Влез

View Full Version : Moderated: На 16 съм. Как да си хвана гадже?

ss
06-09-2006, 15:11
zdraveite.ami problema e 4e sum na 16,a o6te si nqmam gaje :( ne mislq 4e sum grozen,kazvali sa mi 4e sum sladuk.e ne sum i koi znae kolko hubav.ta dosega nikoga ne sum imal gaje.daite ideq kak da si hvana.tuka v kvartala ima dosta hubavi momi4eta,no ako po4na da svalqm nqkoq sigurno 6e mi se izmee v liceto,za6toto nqmam nikakuv opit v taq rabota.zagovarql sum momi4eta po ulicata,no efekta e nulev.rejat me mnogo grubo :cry: daite suvet kak da si hvana gaje pls.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

bulgarche
06-09-2006, 16:52
"Единственото решение е да бъдеш с момиче, но това разбира се няма да стане, защото си отчаян"

Black_Witch
06-09-2006, 17:05
zdraveite.ami problema e 4e sum na 16,a o6te si nqmam gaje :( ne mislq 4e sum grozen,kazvali sa mi 4e sum sladuk.e ne sum i koi znae kolko hubav.ta dosega nikoga ne sum imal gaje.daite ideq kak da si hvana.tuka v kvartala ima dosta hubavi momi4eta,no ako po4na da svalqm nqkoq sigurno 6e mi se izmee v liceto,za6toto nqmam nikakuv opit v taq rabota.zagovarql sum momi4eta po ulicata,no efekta e nulev.rejat me mnogo grubo :cry: daite suvet kak da si hvana gaje pls.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

Ем да ти кажа малко момичета на ниво биха се спряли на улицата да флиртуват с някой непознат.Не мисля,че проблема е в това,че си грозен и т.н. За всяко гърне си има поне 1 похлупак :lol: Явно просто действаш прекалено плахо.Няма защо да се притесняваш,че някоя би ти се изсмяла.Мисля,че на всекиго се е случвало ПОНЕ веднъж в живота.Бъде по-самоуверен и ще видиш как ще почнат да кълват. :lol:

MiRaCuLiXbb
06-09-2006, 17:13
"Единственото решение е да бъдеш с момиче, но това разбира се няма да стане, защото си отчаян"
:smt005

the^one
06-09-2006, 17:19

Спрайт-живота такъв какъвто е!

По темата.Отиваш на диско или бар и си намираш някое момиче.Мисля ,че свалките там са най-успешни.Стискам палци!

white_chik
06-09-2006, 17:20
едва ли наистина ще си хванеш гадже,като почнеш да флиртуваш с нея на улицата.Опитай да се сближиш с момичетата от квартала и от даскалото ти-НЕ ВЕДНАГА ДА ПОЧНЕШ ДА ГИ СВАЛЯШ,ами първо се опитай да намерите некъв общ език,разбери какво харесват,ходете заено някъде и като си харесаш некоя определена (не бъди прекалено претенциозен,все пак си прецени възможностите)почваш да дейсктваш.Няма смисъл да те съветвам да използваш некви тъпи заучени фразички от сорта на "болеше,когато падна от рая" или нещо такова.Просто ще ти дойде отвътре.УСПЕХ

strawberry1988
06-09-2006, 17:28
mi otiva6 na disko,zapo4va6 da se dviji6 s komanii,stani po otarkan i ne6tata 6te se polu4at

The~Sk8er~Girl
06-11-2006, 11:29
Hahahahha gadje da ne se hva6ta taka ot ulicata we :-D

mocinka
06-11-2006, 11:54
Мили4ък парво си харесаи моми4е и се опитаи да я спе4елиш и да тръгне6 с нея желая ти много късмет :)

CVETELLINA
06-11-2006, 12:19
хах какво е тва гадже дето искаш да си го хванеш така от улицата?! :roll:
Сега по темата мисля,че трябва да излизаш повечко с приятели ала бала по кафета,дискотеки,все ще се запознаеш с някое момиче,с което да си допаднете
P.S най-важното :arrow: само се дръж естествено пред момичетата,не да почнеш да се правиш на голям играч,защото тва не ни се харесва много(е поне на мен де :-D )и това е общо взето:)Успех :wink:

summer_04
06-11-2006, 12:59
emi izizai s priqteli we moi 4ovek,a ako taka ne stane vij nqkoi macka ot tvoq klas!:D

`Death`Whore`
06-11-2006, 13:00
ЕЕ, аз на 16 за пръв път се целувах и чак на 18 имах истинско гадже. Какво се оплакваш!