Влез

View Full Version : Кажете си мнението...?

viki91
06-11-2006, 14:41
Тя се събуди,а очите й бяха подпухнали.Изми се,облече се,взе чантичката си и тръгна.Виждаше толкова много хора.Но в главата й бе само той.Опита се да не мисли за него,но нещо от вътре непрекъснато напираше и й напомняше за него.
Всичко беше толкова странно.Случи се внезапно и неочаквано и направи една незаличима рана в малкото й сърце.Мислеше за него непрекъснато и я болеше,но не можеше да направи нищо.Знаеше че той ще си тръгне и ще я забрави,може би дори и името й няма да запомни. Не й се искаше да повярва на това което се случва.Всичко бе толкова абсурдно.И тя вървеше без посока,търсеше утеха,но не я намираше.Луташе се загубена в себе си и в мъката си.Затвореше ли очи неговия образ изплуваше веднага.Звъннеше ли й телефонът тя си мислеше че е той.Бе заслепена.Давеше се в собствената си болка.Не знаеше какво да направи.
Нощтта настъпи.Тя отиде на плажа.Легна на топлия пясък и се загледа в звездите.По бледото й лице започнаха да се стичат сълзи.Всичко беше тъй тихо и загадъчно.Сълза подир сълза по бузите се стичаха.Защо да плаче за едно студено и безразлично същество като него.Имаше ли смисъл?Но тя бе заслепена и не осъзнаваше това.Имаше нужда от една ласка,една мила дума и целувка.Толкова ли много искаше?ТОлкова ли трудно бе?Защо той не я дари с това?
Болката й беше неописуема.Сълзите безброй.Любовта безразмерна.Тя погледна красивото небе за последно.Сълзите продължава да се стичат по бледото лице,но не защото краят й наближаваше,а заради него.Заради това момче,което бе завладяло нейтоно сърце. Тя затвори бавно свойте очи. Настъпи краят.Свърши мъката й.Тя се потопи в своя вечен сън.

doctordre
06-11-2006, 16:17
gut, gut :lol:

06-11-2006, 16:42
Taка и не разбрах тая овца, защо умира и как умира. Творението ти не струва. Темата, която си засегнала също е смешна и нелепа.

Вътьо
06-11-2006, 16:45
Taка и не разбрах тая овца, защо умира и как умира. Творението ти не струва. Темата, която си засегнала също е смешна и нелепа.
=D>

Nadelina
06-12-2006, 10:45
Mnogo ste grubi...tfa koeto e napisala me razplaka..silno e .. naistina e istinsko..napisano e s chuvstva..na mene lichno strashno mnogo mi haresa..Pozdravleniq :P

e_l_i_z_a
06-12-2006, 11:03
Като текст е издържано,но не е пълноценно.Не мисля,че това е присъщ край,след като нищо кой знае какво не е казано за станалото.Случката е малко...фрапираща-от нищото-и смърт...незнам.Но иначе си личи,че е писано с чувства.

sladkoto_neli
06-12-2006, 11:05
не е лошо.

NeSTa_86
06-12-2006, 11:09
ьтра е

Angel_eyes
06-12-2006, 11:10
Е да ви кажа пък аз,всеки има право на мнение,на едни им харесва на други не,мисля,че на момчетата не им харесва защото имат по-различна психика от нас,ние сме "слабия" пол и се разчувстваме лесно.Иначе за творбата..Много е хубава,написана е ясно,съвсем разбираемо е описана болката на едно момиче..неиният край,макар че не разбрах как точно е умряла...Но иначе моите поздравления,написаното е много силно!!! :wink:

Едноок Смок С Дисаги
06-12-2006, 11:28
Ако след смърта се намесят некрофили ще стане якоиначе не го прочетох цялото...неструва

kobrichka
06-12-2006, 17:26
на мен ми хареса и то много само не разбрах как умира,ако промениш малко края като уточниш как умира ще стане страхотно,но иначе и сега е хубаво :D

faith girl
06-12-2006, 23:21
mnogo e hubavo ako prodalji6 v sa6tiq duh i izdade6 kniga az 6te sam parvata koqto 6te si q kupi =D>

NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 01:39
Според мен не е зле, но трябва да поработиш още малко над него. :P Ако мислиш да пишеш ще понасяш много комплименти, но и много критики. А на хора като Едноок Смок С Дисаги, мисля че не е нужно да обращаш внимание. Но както и да е всеки си има собствено мнение.

"Понасяй с достойнство онова, което не можеш да промениш."
[/u]

sheila
06-13-2006, 13:40
и аз като повечето го харесах страшно много,винаги съм се възхищавала на хора които умеят да изразяват своя вътрешен свят и мисля че авторката е вложила много от себе си!!!!!!!!
а колкото до края за които всички говорят-мисля че няма нужда от промяна така е някак загадъчно и истинско...

navits
06-13-2006, 13:53
ако някои ме пита според мен тва е пьлна гупост :-&
поне сьвремените хора няма да четьт за такава тема трябвати нещо по-така,нещо интересно за сьбремения човек :!:
иначе е доста добро :D
само трябва да си по точен/а :!:

mimimiloto
06-13-2006, 15:39
[-X [-X [-X [-X [-X :shock: :shock: :shock: :shock:

ludamacka
06-13-2006, 16:48
mn e hbavo,no kraq na tova momi4e e mnogo tujen.i to zaradi nqkuv,koito se sre6ta pod put i nad put

Krem4eto
06-16-2006, 08:24
А защо умира?Уточни се!Иначе не е лошо!

bitch_16
06-16-2006, 16:20
=D>

niki7o
06-16-2006, 16:23
mi ne e lo6o