PDA

View Full Version : Zashto se 4yvstvam po tozi nachin?

XXX_f
06-10-2006, 15:39
Neznam, neznam zashto trugnah s nego, mojebi me vpechetli veseliq my harakter, mojebi zaradi tova che si nqmah priqtel ot 2-3 meseca ili zashtoto vidqh , 4e toi me haresva, neznam. V nachaloto se kriehme , zashtoto toi ne iskashe da razbirat moite priqteli , 4e sme zaedno , za da ne go namrazqt dymite mu bqha "idva nqkakuv i vzima nqi-gotinata macka v kompaniqta, mn e tupo tova".Az ne izdurjah , pisna mi ve4e da se kriq iskah vsichki da znaqt i sled 5-6 dni go nakarah da kajem na vsichki.E kazahme im i nqkoi reagiraha mn stranno :| , vsqkash "kak shte se hvanesh s tozi ma". Lsed 1 sedmica i az se zamislih za tova , zashtoto ve4e zapochnah da vijdam loshite ka4esva v nego, durjeshe se adski selski, ako my kajeh neshto lichno toi go povtarqshe nqkolko dena i si rpave6e bazik s tova.Edin put shtqha da nabiqt edin moi poznat i az super mn se strestnah i my se obadih da doide vednaga tam kudeto bqhme.Na sledvashtiq den toi me bazikashe za tova che sum my se obadila i sum kazala da doide vednaga.Predi 1 sedmica, samo chakah da mi svurshi cikula i da pravq sex s nego za 1-vi put, no toi postoqnno govoreshe za tova , koga 6te mi pusnesh i nqkakvi takiva i na men mi stavashe mn tupo , zashtoto to ne e da se ugovorish koga 6te pravish sex , a stava spontanno.Taka i nepravihme sex. Drugoto, toi svurshvcashe rabota v 23:00 nqkude daje i ponqkoga po kusno , nqma pochiven den i samo ve4erno vreme se vijdahme, az sushto hodq na rabota i kogato sum 1-va smqna ne izlizah ili ponqkoga izlizah , no za smetka na tova nemojeh da se naspivam kakto trqbva i cql den na rabota mi be6e sunlivo.Poslednite 2-3 dni , osetih sushto , 4e e ne4istopluten.I go zarqzah , snoshti.Toi kaza , 4e ni6to my nqma ,no az znaeh , 4e sum go naranila mnogo, toi mnogo me obicha, a az nego -ne. sled tova mi kazaha , 4e e plakal, karal e kolata super bqsno , a toi e mn primeren shofior i nikoga ne kara taka.Chystvam se kofti , zashtoto e dobur 4ovek.Molqvi kajete si mnenieto iskam da razbera vie kak bihte postupili v tozi sluchai , posuvetvaite me ne6to

p.p. izvinqvaite , 4e vi zanimavam s moite li4ni problemi :lol:

djigi
06-10-2006, 15:54
Много е неприятно да бъдеш с някого от съжаление. Правилно си постъпила. "Само напред и нагоре"

06-10-2006, 16:09
Казваш,че е добър човек,но в същото време ни създаваш лошо впечатление,като изпъкваш недостатъците му, лошите му черти и негативното отношение на хората от твоята компания за него ...
Точно тези лоши черти и недостатъци са виновни за радялата ви.
Щом си го скъсала заради тях,значи не си го обичала достатъчно.Ако искаше да си с него,вероятно бихте поговорили за държанието,за нечистоплътността и за другите работи.И както написа djigi,неприятно е да си с някой,заради съжаление.Не може да бъдеш с някого,когото не обичаш и не трябва да се чувстваш виновна затова.Ако те обича,ще те разбере!

SeXyTo_f
06-10-2006, 16:51
не оставай с него защото го съжалиаваш, после ти ще страдаш...ако не го обичаш...няма смисъл да си с него...но добре трябва да си помислиш какво точно чувтваш към него, защото ако се окаже, че го обичаш...мн. ще ти е кофти след това...

Slave4You
06-10-2006, 17:52
аз ли4но мн мн не разбрах:казва6 4е е добро мом4е...но съ6тевременно говори6 колко гадно и селски се е държал?а ина4е-ти самата каза 4е съжалява6 4е си тръгнала с него първона4ално-и 6том си го срязала не6тата са ясни.из4акай да види6 как не6тата 6те продължат...но според мене,както описва6 поведението му,добре 4е сте скъсали.От твоите думи разбирам 4е той е имал доста неприятен характер-тогава трябва да събере6 сили и да го остай6-недей да бъде6 с него от съжаление 6тот накрая ти 6те си тазки която 6те остане наранена

Brrrrrrrrrrrrr
06-10-2006, 18:15
Много е неприятно да бъдеш с някого от съжаление. Правилно си постъпила. "Само напред и нагоре"
И аз съм на това мнение. Бъди с него само ако го обичаш! :wink:

sherry
06-10-2006, 18:15
Няма за какво да си с него,след като не го желаеш.Правилно си постъпила като си скъсала с него.Но мисля,че просто не си искала да бъдеш с него,ако имаше силни чувства,щеше да преглътнеш нечистоплътността и подигравките и да му помогнеш да се поправи.
Насила връзка не се гради.Страда,но ще му мине,по-добре така,отколкото да го лъжеш

_M1rkA6t0_k0tI_
06-10-2006, 18:36
наистина е мн кофти да ходиш с някой от съжеление аз така сбърках и ходих пак с един 2 дена от съжеление и му казах че просто не мога така че просто вече не го обичам и че искам само пrиятели да бъдем нищо повече .той и до ся не спира да ме обича ,но аз не мога да ходя с нeго казaх му го не веднъж ,мисля че е най добре да говориш с него и да му кажеш нещата заради които си скъсала с него дето те базика и т.н. и да се промени малко ,защото не е мн приятно на никого и че така отблъсква хората около себе си и може да се промени малко или мн пък после квото стане и аз имам сега същия проблем с ходенето моя не иска да ходим публично щото е на 17 и го базикат всички от класа му че ходи с по малки ,което е нормално ,но щот съм съм на 13 почти 14 и вече е ме нз си кво .вече и аз не издържам и искам и аз да говоря с него както ти си говорила с него :) :-) :D :lol: мисля че така е най добре кажи му лошите и добрите страни ,които виждаш в него, започни по добре с добрите :) :lol: :D :РрРр~ {}{}{}

white_chik
06-10-2006, 18:52
И да е най-страхотният човек на света щом не го обичаш не трябва да си с него.Няма по-лошо нещо от това да бъдеш с някого от съжаление.Постъпила си абсолютно правилно

Labelle
06-10-2006, 18:55
Изясни си чувствата - мисля, че не ти е толкова безразличен, а просто си ядосана заради държанието му и си объркана заради това, което са ти говорили хората от компанията ти. Гледай да не съжаляваш след месец-два заради това скъсване.

He3HauKa
06-10-2006, 19:01
Postypila si pravilno Oshte po naranen shteshe da e ako go lajesh che go obichash i samo ot sajalenie si s nego... Davai napred i uspeh :wink:

strawberry1988
06-10-2006, 19:58
postupila si mn dobre,6tom ne iska6 ne budi s nego na sila ili ot sukajenie,a za haraktera mu ne moje da se preceni mn pravilno,za6tot ti iztukva6 pove4e lo6ite mu ka4estva

Krem4eto
06-11-2006, 17:59

LP_girl_14
06-11-2006, 18:06
Когато си решила да си с един човек трябва да те свързват силни чувства,любов,тръпка,а не състрадание или съжаление.Може даден човек да е най-добрия на земята,да има много качества и т.н.,ано ско не е способен да ти разтупка сърчицето няма защо да сте заедно.наистина постъпила си правилно и няма защо да се чувстваш виновна.По-добре да е наясно с чувствата ти отсега,отколкото след врме момчето да разбере истинската причина,поради която си останала с него.Уверявам те,щеше да го боли двойно повече.Така че,не гледай миналото,а живей в настоящето и се бори да си истински щастлива в бъдещето,с човек който ще обичаш истински :!: