Влез

View Full Version : barman

the lost one
06-10-2006, 22:24
oki horitza
zna4i...ima edin barman na 20 godini tuk v chicago..i ve4e se zapoznahme nali ima mi nomera i az negoviqt.No problemiet e 4e az sam vlubena v nego gore dolu ve4e......a toi si ima nqkakva mn grozna priqtelka ......i sa zaeddno blizo 3 mesetza
kakvo da pravq za da go svalq........za da go nakaram da iska men..da si misli za men..plz help mee
blagodarq predvaritelno!!!! :( :( :(

jadna_za_lubov
06-10-2006, 22:31
zavisi ti na kolko si?! posle mu priznai si4ko i ve4e kvot stane stane ! USPEH!!

DiVaChkA
06-10-2006, 23:22
Вземи се наточи,нали разбираш нагласи се и върви с друго момче,за да го накараш да изревнува и ще видиш после как ще се заинтересува от теб!

06-10-2006, 23:33
mi i na men mi se slu4i tva v 4asnata mi rezidenciq v ujna franciq. skromen zamuk s 122 stai.oba4e be6e barmanka.prekarahme si mnogo dobre. :)

Atika
06-10-2006, 23:36
Ohh trudniq jivot da si barman, te nikoga ne bivat zabelqzvani ot klientite .. ohh ohhh .. te ne sa za edna jena ...
Vij , mila , tva da se zanimavash s barman ne e preporachitelno, te barmanite,futbolistite i drugi takiva obshtnosti povqrvai ne sa hora!!!

DiVaChkA
06-10-2006, 23:38
Ohh trudniq jivot da si barman, te nikoga ne bivat zabelqzvani ot klientite .. ohh ohhh .. te ne sa za edna jena ...
Vij , mila , tva da se zanimavash s barman ne e preporachitelno, te barmanite,futbolistite i drugi takiva obshtnosti povqrvai ne sa hora!!!

Споделям същото мнение с теб особено за футболистите пък ... нямам думи за тях - големи ГОВЕДА :)

teenkopele
06-11-2006, 00:10

Споделям същото мнение с теб особено за футболистите пък ... нямам думи за тях - големи ГОВЕДА :)

Пуахааххаха :smt005 , това ме разби!

Labelle
06-11-2006, 03:42

Пуахааххаха :smt005 , това ме разби!
И мен ме разби. Как да не са хора? И моето гадже е барман пък си е човек съвсем нормален по нищо не се различава от другите човеци. И футболисти познавам ми нямат три крака и четири ръце.........
А по темата: Усмихвай му се миличко , гледай го в очите, дръж се леко кокетно и същевременно се прави на малко стеснителна, въобще каквито се сещаш женски хитрини без да прекаляваш за да не бие много на очи ......... Успех и щом си е дал номера . определено не го е направил само защото си го раздава налявао и надясно ;)

Frank_Lampard
06-11-2006, 09:24
Най-добрият учител на човек по любовни отношения и тактики е самия той, и по-точно ума му :D

niki7o
06-11-2006, 10:08
oki horitza
zna4i...ima edin barman na 20 godini tuk v chicago..i ve4e se zapoznahme nali ima mi nomera i az negoviqt.No problemiet e 4e az sam vlubena v nego gore dolu ve4e......a toi si ima nqkakva mn grozna priqtelka ......i sa zaeddno blizo 3 mesetza
kakvo da pravq za da go svalq........za da go nakaram da iska men..da si misli za men..plz help mee
blagodarq predvaritelno!!!! :( :( :(
priznai mu 4uvstvata si i moje bi 6te se polu4i USPEH :idea:

mocinka
06-11-2006, 12:11
oki horitza
blagodarq predvaritelno!!!! :( :( :( Мили4ка мисля 4е трябва да разкриеш някак си 4увствата си към него :) КЪСМЕТ :)

06-11-2006, 12:17
ami nqma nachin da go nakarash spored men.ama mai i ti ne znaesh oshte kakvo iskash. :? :)

ludamacka
06-11-2006, 13:25
ami purvo ti da ne si mnogo malka za nego?ako razlikata vi e gore doly dobre moje da ste purvo priqteli i posle kato te opoznae da stane ne6to pove4e.ama 6tom si ima priqtelka :-k puk i hodqt tolkova vreme

06-11-2006, 13:36
Вземи се наточи,нали разбираш нагласи се и върви с друго момче,за да го накараш да изревнува и ще видиш после как ще се заинтересува от теб!
EI , PUTKO NEDOKLATENA , TAKIVA KATO TEB MNOGO 6AMARI TRQBVA DA QDAT :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

LP_girl_14
06-11-2006, 14:10
Не мисля че е много правилно да сваляш момче,което си има приятелка и щом са заедно 2 месеца( не че е голям период),ама вероятно има некви чувства съм нея.Според теб тя е грозна,ама едва ли тва е и неговото мнение.Обади му се,разберете се да излезете някъде и уж случайно подхвани тая тема за приятелката му.Ако нещата са сериозни и той наистина я обича-остави ги да са заедно и да се наслаждават на щастието си,ако пък връзката им не върви и той говори за раздяла или нещо подобно-тогава може да предприемеш нещо :wink: