PDA

View Full Version : lubof eh lubof zashto si takava pomognete....mi

ANITOOOO{P}
06-11-2006, 09:31
zdraveite..imam mn golqm problen ima edno momche koeto xaresvam ot 8 meseca znam che nishto nqma da stane nii sa mo se {P} predr1shtane i kvo li ne aa vs1shnost nishto toi e super neseriozen no az go OBICHAM nz zashto no ne moga bez nego ne moga bez da go obicham toi e vs za men ....no v jivota mi se poqvi oshte edno momche i az sega moje bi go xaresvam, ne moji da se sravnqva s toq deto obicham no vse pak..
imam malka nadejda da si zabraq golqmata lubof no nz...az naistina go obicham no toi ne me razbira. p1k toq deto xaresvam hodeshe s edna PR ko0qto vse oshte go xaresva toi ne q xaresva no vse pak....she stane mn gadno...kajete kakvo da praq? ne moga da si zabravq lubofta 8meseca da si dosta no i s1lzite beha mn.. da tr1gna s drugia qk si e ama vse pak nema da e chesno spraqmo nego che go l1ja i sprqmo PR che she q predam mn gadnoo???????????????

desito_88
06-11-2006, 13:10
Slu6ai sq 6tom tolkoz dalgo go Obi4a6 kakto kazva6 ti a ot negova strana ni6to mislq 4e e vreme da se otkaje6 nabii si go v glavata 4e prosto ne ste sazdadeni edin za drug vzemi se ogledai naokolo i vij kolko qki mom4eta ima i se zamisli struva li si zarad toq da si pilee6 vremeto sled kat si naqsno 4e e neseriozen i nadali 6te se polu4i ne6to dori i da tragnete nqkoi den.Malko po malko go zabravi nqma nevazmojni ne6ta,a za drugoto mom4e i priqtelkata ti 6tom sa haresvate vzemete se tq ako ti e istinska priqtelka nqma da zastane na patq ti da si 6tastliva no v nikakav slu4ai ne tragvai s tova mom4e za da zabravi6 lubovta .Parvo iz4akai malko vreme da zabravi6 vyprosnata lubov i posle se orientirai kam vrazka :) Aidi uspeh4e

mocinka
06-11-2006, 16:06
еМИ мила първо седни и си помисли добре за 4увствата си към двамата и тогава си реши какво да правиш само ти знаеш заимотношенията си КЪСМЕТ :)

dEnIsTy
06-11-2006, 17:57
щом го обичаш,защо не направиш нещо...ти не си започнала и си сигурна,че нищо няма да се получи
ако наистина е така,постарай се да го забравиш,но не като се забиеш с другото момче..все пак аверката ти...тъпа ситуация ще се получи! :wink:

Nadelina
06-12-2006, 10:54
Ne tragvai s drugia...Drugo momche nqma da ti pomogne da zabravish staroto..Prosto she go naranish zashtoto si s nego a vsashnost obichash drug :( Pak i se pak priatelkata .. kofti she e .. Znaesh li..az sam v sashtata situacia pochti..dori ima savpadenie..i az 8 meseca veche se macha da go zabravq..a ne uspqvam..no pone uspqh da si kaja KRAI..i veche ne se {P} s nego..ne se pregrashtam s nego...ne mu govorq za lubov..opitvam se da go nakaram da povqrva che veche mi e minalo..i naistina sam razbrala che nie ne sme edin za drug...napravi sashtoto! Ako uspeesh da zabludish nego...she uspeesh da zabludish i sebe si..DANO de..