Влез

View Full Version : edno typo lqto

sunny_girl16
06-10-2006, 21:17
Nqmam gadje ...I to ot dosta vreme i mi e super typo...tva lqto 6te se pobyrkam napravo ...nqma da xodq na more.........tc samo az li se chuvstvam taka? mn mi e kofti

ycMuBkaTa
06-10-2006, 21:26
Ние трудно ще ти помогнем...Гаджето ли е най-важното нещо, че да си прекарваш добре времето? Има хиляди начини за забавление...Излизай насам-натам и все някой някъде ще те чака...Това, че си без гадже не значи, че си сама и единствената в целия свят и трябва да тръгнеш да се тръшкаш.
Животът е изпълнен с какви ли не емоции, така че горе главата ;-)

white_chik
06-11-2006, 07:21
И аз нямам гадже от няколко месеца и въпреки това в момента се чувствам по-щастлива от всякога.гаджето не е така,само за да кажеш,че имаш гадже,все пак трябва да има и некви чувства.Има толкова много неща,с които можеш да си запълниш времето,особено лятото.Не го превръщай в трагедия,освен това не се знае,утре на улицата можеш да срещнеш най-срахотното момче на света :wink:

sladkoto_neli
06-11-2006, 07:52
не се отчайвай се не е сваршил света като нямаш гадже.това не е най важното.и аз си нямам но все пак през лятото най лесно се намира.така че гледай по весело на нещата щото лятото е за това да се веселиш.аиде по весело го карай.

WILD__BOY
06-11-2006, 07:56
ИООоооО малка ревла без батко който да я пляка. Я си събирай партакешите и марш на село да ринеп тор.
Кво и аз няма да ходя на море. И с гаджето няма да съм цяло лято. И кво толко?! Нема се срине света. Ай сиктир от мрънкли и пикли. Има къде къде по-важни неща от тва да си търсиш гадже.

Frank_Lampard
06-11-2006, 09:22
Преди да намеря сериозна връзка, винаги съм целял през лятото да съм без гадже, за да мога да се забавлявам повече. Ако ти е прекалено самотно обаче, вместо да се затваряш у вас излизай и рано или късно ще го намериш O:)

sexy_macka
06-11-2006, 09:24
Moga da ti kaja samo che ot edna strana shte ti e hubavo,no ot druga tova si e zaduljenie...Ti trqbav da islisash s nego da se suobrasqvash i s nego...Zatova ima i priqteli > Izlez s tqh,nima s tqh prekaranoto vreme nqma da e syper ??? :-k

Sladkoto_Barbie
06-11-2006, 11:34
Gadjeto dale4 ne e nai-vajnoto :wink: .Ima6 priqteli-te sa zatova da se zabavlqvate.Ne se tiuhkai,ami nali znae6-
"usmihvai se dori kogato ti e tujno,za6toto nikoga neznae6 koi 6te se vlubi v usmivkata ti" :wink:

Man in Black
06-11-2006, 11:37
Защо бързаш да имаш гадже? Не се ли чустваш добре сред приятелите си? Скоро ще се убедиш че от гадже няма полза - по хубаво от добри приятели няма! :))

поздрави :oops:

res5ect ~ CraZy mEn & CO.
[res5ect@abv.bg]

HeCu®
06-11-2006, 13:55
ИООоооО малка ревла без батко който да я пляка. Я си събирай партакешите и марш на село да ринеп тор.
Кво и аз няма да ходя на море. И с гаджето няма да съм цяло лято. И кво толко?! Нема се срине света. Ай сиктир от мрънкли и пикли. Има къде къде по-важни неща от тва да си търсиш гадже.
Съгласна съм, ама пич, мноо псуваш ве братче! :D

Смехурка
06-11-2006, 14:29
Много по-готино е лятото без гадже!Никой не ти държи сметка с кой си на плаж,с кои приятели ще излизаш...Така че погледни оптимистично ей!Гаджето не е всичко ;)

LP_girl_14
06-11-2006, 14:40
1-во има време(дори и малко,може да си намериш гадже
2-ро тва да имаш гадже не е най-важното за да бъдеш щастлива
3-то ще имаш свобода
4-то кво като не ходиш на море?
5-то на басейна също може да се отдадеш на флиртове и да поплуваш малко
6-то трябва да се постараеш да гледаш нещата и от добрата им страна,не да се оплакваш
7-то това как ще си прекараш лятото си зависи само от теб
8-мо успех :wink:

ATAKABG
06-16-2006, 11:06
лигло малка,аз това лято ще имам кандидатстудентски изпити,трябва да си търся и бачкане,а ти си седнала да ми ревеш,че ше ти е скучно лятото :?

Nadelina
06-16-2006, 11:24
Nqmam gadje ...I to ot dosta vreme i mi e super typo...tva lqto 6te se pobyrkam napravo ...nqma da xodq na more.........tc samo az li se chuvstvam taka? mn mi e kofti :smt010
I az !!! Ako tfa te uspokoqva.. Oshte po malko che sam vlubena i edinstvenoto neshto za koeto mi puka e toi.. A toi ne me shte :) No..jivot !

seksi_kote_f
06-16-2006, 11:35
Ne i az sum taka vsi4ko moi fr sa na rabota po cql den i az 6te utka4a sam i bez gadje:(

Nadelina
06-16-2006, 11:45
Mi are togava da izlizame zaedno ? :mrgreen: :mrgreen:

06-16-2006, 12:21
ne si sama,az syshto sym taka.mojem da si napravim forum na samotnite macki.na men mi e trudno,zashtoto priqtelkite mi imat gadjeta,kanqt me da izlqza s tqh,ama kakvo da pravq.kato trygnem i te zapochvat da se celuvat,az na suho.ama vse nqkoi den shte doide i nashiq kysmet.da ne se otchaivame. :roll: :wink: 8-[ ::: :mrgreen:

^FaiNt^F
06-16-2006, 12:26
Da ti iam i porblemite :lol: emi izlizai s priqteli be, zapi6i se na nqkoe drugo kurs4e-po tanci, nqkoe sport4e....abe znam....bih kazala nqkoi ezik nai-dobre...ama taka kato te gledam 6e revne6 4e trqbva prez lqtoto ezici da u4i6 :mrgreen: aide malko po-vedro....nqma umreli o6te ot takova ne6to :roll:

svetla_88
06-16-2006, 12:59
че гадже ли трябва за да си прекараш яко?НЕ
мога да ти кажа че аз като бях по малка също се измъчвах когато нямах а другите имаха .бях по срамежлива
но най беше яко с флиртовете които когато си ги спомняма как съм ги вартяла как съм била приятелка само с момчета това ми е останало като скъп спомен
и не е нужно да мислиш за момчета... просто излизай с приятелки ходи си ако не на море еми басейн
според мен тва не е проблем :smt006

06-16-2006, 17:08
лигло малка,аз това лято ще имам кандидатстудентски изпити,трябва да си търся и бачкане,а ти си седнала да ми ревеш,че ше ти е скучно лятото :?
Абсолютно! И аз съм така.
До авторката - да ти имам проблемите!!!

Krem4eto
06-21-2006, 09:19
Nqmam gadje ...I to ot dosta vreme i mi e super typo...tva lqto 6te se pobyrkam napravo ...nqma da xodq na more.........tc samo az li se chuvstvam taka? mn mi e koftiХммммм и аз май така ше е!!!

SuMmEr_F
06-21-2006, 09:26
Е кво толкоз,че нямаш гадже ами ще си намериш ;)

FiRe_LaDy
06-21-2006, 10:15
Ehee ti pak.Q po veselo.Kakvo ot tova che nqmash gadje?Dori moga da ti kaja che ot edna strana shte se chuvstvash po dobre.Shte hodish po kuponi s priqteli,po baseini,razhodki.Kvo poveche.Pyk tva za moreto - spox ne si edinstvena.Tolkova mnogo hora nqma da otidat.
Ne ti trqa gadje.NAli imash priqteli.Izlizai s tqh i ne misli za tova che nqmash gadje.Aide i po veselo gledai na neshtata. :wink: :smt019

iiirish
06-21-2006, 10:38
гаджето и плажа не са най-важните неща. за какво тогава са ти приятелите, с които спокойно можеш да си ходиш нагоре-надолу и в града. дори скучните улици не изглеждат толкова отчайващо познати щом си със страхотната компания на обичаните приятели :D

ziky
06-21-2006, 10:50
Не се бой и аз няма да ходя на море....споко...а за гаджетата-ще ги намериш...споко за сичко си има време :)

NeSTa_86
06-21-2006, 11:11
лигло малка,аз това лято ще имам кандидатстудентски изпити,,а ти си седнала да ми ревеш,че ше ти е скучно лятото :?И аз ;(

eXciTiNg-BabY
06-22-2006, 11:24
po spokoino be 4ovek za nqkoi tva pak moje da e vajno za tebe kato ne e \:D/ az mislq 4e lqtoto e sezon v koi ne ti trqq seriozen priqtel samo za po nqkolko dena i aide ka6 :P :P no az sam sigurna 4e 6te si nameri6 ne se pritesnqvai :wink: pak za tva 4e nqma da hodi6 na more ami nali ima baseini we s tqh 6te se ute6ava6

bob_marley
06-22-2006, 11:39
A az kvo da kaja kato choveka koito obicham(skate_warrior) se kolebae mejdu men i nqkva pikla (skeit4eto_f)...Nikak ne e 4esten toq svqt EI

ziky
06-22-2006, 11:42
A az kvo da kaja kato choveka koito obicham(skate_warrior) se kolebae mejdu men i nqkva pikla (skeit4eto_f)...Nikak ne e 4esten toq svqt EI

Остави го да избира момичето което най много обича....но сам....не се прави на това коеот не си за да му привлечеш вниманието....нека те хареса такава акквато си!

playful_baby
06-22-2006, 11:54
1-во има време(дори и малко,може да си намериш гадже
2-ро тва да имаш гадже не е най-важното за да бъдеш щастлива
3-то ще имаш свобода
5-то на басейна също може да се отдадеш на флиртове и да поплуваш малко
6-то трябва да се постараеш да гледаш нещата и от добрата им страна,не да се оплакваш
7-то това как ще си прекараш лятото си зависи само от теб
8-мо успех :wink:

SAGLASNA SAM !!!

bob_marley
06-22-2006, 11:59

Остави го да избира момичето което най много обича....но сам....не се прави на това коеот не си за да му привлечеш вниманието....нека те хареса такава акквато си!
Da be pich qsno mi e prosto mi e adski mychno...6e se opitam da se uspokoq

06-23-2006, 17:37
Hmmmm...4etq taq tema iiii.....vsi4ko tova me navede na mn kofti misli. :smt009 Ostava mn malko do lqtoto a az nikvi plAnove.Edinstvenoto,koeto znam e,4e vsi4kite mi priqteli zaminavat vseki za razli4no mqsto,koi s gadjeto si,koi s tozi deto se nadqva da stane gadje,a az ostavam bukvalno sama.More mi e pove4e ot qsno,4e nqma da vidq.Ujas :smt017 Tuk nqkoi razpravq6e,4e nikoi ne bil umrql pt tova e qvno az 6te sym pyrvata.Pyk i nqkva rabota dali 6te namerq...o6te ne sym po4vala da tyrsq.Napravo zemam se pla6a.Abe ot edna strana imam 4uvstvoto,4e tova 6te e nai-qkoto mi lqto,ot druga razumno poglednato perspektivite sa pla6e6ti. :smt012 :smt013 Nz kvo 6te stane offf taq sedmica mi be6e super qko i vyob6te ne se se6tax za lqtoto.Ama sega kato gledam taq tema i se sduxax 6toto naistina ima za6to.
:shock:
Eiii ako tva te uspokoqva sym mn po-zle ot teb. ](*,)
Aidee 4ao ot men. :smt015 :smt006 :smt006 :smt006

Axxxel
06-23-2006, 17:57
"Нещата не са нито добри, нито лоши, а самата мисъл за тях ги прави такива.Ако наистина не виждаш изход...огледай се за вход..."
Пробвай да си намериш някаква сезонна работа по черноморието например...

ziky
06-23-2006, 19:37

Da be pich qsno mi e prosto mi e adski mychno...6e se opitam da se uspokoq

знаеш ли мразя да ми викат пич или ей готин.......имам си име и то е Цецо..мисля че...

а колкото до успокоението и на него не му е лесно както казах вече...момче съм разбирам го.. :?

06-23-2006, 21:58
Kak kakvo ve ei... umrete tiq det ne jiveete na more.... da sa sgry4ite ot bolka dano... bah va v prostite... po temata ae ti akyl v glavata nqq6 li ve momi4e? za kvo ti e gadje ? da kopate pipera zaedno, ili pak toi da ti pokazva 6to se nari4a dylboka oran... mnou po qkoe bez gadje ko sa prai6... maloumnicata