Влез

View Full Version : Проблем с пениса

........
06-12-2006, 11:48
Близо вече една седмица по главичката даже и по кожичката отвътре имам някакви сини петна не са много големи с размерите на пъпка горе доло обаче са много и почвам да се притеснявам какво става.. ако някои се е зблъсквал с такъв проблем моля да сподели че се побърквам вече...

Nadelina
06-12-2006, 12:00
E nujno li e da se pobarkvash...Prosto idi na lekar i she razberesh kfo ti ima..ako ti ima neshto..

Варки
06-12-2006, 12:04
Какво чакаш още?Иди на лекр,защото да не стане по лошо!Срам не срам по добре да се иде на време и все пак ще се възстановиш по бързо,а не да чакаш да стане по лошо!

П.П Абе използвайте презервативи бе!
П.П.П Е да може да се получи и при възпаление...

NeSTa_86
06-12-2006, 12:09
ако голзваш калиев перманганат най-вероятно ще се оправи, но иди на лекар най-добре, после да не ме съдиш ,че ти е окапал хуя ';;)

......
06-12-2006, 12:12
е явно ще се наложи да мина към лекаря.. стана сериозна работата.. ужас.. !!!! :evil:

?^
06-12-2006, 14:40
vi6 tova moge da e mnogo seriozno-sifilis.toi se predava pri seks,4rez sliunkata ,pri zdrava koga i ligaviza.mnogo e opasen.ne iskam izli6no da te pla6a,no idi do lekar...i da ne si pravil seks skoro ili vaob6te,dori i pri svirka,pak moge6 da se zarazi6.proveri i gadgeto.na miastoto na popadane na zarazena sliunka i pro4ie se obrazuvat sivo- sini petna.ne otlagai.vredata 6te e po-goliama i dori postoianna.ti re6ava6...spoko :D

06-12-2006, 17:55
Виж ся приятел и аз се бях зблъскал с същия проблем и :wink: и аз бях много стреснат и ме беше срам .Някакви малки червено - лилави малки то4ици :wink: . Аз ходих на доктор и той каза че няма нищто . ТОВА Е ОТ СПАРВАНЕ . Трябва да ходиш по огелена "главичка" през целия ден . Малко е гадно наистина но ако искаш да ти минат . . . Колкото по често ще си мие6 "нахуйника" с сапун и нали ти казах да го е на проветрение почти по цял ден . И аз имах същия проблем но за щтастие ми минаха . Но ако до 4-5 дена МАХХХХ не минат отиди на доктор срам не срам ....

4ep4o
06-12-2006, 17:57
Така че батка можеш да се успокоиш малко