View Full Version : !HELP! Изтудяване на отношенията !HELP!
Гост от Ада...
06-11-2006, 07:22
С приятелката ми сме заедно от около година и половина... Последните 2 месеца бяха трагучни мн. караници и т.н. на няколко пати бяхме пред разделяне... Сега нещата са по добре... Но не е както преди... Мн. е студена с мен... а на моменти мн мила... В други моменти не мога да е позная... Страшно мн. е изнервена... И нз как да реагирам... Няма желание за никаква интимност да не говорим за секс... Ако някои мойе да ми помогне да пуше... Мн е обичам и ако може да помогнете пишете ми... Благодаря ви предварително... :( :( :( :cry: :cry: :cry: :( :( :(
sladkoto_neli
06-11-2006, 07:50
ами говори с нея и се опитай да разбереш каде е проблема и ако можете го разрешете.щом я обичаш се бори за нея.
WILD__BOY
06-11-2006, 07:53
Еми ти стой и гледай! Почни да и показваш колко я обичаш (ако я обичаш) направи и ти нещо за тая връска за да има резултат.
Забележка: А и се научи да пишеш.
priti_kiti
06-11-2006, 09:27
Един спокоен,сериозен разговор и няколко малки жеста могат да оправят нещата ;) Покажи колко много значи тя за теб и че след година и половина не искаш да я загубиш!
Еми според мен може да се разделите за малко за да осъзнае тя какво е загубила и как ште се държи и после пак да се съберете
desito_88
06-11-2006, 16:48
Prosto napravi malko raznoobrazie vav vrazkata vi.Napravete ne6ta koito ne ste gi pravili otdavna,iznenadai q s ne6to priqtno i sy6to taka mojete da pogovorite za va6ata vrazka :) mislq 4e tezi ne6ta 6te svar6at rabota
Пич знам квоти е и аз така. И при мен се осеща малко лошо дьржане но при теб явно е много и не искам и да си представям кво ти е . Само ти казвам не спирай да величиш и т.н. рави и подарьци комплименти не се предавай.. защото в случея предадеш ли се или стоиш с крьстени рьце това ще е края... Караниците са допринесли за това защото момичета не пбичат да ги тьрпят. Те искат добро дьржане да им се обрьща внимание да ги тьсят , да им показват че ги обичат НЕ СЕ ПРЕДВАЙ успех...
`Death`Whore`
06-11-2006, 17:40
Поговори искрено с нея дали има проблем. Кажи И, че може да сподели с теб. Ако не, я попитай защо се държи така.
SuMmEr_F
06-17-2006, 11:43
ами в случая и с моето гаже имаше такива глупости и може да се каже ,че вече не е както преди.някак не мога да се държа с него както преди.а и той не се държи както преди.сичко пропада...
`Death`Whore`
06-17-2006, 11:45
Според мен тя не иска да е с теб вече. Ако искаше, щеше да е по-страстна от преди караниците.
vij sega ne6tata ne se tolkova slojni kolkoto si misli6 i nie s moq priqtel se karame i ponqkoga se darjim malko netipi4no no v takiva momenti drygiqt ti otvra6ta s luvob i ti govori mili ne6ta pri nas tva pomaga ina4e pital li si q za6to se darji taka??? moje da izjivqva tryden moment ot jivota si i tq mojebi sega ima o6te po golqma nujda ot teb da use6ta 4e q obi4a6 i podkrepq6 sporet men kogato se darji po na4in koito ne ti haresva prosto i kaji edno obi4am te ako naistina q obi4a6 i zapomni 4e v jivota edinstvenoto postoqnno ne6to sa promenite 6tom tva se slu4va s vas zna4i ima pri4ina stiskam palci ne6tata mejdu vas da se naredqt :P :D :D :D
alkobalko
06-18-2006, 08:51
Sednete i pogovorete. Izqsnete si otnosheniqta i nai-veche zashto se karate tolkova mnogo. Opitai se da i obqsnish, che naistina q obichash i durjish na neq, che ne iskash da se razdelqte. Kaji kolko gotino se chuvstvash, kogato e mila i kolko gadno ti e, kogato e studena s teb. Sled tova se opitai da i dokajesh i s deistviq kolko durjish na neq, zashtoto ne samo dumite sa vajni. I nai-veche bori se.
Най-добре поговори с нея,а не се измъчвай.
За съжаление в тоя живот сичко хубаво си има край рано или късно и независимо какво е то...любов работа начинание даже и живота си има край......неща който по някой път неможе да избегнем
Max_Payne
06-18-2006, 20:37
Еми ти стой и гледай! Почни да и показваш колко я обичаш (ако я обичаш) направи и ти нещо за тая връска за да има резултат.
Ти също би трябвало да си пооправиш правописа преди да правиш забележки на другите. (връзка , не връска)
Ти също би трябвало да си пооправиш правописа преди да правиш забележки на другите. (връзка , не връска)
Учебниците по Бълг.Език са макс 5 лева....навсякъде пише,че връзка се пише с "З" а не "С" ;)
IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 20:53
Tova e normalno za6toto predi tova mnogo ste se karali...
Po dobre sedni da pogovori6 s neq i neka izqsni 4uvstvata si kum teb... :)
Uspeh