Влез

View Full Version : Moderated: Каза ми, че ме е сънувала. Какво означава това?

НаРкОтРаФиКаНт
06-09-2006, 10:02
Значи наскоро едно момиче ми каза че ме е санувало че сме се прегръщали и целували в неините сънища.Какво ще ознчава това? За съня имам предвит дали ме харесва?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

`Death`Whore`
06-09-2006, 10:04
Не е задължително. Аз с приятеля си никога не сънувам такива сънища.

_sexy_madama_
06-09-2006, 10:04
e mnoo qsno be bretle,tq napravo ti go e kazala v liceto ...ako q haresva6 predloji i \:D/

НаРкОтРаФиКаНт
06-09-2006, 10:06
Вече и предложих но тя ми отказа :(

LP_girl_14
06-09-2006, 10:06
Един сън не значи нищо.Аз може да сънувам как флиртувам с човек,който не мога да понасям в "реалния" живот.Тва не значи че умирам да съм с него и съм лудо влюбена!Може да съдиш по това дали едно момиче те харесва по разговорите си с нея,по поведението й,жестовете,погледите...Но не и по някакъв сън :wink:

Nadelina
06-09-2006, 10:55
Dobre de..ako ne go haresva .. pak zashto she mu servira kakfo e sanuvala..?? Posle toi i predlaga i tq go reje...nqma logika

`Death`Whore`
06-09-2006, 11:01
Аз сънувах, че се целувам с едно момче, на което се кефех преди, и му го казах в чата. Беше по-скоро за дразнене. А тя ако искаше да ходи с него, щеше да каже: "Не знам."

Nadelina
06-09-2006, 11:06
Az pak sanuvah edno momche ot kompaniqta mi che se celuvam s nego...i na dr vecher naistina se celuvah s nego...sled sanq mi gledah na nego s drugi ochi..sqkash sam bila slqpa da vidq che e pich..a go misleh za tupak :P

strawberry1988
06-09-2006, 14:49
ne e zaduljitelo da te haresva,6tom te sunuva.haresva6 nqkoi ako si misli6 za nego,a ne ako se poqvi 1 put v sunq ti

CVETELLINA
06-09-2006, 15:00
e mnoo qsno be bretle,tq napravo ti go e kazala v liceto ...ako q haresva6 predloji i \:D/хахаха мисля,че мненията ти са много някак си...наивни сорри нищо лично,но вече в две три теми чета леко тъпи мнения...
:? А сега по темата,както каза LP гърл един сън нищо не значи. :wink:

SummeRLove08
06-09-2006, 15:07
Сънищата са много откачени понякога. :lol: Аз обаче често сънувам хора,които са от голямо значение за мен,така да се каже.Така че нищо чудно да изпитва нещо към теб дори и да не го осъзнава,или признава.

06-09-2006, 18:02
ami az edin pat sanuvah 4e sas sestra mi se lijem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tva nepremenno li trqq da zna4i 4e sam lesbiika??

summer_04
06-09-2006, 18:13
a we hora o6te li si predlagame we !tozi period ne mina li :D
a za sunq ,sled kato ti go e kazala sigurno te haresva!no ako ne opita6,nqma da razbere6!:)

da40
06-09-2006, 20:06
О съня може и да значи нещо , но може да не значи и нищо .
Аз един път съновах един гейски сън . Ама слава богу беше само един и не сам от онези в Спартакус ( Гейове) . А по темата - пич ти не казваш харесваш ли я , или не . Ако я харесваш просто флиртувай , виж и фкусовете и такива неща . Ако не я харесваш - кво те интересува . Този сън може да значи нещо , но може и да е просто сън , както писах и аз съм имал един подобен ама не сам гей :) АЙДЕ КЪСМЕТ В ЖИВОТА

Krem4eto
06-11-2006, 15:48
Значи наскоро едно момиче ми каза че ме е санувало че сме се прегръщали и целували в неините сънища.Какво ще ознчава това? За съня имам предвит дали ме харесва?

Точка 7 от правилника!
Благодаря!

Шегуваш ли се?!Разбира се че те харесва!!!УСПЕХ!

ycMuBkaTa
06-11-2006, 15:55
Предполагам, че те харесва ;)
И аз като си харесам някой, не пропускам да вметна как съм госънувала (нищо, че почти никога не сънувам). Женски трик понякога :mrgreen:

LoVe_RuSlAn
06-11-2006, 16:07
логично е че те харесва ова е вид намек все пак ние не си избираме какво да сънуваме и сънувам най различни неща от всекидневието си и тя може да сънува много хора ама едва ли всеки ден ще ходи да им казва теб те сънивах целувахме се и...така че 100% ова или вид намек или те харесва то я ясно това!!!

White_Shadow
06-11-2006, 16:19
Това че ти е казала,че те е сънувала не значи нещо тооолкова голямо.Може да ти го е казала но ти от де си сигурен че е вярно?Или пък може да ти го е казала за да види какво мислиш по въпроса...целувки прегръдки,гушканици-може би те харесва обаче не го приемай за чиста монета-ние жените понякога казваме такива неща,за да накараме момчето (мъжът),когото харесваме да се почувства желан,харесван,специален дори :).

06-11-2006, 17:15
az sunuvah gadjeto si predi dva dena a ot 1 mesec bqhme gadjeta a tq dbes mi kaza 4e kusame :smt010
taka 4e ako v sunq nepravite nishto interesno kato celuvki ili neshto dr..
zna4i sunq ozna4ava KRAI!!!!!!!!! [-X

cskamoni4ka
06-11-2006, 17:17
100% те харесва :)

White_Shadow
06-11-2006, 17:33
100% те харесва :)

Напротив-това може да означава че тя не иска да има с теб нищо повече освен прегръдки и целувки.

Освен това-тя в очите ли ти го каза или по интернет?Има голямо значение.

navits
06-11-2006, 17:37
ako imash predvit men
mi go kaza v neta

White_Shadow
06-11-2006, 17:42
ako imash predvit men
mi go kaza v neta

Имах предвид създателя на темата а незнам дали това си ти.А когато сте се виждали,тя казвала ли ти е такова нещо?Ако ти го е казвала в очите-имаш основание да й вярваш.

missito_
06-11-2006, 18:32
ako imash predvit men
mi go kaza v neta
Абе в нета можеш да си лъжеш и да си гожориш секви глупости.и аз обичам по нета да флиртувам.не е ли си на живо....

Kremana
06-11-2006, 19:05
Може да си е мислила за теб нещо преди да заспи... и затова да те е сънувала.
Може да е влюбена в теб и именно за това да сте се целували и прегръщали в съня.
Може съвсем случайно да те е сънувала..защото ако всъщност те харесва едва ли лесно би събрала кураж да ти каже!
Може да те харесва , да ти прецени реакцията след като ти каже и...ако е била задоволяваща, може да чакаш следващата стъпка от нея!
И други неща може, ама не се сещам з атях в момента :wink:

navits
06-11-2006, 19:09
ako imash predvit men
mi go kaza v neta

Имах предвид създателя на темата а незнам дали това си ти.А когато сте се виждали,тя казвала ли ти е такова нещо?Ако ти го е казвала в очите-имаш основание да й вярваш.

дано да ме льже и утре да ми каже нещо др. :)

navits
06-11-2006, 19:10
ako imash predvit men
mi go kaza v neta
Абе в нета можеш да си лъжеш и да си гожориш секви глупости.и аз обичам по нета да флиртувам.не е ли си на живо....

надявам се да си права :cry:

mocinka
06-11-2006, 19:15
Един сън не значи нищо.Аз може да сънувам как флиртувам с човек,който не мога да понасям в "реалния" живот.Тва не значи че умирам да съм с него и съм лудо влюбена!Може да съдиш по това дали едно момиче те харесва по разговорите си с нея,по поведението й,жестовете,погледите...Но не и по някакъв сън :wink: съгласна съм

POLA^_^
06-11-2006, 19:17

Точка 7 от правилника!
Благодаря!

Шегуваш ли се?!Разбира се че те харесва!!!УСПЕХ!
и аз така мисля...няма логика да му го казва иначе.... :-k