Влез

View Full Version : Е,какъв продукт за коса да използвам? :(

06-09-2006, 21:38
Здравейте.Имам ужасни проблеми с косата си.Немога да й придам форма :( "Мека" е такава и никъкъв фиксиращ продукт не се задържа на нея.Ползвала съм какво ли не-пяна(Shwartzkoff,Intesa)ама вместо да успея да си направя обем или да си я начупя,става някаква бухнала и стояща накъдето си иска.Имам кристали,ама не ги изпозвам.Единствено се харесах като ме исуши фризьорка,ама аз посмъртно немога да се изправя така.Някакви съвети?Само да кажа,че смятам,че достатъчно я подхранвам с маски,ама незнам кво и става :cry:

dan dan dan
06-09-2006, 21:46
Доколкото разбрах въпроса ти,искаш да и придадеш обем.Значи след баня като си сушиш косата си наведи главичката надолу и суши,така ще има повече обем,също така използвай кръгла четка.Така смятам аз,пробвай ако не стане се консултирай със фризиорката.:)

06-11-2006, 08:12
А за чупещи се(подвиващи) се краища?Нищо не ще да ги задържи

IKisseDAGirL
06-11-2006, 14:24
пробвала ли си вакса за коса? и аз имах същия проблем, обаче сега си я правя с вакса и се начупва много добре, а и не трябва да изразходвам много :) само че си вземи или такава във вид на спрей, или във вид на балсам, само да не е като гел, че така е супер мазна и изобщо няма ефект

P.S. като си намачкаш добре косата с ръце, я вържи отгоре на кок и я остави да пооседи известно време така
след тва я пускаш и готово :mrgreen: