PDA

View Full Version : kak da go nakaram da se vlubi?

06-11-2006, 13:18
zdraveite.s tova mom4e sum otskoro i se haresvame,no iskam da razpalq strastta mejdu nas.kakvo da napravq, za go podludq i da misli postoqnno za men?iskam da ima silno privli4ane mejdu nas i da go zadurja do sebe si.znam 4e moga.pomognete mi kak da go napravq.blagodarq:)iskam silno da se vluibi v men.daite syveti

Sarabi
06-11-2006, 13:27
Ами ние не можем да ти помогнем особено много-ти го познаваш по-добре от нас...но се опитвай да си по-честичкос него,говорете си за неща,които му хАресват,целувайте се "страстно" и така...ако не се влюби-има и други \:D/

niki7o
06-11-2006, 13:28
badi sebesi

06-11-2006, 13:29
[size=18]ami da go nakara6 da se vliubi edva li moje6.to stava ot samo sebe si i ponqkoga moje ni6to da ne pravi6,a toi da e lud po teb i obratnoto - da se opitva6 po vsqkakvi na4ini da go privle4e6,a toi da ne reagira nikak.no razbira se,ako si silna i uverena i ako toi naistina te haresva moje6 da go zapali6 s nqkoi jenski hitrinki.naprimer kogato ti pi6e sms,ne burzai da mu otgovarq6 vednaga,a go ostavi malko da se poizmu4i i da se 4udi za6to ne mu pi6e6.no razbira se ne prekalqvai,pravi vsi4ko s mqrka,za da ne se polu4i obratniq efekt i toi da re6i,4e go otbluskva6.budi subluznitelna i 4arovna,a su6to i malko nedostupna,za da ne si misli,4e 6tom ste zaedno ve4e si mu v kurpa vurzana.osven tova edno mom4e nikoga ne trqbva da znae,4e si samo negova,dori da e vqrno!taka 6te si pomisli,4e moje da pravi kakvoto si iska,koeto nikak ne e hubavo.i nai-vajnoto ot vsi4ko e da bude6 takava,kakvato si,za6toto,ako si suzdade6 nqkakuv izmislen obraz pred nego,toi lesno moje da se vliubi silno,no sled vreme,kato te opoznae po-dobre,6te razbere,4e ti ne si tazi,za koqto se predstavq6 i povqrvai mi-6te bude mnogo razo4arovan!zatova budi istinska i bezkraino 4arovna,puk ostanaloto samo 6te se naredi,ako e pisano! O:) [/size=18]

mu6moro4e
06-11-2006, 13:30
[size=18]ami da go nakara6 da se vliubi edva li moje6.to stava ot samo sebe si i ponqkoga moje ni6to da ne pravi6,a toi da e lud po teb i obratnoto - da se opitva6 po vsqkakvi na4ini da go privle4e6,a toi da ne reagira nikak.no razbira se,ako si silna i uverena i ako toi naistina te haresva moje6 da go zapali6 s nqkoi jenski hitrinki.naprimer kogato ti pi6e sms,ne burzai da mu otgovarq6 vednaga,a go ostavi malko da se poizmu4i i da se 4udi za6to ne mu pi6e6.no razbira se ne prekalqvai,pravi vsi4ko s mqrka,za da ne se polu4i obratniq efekt i toi da re6i,4e go otbluskva6.budi subluznitelna i 4arovna,a su6to i malko nedostupna,za da ne si misli,4e 6tom ste zaedno ve4e si mu v kurpa vurzana.osven tova edno mom4e nikoga ne trqbva da znae,4e si samo negova,dori da e vqrno!taka 6te si pomisli,4e moje da pravi kakvoto si iska,koeto nikak ne e hubavo.i nai-vajnoto ot vsi4ko e da bude6 takava,kakvato si,za6toto,ako si suzdade6 nqkakuv izmislen obraz pred nego,toi lesno moje da se vliubi silno,no sled vreme,kato te opoznae po-dobre,6te razbere,4e ti ne si tazi,za koqto se predstavq6 i povqrvai mi-6te bude mnogo razo4arovan!zatova budi istinska i bezkraino 4arovna,puk ostanaloto samo 6te se naredi,ako e pisano! O:) [/size=18]

teenkopele
06-11-2006, 13:32
Ами ние не можем да ти помогнем особено много-ти го познаваш по-добре от нас...

Именно. :wink:

mocinka
06-11-2006, 15:56
Ами ние не можем да ти помогнем особено много-ти го познаваш по-добре от нас...но се опитвай да си по-честичкос него,говорете си за неща,които му хАресват,целувайте се "страстно" и така...ако не се влюби-има и други \:D/ И аз мисля така КЪСМЕТ :)

summer_04
06-11-2006, 17:52
purvo edva li moje6 da "nakara6" nqkoi da se vubi v tab i da ne moje da spre da misli za teb!takava opciq nqma ili se polu4ava ili ne!ne moje da mu opre6 pistolet v glavata i da kaje6 obi4ai me!

06-11-2006, 17:58
blagodarq mn na mu6moro4e!eto za tova govorih:)
tnx
ako ima o6te takiva otgovori,kazvaite

the^one
06-11-2006, 20:06
Любовта е химия.Не можеш насила да го накараш да се влюби в тебе.Може би ако бъдеш по- непредсказуема ще задържиш интереса му върху тебе.

Lumidee
06-11-2006, 21:46
Az lichno ne moga da te razbera.. kak mojesh da pitash nas kak da nakarash priqtelq ti da te obicha ludo??!?!?!!Tova e pulna glupost!!Ne e nyjno da pravish neshto po specialno , za da te obicha.. neshtata stavat ako trqbva da stanat!Druj se estestveno i ako ste edin za dr toi shte izpitva nepreodolima strast kum teb!

sladkoto_neli
06-12-2006, 15:30
Az lichno ne moga da te razbera.. kak mojesh da pitash nas kak da nakarash priqtelq ti da te obicha ludo??!?!?!!Tova e pulna glupost!!Ne e nyjno da pravish neshto po specialno , za da te obicha.. neshtata stavat ako trqbva da stanat!Druj se estestveno i ako ste edin za dr toi shte izpitva nepreodolima strast kum teb!

ТОЧНО!

Krem4eto
06-12-2006, 20:10
Гледай да не разкриваш цялата си същност пред него,бъди загадъчна,не се срещайте за повече от час-час и половина.Бъди забавна...и СЕБЕ СИ УСПЕХ!