва месеца ама съм и го казвал и мисля че и тя го вижда че имам истински чувства към нея но все пак тя някак не е точно убедена.Вчера ми каза че не може винаги да бъде 100% сигурна и тн.Шегува се но знам че го мисли че мога да и изневерявам или нещо от сорта все ме пита за някви момичета в училище какви са ...и тн . как наистина да и го покажа знам че не става така за един ден, иска се време ама даите някакви съвети искам да я направя максимално щастлива

Nadelina
06-09-2006, 11:17
Moje bi e bila naranqvana predi tebe..i za tova e po mnitelna...strahuva se che moje da q zarejesh ili da si haresvash druga...no to pak tia neshta ne stavat iz edin put..ei taka ot nebeto...Amii she ti predloja neshto koeto moito bifshe gadje napravi za mene...ti mojesh da napravish neshto podobno v denq v koito pravite 2-ta meseca..
Prez denq mi se obadi i kaza che vecherta she izlezem navynka..am vecherta mi zvanna i vika "Ela do nas che oshte ne sam se opravil..she me izchakash 10-tina mins i she izlezem" i az otivam..vlizam..vytre nqkfo gotinko napraveno...na masata imashe pizza vav formata na sarce..i otgore pisheshe "LOVE YOU" .. imashe i dr gluposti tam (ti she vidish tam ot vkusa vi) .. Cunka me pregarna me .. i mi kaza che sa izminali 2 meseca otkakto e s mene i tfa sa nai gotinite 2 meseca v jivota mu...i che se nadqva da projaljavat vechno...posle se izkarahme edna mnogo hubava vecher u tqh..prosto neveroqtno beshe !!!

strawberry1988
06-09-2006, 14:51
ami pokaji i 4e q uvajava6,4e durji6 na neq i 4e s teb moje da se 4uvstva zakrilqna i tq samo 6te go razbere

06-09-2006, 19:03
ami pokaji i 4e q uvajava6,4e durji6 na neq i 4e s teb moje da se 4uvstva zakrilqna i tq samo 6te go razbere
pokazvam i go no kakto kaza Nadelina mojebi prosto e bila narqnqvana predi a ina4e sum siguren 4e tq izpitva su6toto kum men no prosto ne 4e nego pokazva ne e sigurna taka da se kaje

iLoveChocolate
06-09-2006, 19:13
zavedi q na nqkakva romanti4na razhodka samo ti i az na nqkoe po-usamoteno mqsto.vqrvam 4e pove4eto momi4eta haresvat da sa nasame s liubimiq si i da sedqt v negovite pregrudki nezaka4ani ot minuva4i i t.n.I kogato idete tam i obqsni 4uvstvata si i i kaji 4e mn q obi4a6 4e si gotov na si4ko za neq i t.n.nakaraq i da ne zabravi tozi den.da se 4uvstva obi4ana,zakrilqna i da znae 4e vinagi ima nqkoi zad gurba si na koito vinagi moje da se opre.dokaji i 4e q obi4a6.kaji i samo kakvoto ti e na surceto.dori i da ima ne6to otricatelno.nikoi ne otkazva kritiki.NE SE STRAHUVAI DA I KAJE6 KAKVO MISLI6 I IZPITVA6.uspeh.obi4aite se :P

Brrrrrrrrrrrrr
06-09-2006, 19:15
Може наистина да е била наранявана преди, но ако е истински влюбена това едва ли щеше много да и повлияе.

NaDeTy`bE
06-09-2006, 19:19
az sy6to bqh takava do predi 2 meseca :} zashtoto predi bqh na tri 4etiri pyti naranqvana :] makar 4e predi ne poznavah takova 4uvstvo zashtoto az gi vyrtqh teq nomera ;} no mi doide akyla ;} i kato trygnah s moq priqtel postoqnno pyrvite 5 meseca neprekysnoto "kakvo q gledash taq" i ei takiva raboti ... i tova spored men idvashe ot tova 4e prosto bqh naranena ot predishni priqteli :] no vsi4ko minava s vremeto :} shte i piSne da se qdosva :] za gluposti :} :::