View Full Version : !!!!!ZA PEDOFILITE!!!!!
kateto^^
06-10-2006, 09:27
taka!ey sq otgovorih na edna tema za nqkuf deto si ima priqtelna na 12 i q ebe,oba4e kazva 4e mu bila mnoo tqsna!emi kajete sega tva ne e li pervezno???/rituri4en vupros be6e tva,nqma nujda da otgovarqte/kak moje da se ima6 za golqm,porasnal i razumen 4vek,sus smislen jivot kato se proqvqva6 kato pedofil?ne mi pre4i tva 4e hodi i pravi seks sus po-malka-ama tq e SAMO na 12!za mene e dete...neznam vie ko mislite...
summer_04
06-10-2006, 09:29
emi na 12 i da mi pravi sex ,prosto ne go razbiram tva ,a tozi koito go pravi s neq e izvraten!
Luciferian
06-10-2006, 09:32
12 годинки наистина звучи шокиращо.
И сега какво правим?
Теглим една яка критика и на двамата, а те? Той ще продължи да чука лапета, а тя ще си остане малка курветинка. И ние тука ще си трошим клавиатурите без никакви последици. Няма смисъл. Оставяй ги да се спасяват сами и да не ти пука.
ne`znaina
06-10-2006, 09:34
само като чета и оставам без коментар.. ](*,) ми то няма кво да се кажи .. тва си е техния живот да се оправят..никой нищо не можи да напраи освен те... :-k
Neko_Dream
06-10-2006, 09:35
Да и понеже, тук повечето сте разлини? Айде кажи ми на колко ти е гаджето? Я, бил пълнолетен.. "ма това е различно, ние се обичаме"
Страшно се дразня на такива изказвания... кат от толкова малки се обичат, защо не се женят бе? Нали това е целта на брака... "аа, още съм малка" ... еми много ясно, какво ще правиш със някакъв дет е 5 години по-голям от теб?!
А педофилията си е просто някаква си там тенденция... или и аз нз точно. Има момичета на 12 дето не изглеждат като съученичките си, но има и такива които са си просто малки... "била ми тясна" , е дреме ми баси... нали ти си големият с големият, еби я повече, за да се разшири... баси и ламерите...
Педофилията се наказва от закона! /както и страшно много други неща, които младото поколение прави/ !
WILD__BOY
06-10-2006, 09:35
Изказвал съм си мнението хиляди пъти - дразнят ме и то не само 12 годищните, а и 14 - 15 годишни дето ходят с мъже на по 30 години. Смешно е за мен.
А и ти вземи да пишеш на кирилиза а??!!!!!! Имаш и онлайн кирилизатор ама на кой му пука
RoyTheReaper
06-10-2006, 09:47
не знам коя е темата, ама дали не е била ебавка? повечето в които става въпрос за секс на 12-13 са такива и целят скандализирането и възмущението на моралистите във форума.
по темата: на 12 не е време за секс, защото детето не е узряло нито физически нито психически. ако разликата мяжду партньорите е по-голяма от 5 години и момичето не е още в пубертета, това се вписва в дефиницията за педофилия в психологията. ако момичето е под 14, а момчето над 18, сексуалните им действия са незаконни.
само като чета и оставам без коментар.. ](*,) ми то няма кво да се кажи .. тва си е техния живот да се оправят..никой нищо не можи да напраи освен те... :-k
Е, хайде стига с тия 12 годишни простотии, разберете, че ви лъжат ;)
На 12 никой няма да тръгне да прави секс доброволно ;)
Лек ден.