Влез

View Full Version : Moderated:Цяло лято ще бягам на стадиона, ще спазвам диети..

anonim4e
06-11-2006, 10:18
na4i sega lqtotot cqlo lqto 6 bqgam na stadiona 6 spazvam dieta i 4at pat i fitnesa 6 pose6tavam kolko kg 6 svalq spored vas? moq vi kajete i iskam da pitam sega kato bqgam gardite mi 6 se smalqt posle 6 porasnat li pak? na 12 sam molq vi pomognete mi

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

06-11-2006, 11:12
Твърде малка си за да спазваш диети!По добре наблегни само на спорта и ограничи количетвото храна,вместо да се лишаваш от това и онова...Яж от всичко,но по малко. :wink: А за това колко кг ще свалиш и дали......-нз,зависи от това колко ще спортуваш,а и от организма ти,внимавай само да не свалиш рязко килограми,че ще ти се появят стрии!

Tyson
06-11-2006, 14:26
Не е нужно от толкова малко да спазваш диети, защото може да си навредиш по този начин
Тичането си е полезно препоръчва се за всички (ако искаш да услабнеш тичаи с повече дрешки по тебе та да се потиш)
А доколкото за храненето избягваи мазните продукти, по малко хлебни изделия яж и най важното, но не на последно място вечерата да си е ядеш рано не по късно от 6 часа

По този начин ще свалиш килограми, но недей прави диета [-(

midnight...
06-11-2006, 15:18
зависи какъв ти е метаболизма и колко искаш да свалиш :wink:

I_love_dead_people
06-11-2006, 15:20
Как гърдите ще се смалят и после пак ще се уголемят? :shock: Такова нещо няма!
Добре е да спортуваш.Давай!
Но недей да спазваш диети.Организма ти се развива! Недей да го лишаваш от необходимите за него вещества! Все пак си само на 12,диетите са за по-възрастни! Просто яж каквото ти се яде,но само,когато се чувстваш гладна,не се тъпчи и преди всяко основно ядене,пий по една и половина-две чаши вода!
И как да ти кажа с колко килограма ще отслабнеш...зависи от това колко спортуваш,колко се тъпчеш и най-важното-всеки организъм е различен и всеки организъм приема по различен начин отслабването (по-точно не можах да се изразя :smt005 ). Съжалявам ако не съм се изразила точно.

ProstoAz
06-11-2006, 16:36
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41583