PDA

View Full Version : Obyrkana sym...

Slave4You
06-10-2006, 09:17
зна4и,харесвам едно мом4е мн.с него си 4атим.всъ6тност ве4е съм писала в този форум за този проблем само 4е по разширено и вие категори4но ми казахте да го остая.ми така и напраих.излязох от си4ки канали в които влиза той за да не го виждам.старах се и да не го виждам ли4но.цялата работа е 6тот той си има6е гадже и за тва.Но скоро разбрах 4е са скъсали...ест,колкото е гадно да зву4и,аз се радвах.отна4ало веднага ре6их пак да вляза в каналите и да си 4атим и може да ми се усмихне и на мене късметът.но после се замислих:добре,но ако пак ни6то не се полу4и?ако отново се сближа с него както преди и пак се окажа разо4арована?та въпросът ми е:да по4на ли както преди да се сближавам с него,т.е. да рискувам пак да остана не6тастна или да си продължа както е сега-да се мъ4а пак да го забрая и да нямам ни6то общо с него?

Nadelina
06-10-2006, 09:27
Ne go tarsi..nedei da chatish s nego..nedei da se sblijavash s nego...nedei da pravish parvata krachka...Ako toi poiska otnovo da govori s teb togava chak mu dai shans...no ti sama ne si vdahvai nadejdi...koito moje da te nakarat da stradash oshte poveche!

miloto_girl_4e
06-10-2006, 09:28
няма смисЪл пак да го налазваш щом е скЪсал с гаджето :!:
ако той отново те иска , сам ще те намери :!:
ако не те потЪрси, еми... ще се намери някой друг, спокойно :)
момчета на този свят - много :!:
релакс, миличка и спокойно, всичко ще бЪде ОК :!: :wink:

GHz
06-10-2006, 09:30
Действай смело "Почукай и ще те ти отворят"Ако сега се откажеш от него ще ти е два пъти по-кофти!
Успех

otchaqnata
06-10-2006, 10:49
няма смисЪл пак да го налазваш щом е скЪсал с гаджето :!:
ако той отново те иска , сам ще те намери :!:
ако не те потЪрси, еми... ще се намери някой друг, спокойно :)
момчета на този свят - много :!:
релакс, миличка и спокойно, всичко ще бЪде ОК :!: :wink:

fallenka
06-10-2006, 10:58
hi aal.imam skormen problem i iskam da go spodelq puk tuko vij nqkoi mi dade savet.haresah si edno mom4e.napravih parvata kra4ka i mu pisah.i vsi4ko potrgna pove4e ot dobre.pi6ehme si vse edno sme napravo brat i sestra.no samo si pi6ehme.v daskalo vse endo ne se poznavame.az re6ih pone da mu maham kato go vidq 6toto ina4e e tapo.i toi mi otvar6ta6e.edin den oba4e bez dae stanalo ni6to-toi mi pisa 4e nqma da stane ni6to,i da zareja vsi4ko.i az nqmah drug izbor.prividno naistina zarqzah istoriqta,no...v sarceto mi ne sam.v posledno vreme osuznah ne6to,koeto e dosta stranno.dori i da go haresvam iskam da si ostanem samo fr,a kato mu go kazah toi ostkaza.prosto kaza 4e priklu4vame vsqkvi otno6eniq,dori i priqtelski.hubavo,ama ne savsem.ne6to se promeni i tova e negovoto darjanie.ve4e ne e sa6toto.gleda me nonstop i to mnog stranno,puska edni takiva pogled4eta i kvo li ne o6te.fr mi kazvat 4e opredeleno mu puka.mi ok ama az kakvo moga da napravq po vaprosa.na men mi puka ne po-malko!

sherry
06-10-2006, 10:58
Няма вечно да му бягаш подир гъза...Остави го.Както казаха,ако той има нещо към теб,ще намери начин да се свърже с теб или да се видите!Имай достойнство,а и даже да не се получат нещаат с него,не се сдухвай,не е само той на този свят

Krem4eto
06-11-2006, 17:04
Действай смело "Почукай и ще те ти отворят"Ако сега се откажеш от него ще ти е два пъти по-кофти!
Успех

~Amalia~
06-12-2006, 14:49
vij sega:ako neshto ima da se sluchi shte se sluchi.Ama neshta ot roda da vlizash v chata specialno za da mojete da podnovite otnosheniq e tupo.Kogato edno momche vidi che momicheto mu varvi zad gaza se otdrapva.mislq che trqbva da ostavish neshtata taka puk vremeto shte pokaje