PDA

View Full Version : nerazgadani otno6eniq

06-11-2006, 12:25
hi all.imam skormen problem i iskam da go spodelq puk tuko vij nqkoi mi dade savet.haresah si edno mom4e.napravih parvata kra4ka i mu pisah.i vsi4ko potrgna pove4e ot dobre.pi6ehme si vse edno sme napravo brat i sestra.no samo si pi6ehme.v daskalo vse endo ne se poznavame.az re6ih pone da mu maham kato go vidq 6toto ina4e e tapo.i toi mi otvar6ta6e.edin den oba4e bez dae stanalo ni6to-toi mi pisa 4e nqma da stane ni6to,i da zareja vsi4ko.i az nqmah drug izbor.prividno naistina zarqzah istoriqta,no...v sarceto mi ne sam.v posledno vreme osuznah ne6to,koeto e dosta stranno.dori i da go haresvam iskam da si ostanem samo fr,a kato mu go kazah toi ostkaza.prosto kaza 4e priklu4vame vsqkvi otno6eniq,dori i priqtelski.hubavo,ama ne savsem.ne6to se promeni i tova e negovoto darjanie.ve4e ne e sa6toto.gleda me nonstop i to mnog stranno,puska edni takiva pogled4eta i kvo li ne o6te.fr mi kazvat 4e opredeleno mu puka.mi ok ama az kakvo moga da napravq po vaprosa.na men mi puka ne po-malko!
:cry:

fallenka
06-11-2006, 12:26
emi zabraih se logna.az sum taq ovca deto e pisala tva otogre...sry all :oops: :oops: :oops:

Nadelina
06-11-2006, 12:33
Za vsichko si ima prichina!!! I tfoita zadacha sega e da razberesh kakva e .. zashtoto prichinata ne e che iz edin pyt veche za nego ne sashtestvuvash i veche ne mu puka za tebe...zashtoto ne e vazmojno...

CVETELLINA
06-11-2006, 12:42
от това което си написала си правя изводи,че той май те харесва,но може би е от хората,които като усетят,че почват да изпитват нещо по-силно и се отдръпват...май това е проблема при положение,че сега само те зяпа и се държи странно..може би е това незнам,най-добре май е да поговориш с него:)Успех
:wink:

strawberry1988
06-11-2006, 12:48
nai-veroqtnoe razbral,4e te haresva i ne e iskal da si zadulbo4ava otno6eniqta,zatva ti e kazal da gi prekaratite

fallenka
06-11-2006, 15:07
10x mnogo 4e mi pomagate i vaob6te 4e se zanimavate s men i moq problem.fr mi sa6to kavaha taka-toi te haresva i zatova sega se otdrapna poneje se strahuva(ne6to podobno)lo6oto e 4e nie sme prekaleno ednakvi-parvo sme edna zodiq i dvamata sme bezumno nere6itelni.predi da mu pi6a bqhme samo na pogledi i 4akahme dr da napravi parvata kra4ka.posle s mahaniqta i taka...mnogo sme "smeli" i dvamata i tam e problema,6tot v edin momet az se usetih i po4nah da pravq vsi4ko tova za da zavarja q razgovor q ne6to podobno i stana,deistvitelno stana...no nqma li da e malko tapo da govorq s nego sled kato toi me razkara (taka da go kajem) of mnogo e obarkano #-o

sladi4ko_momi4e
06-11-2006, 16:58
evalata na vsi4ki koito i kazahte tova koeto az se opitvam da i obqsnq ot dosta vreme...edno ogrooomno 10x i ot men... =D>

fallenka
06-11-2006, 17:06
e bravo ne o4akvah da te vidq to4no tuk...10x i na teb za vsi4ko...nqma6e nujda :mrgreen: O:) :smt109

DevilWish
06-11-2006, 17:27
от това което си написала си правя изводи,че той май те харесва,но може би е от хората,които като усетят,че почват да изпитват нещо по-силно и се отдръпват...май това е проблема при положение,че сега само те зяпа и се държи странно..може би е това незнам,най-добре май е да поговориш с него:)Успех
:wink:
i spored men e taka 8-[

fallenka
06-12-2006, 12:51
emi tipi4en primer e dneska6niq - otivame s priqtelkite mi do edno magazin4e,koeto e sre6tu daskaloto.v edin moment vijdam 4e toi i kompaniqta mu sa pred nas i otivat i te natam(nqma nakade drugade da hodqt v tazi posoka)vikam si "hubavo,6e zapazq spokoisvie i tova e"vlizame zavtre nego go nqma,a samo priqtelq mu.e kajete mi sega tova ne e li naro4no.ima dva varianta-ili naistina ne moje da me tarpi,ili potvarjadava va6ata teza....nz #-o

Sladkoto_Barbie
06-12-2006, 13:05
Ami da,tova e to-ima 4uvstva :wink: :)
Ili go e strah da se obvurzva ili puk e mnogo sramejliv i kato vijda 4e idva vreme da zapo4nete ne6to pove4e ot pisane i mahane v u4ili6te kat se vidite,zapo4va da se durpa....mi nz kakvo e to4no no ot gorepro4etenoto opredeleno ne si mu bezrazli4na :)

sladkoto_neli
06-12-2006, 15:38
определено се страхува да направи нещо.нз как точно да разбереш дали има нещо просто ще трябва да чакаш.надявам се да разбереш скоро това което той чувства.

cskamoni4ka
06-12-2006, 16:33
Ебати глупака!

Lov3Don`tCosT
06-12-2006, 16:57
Еми направи с ти нещо по въпроса ... Говори с него

fallenka
06-13-2006, 13:26
emi 4esno kazano nqma li da e malko(mnogo) tapo sled kato toi me e razkaral az da go gonq da govorim...vse si mislq 4e trqa toi da napravi ne6to,az napravih mnogo ne6ta...i bih napravila o6te stiga ne be6e takava situaciqta ... :-k

Lov3Don`tCosT
06-13-2006, 17:08
По принцип винаги ако моми4ето не потарси мом4ето то няма да се сети за нея ... За това пробваи какво пак толкова. Поне го помоли да ти обясни за6то така се е отдрапнал от тебе ... Успех :wink:

Krem4eto
06-16-2006, 08:31
10x mnogo 4e mi pomagate i vaob6te 4e se zanimavate s men i moq problem.fr mi sa6to kavaha taka-toi te haresva i zatova sega se otdrapna poneje se strahuva(ne6to podobno)lo6oto e 4e nie sme prekaleno ednakvi-parvo sme edna zodiq i dvamata sme bezumno nere6itelni.predi da mu pi6a bqhme samo na pogledi i 4akahme dr da napravi parvata kra4ka.posle s mahaniqta i taka...mnogo sme "smeli" i dvamata i tam e problema,6tot v edin momet az se usetih i po4nah da pravq vsi4ko tova za da zavarja q razgovor q ne6to podobno i stana,deistvitelno stana...no nqma li da e malko tapo da govorq s nego sled kato toi me razkara (taka da go kajem) of mnogo e obarkano #-o

Знаеш ли има два вариянта да му привлечеш вниманието!
1.Да не му обръщаш никакво внимание,ще го хване яд и ще дойде при теб (но ако е толкова тъп колкото го описваш може и да не подейства)
2.Да говориш с него,но какво?!ТОй те е отрязал по-добре не се занимавай и все пак както искаш!Ти решаваш!УСПЕХ!

sladi4ko_momi4e
06-16-2006, 20:13
ами съдейки по последните му действия стигнах до извода че този човек е мнооооооого голям кретен #-o (без да се обиждаш =; )и не заслужава повече твоето внимание,камо ли нещо повече(разбираш за какво говоря...)
абе в общи линии се опитвам да ти кажа че е време да го зарежеш...