View Full Version : kum mom4encata:)
Sladkoto_Barbie
06-09-2006, 21:45
Ami to vaprosa sigurno 6te vi se stori tup,ama az 6te go zadam 6toto imam nujda ot malko razbirane i moje bi pomo6t ot predimno mujkata auditoriq :wink:
Ta taka.....mi s moq priqtel ve4e nesme zaedno(pri4inata za razqlata ni e adski glupava no tva e druga tema),no az smqtam 4e se obi4ame o6te.Az go obi4am mnogo i mislq 4e i toi ima silni 4uvstva kum men.I az mnogo se mu4a,lipsva mi mnogo,pla4kam po jenski :wink:
I bih iskala da pitam mom4encata kak prejivqvat te razdqlata sus 4ovek koito obi4at (az se nadqvam 4e toi me obi4a o6te)
Bih iskala da znam kakvo pravqt,mislqt li za vaprosnoto momi4e....dali i te kato nas (makar 4e sa muje) pla4at i izjivqvqt razdqlata taka tejko kato nejniqt pol.Prosto iskam da vidq kakva e razlikata vuv ustroistvoto na psihikata m/u M i F-4etata.
Emi nadqvam se 4e sum se izrazila to4no i 4e mom4etata ot foruma 6te mi pomognat :) :wink:
WILD__BOY
06-09-2006, 23:28
1. Порастни малко и тогава използвай силни думи като любов.
2. Ако те е обичал, няма да те забрави туко така и то за глупост, тичай при него да се с сдобрите!
e_l_i_z_a
06-10-2006, 06:37
Ако сте се обичали истински( :D ),нямаше сега да сте разделени.Няма смисъл според мен да ходиш при него.Ако той в момента иска да е с теб,ще ти го покаже по един или друг начин.За да не се чудиш какъв,ще ти кажа няколко възможни:
1.Пише ти смс-и да се сдобрите
2.Възможно е да те известява за настоящите си гаджета,които в 80% от случаите са плод на измислицата и егото му...
3.Просто идва и ти се "обяснява в любов"(слагам го в кавички,защото ми звучи смешно :D :D :D )
4.Изглежда тъжен и е сам.
Ако е 1,3 или 4(само че за 4-тото трябва 100% да си убедена,че е заради тъжен заради теб!),тогава отиди при него и се съберете отново.Ако е второто,значи не те заслужава.
Ако не ти се обажда-всичко е прозрачно и пределно ясно на 100%-Той просто не те иска.И ти не трябва да му се сърдиш,нито да му се обиждаш,нито да тъжиш,все едно е настъпил края на света.Просто го приеми като някакво си ежедневно събитие и продължи напред \:D/
Съгласна съм с написаното от e_l_i_z_a. Само искам да добявня нещо. Ще ти препоръчам една книжка. Казва се "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" от поредицата "Новата ера в общуването". В България е издадена от Ciela. Много е хубава и макар да звъчи смешно заглавието е много полезна за междуполовото общуване. Ако я прочетеш ще научиш много за момчетата (съответно и за това как преживяват разделите и др. подобни) и за самата себе си :)
Е добре ве то е логично човек да плачи за някого, с когото е бил независимо дали е бил влюбен или не. Човек понася раздялата с едно същество от др пол и като знае, че повече няма да го има, го боли сърцето от тая мисъл. Може и да не прави тези по горе споменати неща, защото той си мисли, че не искаш да го виждаш/чуваш повече. Направи ТИ първата крачка. Не е опасно, просто трябва да види, че ти още го искаш. Едно момче когато е самотно и зарязано (особенно ако е от любовта му) ще бъде тъжен най малко 1-2 месеца.
Значи не говоря за всички момчета а спецялно за мен!Значи при мен много тежко го преживях обаче вече съм по-добре и винаги дори когато току що съм спрял да флиртувам с неква там се сещам за Нея!И понякога се питам дали и тя се ссеща за мен докато е с друг!
Надявам се с моя отговор да опознаеш достатъчно добре М психика :smt012 !
Sladkoto_Barbie
06-10-2006, 12:31
Mersi mnogo za otgovorite :wink:
I az mislq 4e ako me obi4a (toi e vinoven za razdqlata) toi 6te napravi kra4kata.Ama puk taka se polu4ava edna bezkraina krienica.
Az prosto iskam da razbera kak se 4uvstva bez men i zatova pitam mom4etata kak izjivqvat edna razdqla sus obi4an ot tqh 4ovek
Iskam da znam kak minavat dnite mu bez men,i kak 4uvstva lipsata mi
6te se radvam ako ima o6te mneniq
hohohohoo za malkte pi6lenca na golemite mom4enca ,abe pi6lemeta qko vi se qzdqt kaki4ki aa ? 6toto qko ste za4ervili patetata? samo za 4ukane mislite haaaaaahaaaaahhaaaaa
evanescence_fen4e
06-10-2006, 12:57
1. Порастни малко и тогава използвай силни думи като любов.
2. Ако те е обичал, няма да те забрави туко така и то за глупост, тичай при него да се с сдобрите! така е
Sladkoto_Barbie
06-10-2006, 20:45
Sigurna sum v 4uvstvata si i s pravo izpolzvam dumata "lubov" :wink:
A vtoro,i az si misleh da si opravim otno6eniqta,no nali toi oburka rabotata,v kraina smetka toi napravi ne6tata taka,taka 4e se nadqvam 4e toi trqbva da me potursi i da zadviji ne6tata
Tova 6te bude edin vid merilo za "lubovta "mu-ako e istinska 6te me potursi(pone taka si obqsnqvam az) :wink: